Timp total 1 oră și 30 minute

Ingrediente

  • -pentru friptura :
  • 1 kg carne pui- pulpe
  • 1 lingura untura( sau doar ulei)
  • sare
  • piper
  • boia
  • 200 ml supa pui
  • -pentru galuste bavareze:
  • 3 chifle de 1 zi
  • 80 g pesmet
  • 2 oua
  • 70 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa mica( 2 verzi)
  • 1/3 gogosar
  • patrunjel verde
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • -pentru sos vanatoresc :
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • 3 linguri bulion facut in casa( sau 2 rosii)
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 200 ml supa de carne
  • 1 frunza dafin
  • 1 lingura zahar
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri apa
  • sare
  • piper