Timp total 2 ore

Ingrediente

  • -- Pentru blat:
  • 500gr de faina,o lingura mare(15gr)drojdie uscata
  • (120-150ml)jumate de pahar de lapte caldut,o lingurita de zahar
  • un pic de sare
  • iaurt atit cit va trebui pentru un aluat elastic.
  • -- Pentru umplutura de cartofi:
  • 200gr de piureu de cartof,3catei de usturoi taiari rondele mici
  • o ciapa mica taiata solzisori
  • o lingura de unt
  • o lingura de ulei de masline
  • jumatate de lingurita de tarragon(tarhon)
  • un virf de lingurita de turmic(curcuma...daca nu gresesc in traducere),sare si chiper negru dupa gust.
  • -- Pentru umplutura de brinza:
  • 300gr de brinza feta
  • vreo trei linguri de marar maruntit bine
  • vreo trei linguri de patrunjel maruntit
  • trei cepi verzi taiate rondele cit se poate de mici
  • -Pentru prajit folositi unt sau ulei...eu am folosit unt.