Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri
Pulpe de curcan umplute
Timp total
1 oră și 30 minute
Ingrediente
Ingrediente : 3 ciocanele curcan dezosate 500 ml supa de curcan 200 grame prune uscate 100 grame pesmet 1 ou 50 ml vin dulce cimbru uscat 100 g hribi uscati 1 lg Vegeta
Recomandări
1
Cum se fierbe corect conopida și cât timp durează
2
Zacuscă de fasole din Ardeal
3
Mămăligă cremoasă fiartă în lapte
4
Salată de varză albă și roșie - rețeta grecească
5
Brioșe cu caşcaval şi şuncă - cea mai usoară rețetă
6
Tortellini cu sos alb
7
Sosul Veloute - Ce este și cu ce se mănâncă. Rețeta originală explicată pas cu pas
8
Mâncare de bame după rețeta turcească
9
Zacuscă de pește macrou
10
Cum să alegi cea mai bună smântână din magazin
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă