Timp total 20 minute

Ingrediente

  • In perioadele de post
  • in criza de timp
  • sau orice altfel de criza
  • una din mancarurile salvatoare este Tocanita de ceapa in diferite variante. Ori ca gatesc acest fel de mancare cu rosii si il numesc simplu Tocanita de ceapa
  • sau cu mai multe ingrediente sub numele de Tocanita de ceapa cu ardei copt
  • tot gustos este. Pentru azi va propun o reteta la fel de simpla in care principalul ingredient este
  • dupa cum sugereaza titlul postarii
  • tot ceapa. Reteta de azi se numeste: Tocanita de ceapa cu gogosari in blid de mamaliga. Ingredientul care ii confera mancarii un gust deosebit
  • este pasta de gogosari.
  • Toacana de ceapa
  • este o reteta traditionala ardeleneasca
  • in varianta ei clasica. Intotdeauna se mananca cu mamaliguta calda si muratura dupa preferinta.
  • Iata reteta:
  • Ingrediente: 7-8 cepe albe
  • 150-200 ml ulei floarea soarelui
  • 4 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel verde.