Timp total 1 oră și 11 minute
Ingrediente
- Blat1:
- 70gr unt
- 65 gr zahar pudra
- 3 albusuri
- 60 gr faina pentru prajituri*
- 15 gr cacao **
- *faina pentru prajituri se obtine dupa urmatoarea formula : la fiecare 95 gr faina adaugati 25 gr amidon de porumb (obtinand astfel 1 cup de faina) si cerneti impreuna de cel putin 5-6 ori
- ** cacaua se poate inlocui cu faina si la final se adauga colorant alimentar (in functie de ce culoare doriti)
- blat II:
- 85 gr faina de migdale
- 5 gr faina pentru prajituri
- 75 gr zahar pudra
- 6 galbenusuri
- 3 albusuri
- 10 gr zahar
- 42 gr unt topit dar rece
- Crema de branza cu ciocolata:
- 450 gr crema de branza
- 170 gr ciocolata cu lapte topita
- 400 gr lapte condensat dulce
- 170 gr ciocolata neagra topita
- Spuma de ciocolata alba:
- 120ml smantana lichida
- 170g ciocolata alba
- 240ml frisca lichida