Timp total 1 oră și 30 minute
Ingrediente
- -pentru friptura :
- 1 kg carne pui- pulpe
- 1 lingura untura( sau doar ulei)
- sare
- piper
- boia
- 200 ml supa pui
- -pentru galuste bavareze:
- 3 chifle de 1 zi
- 80 g pesmet
- 2 oua
- 70 g unt
- 2 linguri ulei
- 1 ceapa mica( 2 verzi)
- 1/3 gogosar
- patrunjel verde
- 200 ml lapte
- sare
- piper
- nucsoara
- -pentru sos vanatoresc :
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 radacina patrunjel
- 1 ceapa
- 50 g unt
- 3 linguri bulion facut in casa( sau 2 rosii)
- 1-2 linguri zeama de lamaie
- 200 ml supa de carne
- 1 frunza dafin
- 1 lingura zahar
- 50 ml vin alb
- 1 lingura mustar
- 1 lingura faina
- 3 linguri apa
- sare
- piper