Uita de friptura clasica de pui! Incearca acest preparat, plin de arome!

Pui Panzanella
Timp total 50 minute

Ingrediente

8 pulpe de pui 55g masline 1 ceapa rosie, taiata inele 200g ardei grasi, mici 2 lingurita oregano 3 catei de usturoi, tocati fin 2 linguri de otet 100ml ulei de masline 4 felii mari de paine 4 rosii, taiate pe jumatate 1/2 legatura de busuioc

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 200C. Se pun carnea de pui, maslinele, ceapa si ardei grasi intr-o tava. Se combina oregano, usturoi, otet si 80 ml de ulei. Se presara peste carne si legume. Se asezoneaza. Se lasa la cuptor timp de 25 de minute sau pana cand puiul este usor auriu.

2. Se pune restul de 1 lingura de ulei peste feliile de paine, se adauga in tava cu friptura, alaturi de rosii si se mai lasa inca 10-15 minute sau pana cand puiul este gatit. Se serveste cu busuioc.