Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Fructe de mare
Mâncăruri
Scoici sau midii de mare in vin alb
Timp total
30 minute
Ingrediente
1 kg de scoici, o mana de patrunjel tocat, doua cepe tocate, doua pahare de vin alb, 30 de gr de unt, 125 ml smantana, 4 catei de usturoi
Recomandări
1
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
2
Cum faci blat de tort simplu și pufos din 8 ouă
3
Borș polonez de sfeclă roșie
4
Caltaboș - rețeta după Silvia Jurcovan
5
Prăjitură cu morcovi - cea mai simplă rețetă
6
Porumb fiert. Cum se fierbe corect și în cât timp
7
Carpaccio de somon. Aperitivul delicios și ușor de preparat
8
Paste cu ton și sos pesto
9
Ardei umpluți de post, cu ciuperci și orez
10
Ceapă caramelizată. Cum o faci crocantă și cum o folosești în rețete
Trending
Rețete rapide
Unt de nuci - beneficii, tipuri, rețete & utilizări
Prăjituri
Prăjitură cu morcovi - cea mai simplă rețetă
Friptură / Grătar
Pui pe sticla la cuptor - cea mai bună și ușoară rețetă
Mâncăruri cu carne
Chiftele cu sos de roșii - cea mai simplă si gustoasă rețetă
Rețete rapide
Cum faci bomboane de marțipan - rețeta simplă și combinații delicioase
Mic dejun
Hrișcă pentru micul dejun - cele mai bune rețete