Timp total 2 ore
Ingrediente
- -- Pentru blat:
- 500gr de faina,o lingura mare(15gr)drojdie uscata
- (120-150ml)jumate de pahar de lapte caldut,o lingurita de zahar
- un pic de sare
- iaurt atit cit va trebui pentru un aluat elastic.
- -- Pentru umplutura de cartofi:
- 200gr de piureu de cartof,3catei de usturoi taiari rondele mici
- o ciapa mica taiata solzisori
- o lingura de unt
- o lingura de ulei de masline
- jumatate de lingurita de tarragon(tarhon)
- un virf de lingurita de turmic(curcuma...daca nu gresesc in traducere),sare si chiper negru dupa gust.
- -- Pentru umplutura de brinza:
- 300gr de brinza feta
- vreo trei linguri de marar maruntit bine
- vreo trei linguri de patrunjel maruntit
- trei cepi verzi taiate rondele cit se poate de mici
- -Pentru prajit folositi unt sau ulei...eu am folosit unt.