Timp total 20 minute
Ingrediente
- In perioadele de post
- in criza de timp
- sau orice altfel de criza
- una din mancarurile salvatoare este Tocanita de ceapa in diferite variante. Ori ca gatesc acest fel de mancare cu rosii si il numesc simplu Tocanita de ceapa
- sau cu mai multe ingrediente sub numele de Tocanita de ceapa cu ardei copt
- tot gustos este. Pentru azi va propun o reteta la fel de simpla in care principalul ingredient este
- dupa cum sugereaza titlul postarii
- tot ceapa. Reteta de azi se numeste: Tocanita de ceapa cu gogosari in blid de mamaliga. Ingredientul care ii confera mancarii un gust deosebit
- este pasta de gogosari.
- Toacana de ceapa
- este o reteta traditionala ardeleneasca
- in varianta ei clasica. Intotdeauna se mananca cu mamaliguta calda si muratura dupa preferinta.
- Iata reteta:
- Ingrediente: 7-8 cepe albe
- 150-200 ml ulei floarea soarelui
- 4 linguri pasta de gogosari
- sare
- piper macinat
- patrunjel verde.