Aceasta reteta de pui combina spanac si mozzarella, care ajuta la absorbtia de beta-caroten in organism.

Pui Cu Mozzarella
Timp total 35 minute

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara piele
  • ulei de masline
  • 3 maini de baby spanac
  • 1 lingura masline (optional)
  • 2 felii de mozzarella

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 190C. Se pune pieptul de pui intr-o tava, se stropeste cu putin ulei de masline, se condimentează cu sare si piper, apoi se baga la cuptor timp de 12 minute.

2. Intre timp, se pune spanacul intr-o strecuratoare si se toarna apa fiarta sa se opareasca usor. Se scurge excesul de apa, apoi se lasa sa se scurga.

3. Dupa 12 minute, se scoate tava din cuptor. Se raspandesc maslinele, daca se utilizeaza, peste pieptul de pui, se acopera cu spanac, apoi se pune mozzarella pe partea de sus. Se condimenteaza cu sare si piper.

4. Se pune tava la cuptor timp de 8-10 minute, pana cand branza este aurie. Se scot si se lasa sa se raceasca timp de cateva minute inainte de a manca.