Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Praz gratinat (Gratin de poireau)
Timp total
50 minute
Ingrediente
4-5 fire de praz
100 g emmental (sau cascaval ras sau parmezan)
200 ml frisca lichida sau 300 ml lapte
25 gr unt
50 gr faina
sare
piper
nucsoara
marar sau patrunjel.
Recomandări
1
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
2
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
3
Ton la cuptor cu lămâie și ierburi aromatice. Incredibil de simplu de făcut acasă
4
Ciabatta cu măsline - rețeta simplă, crocantă și cu miez pufos
5
Broccoli la tigaie, cu usturoi și ulei de măsline
6
25 Diete de slăbit rapid. Poți slăbi până la 15 kg în 2 săptămâni
7
Icre de păstrăv - consevare
8
Cu ce se mănâncă untul de arahide. Idei de gustări delicioase
9
Melcișori cu lapte - Secretul pentru o rețetă ca la mama acasă
10
Musaca de cartofi cu carne tocată. Rețeta autentică românească, se prepară rapid si este delicioasă
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară