Sendvișuri cu avocado și ton, pe care le puteți servi cu orice fel de pâine, chiar și tortilla. Puteți prăji pâinea înainte, dacă vreți ca sendvișul să aibă o textură crocantă.

Sendvișuri cu ton și avocado

Atunci când vrei să pregătești ceva rapid de mâncare, un sendviș este alegerea ideală. Se face ușor, nu necesită multe ingrediente sau multă răbdare și poate fi pregătit și de un copil.

Sendvișurile sunt o alegere ideală și pentru o petrecere pentru copii, ca aperitiv sau pentru un garden party. Alegeți câteva sortimente, tăiați-le în bucăți mici și aveți un platou de gustări care satisface foamea oricărui pofticios.

Astăzi vă propunem o rețetă de sendvișuri cu avocado și ton, pe care le puteți servi cu orice fel de pâine, chiar și tortilla. Puteți prăji pâinea înainte, dacă vreți ca sendvișul să aibă o textură crocantă.

Timp total 10 minute

Ingrediente

  • 2 conserve de ton
  • 4 linguri maioneză
  • pătrunjel verde
  • 2 lingurițe zeamă de lămâie
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • pâine integrală
  • 1 avocado
  • 4 felii de cașcaval

Mod de preparare

Puneți într-un bol tonul scurs de lichid, maioneza, pătrunjelul tocat, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, sare și piper. Amestecați bine totul.

Întindeți amestecul pe o felie de pâine, în strat generos. Adăugați felii de cașcaval și de avocado și puneți și cealaltă felie de pâine deasupra.

Serviți sendvișurile imediat sau tăiați-le în sferturi și pregătiți un platou cu gustări.

Poftă bună!