Ceafa de porc marinata

Ceafa de porc marinata retete: cum gatesti ceafa de porc marinata si cele mai gustoase retete de ceafa de porc la cuptor, scrumbie de dunare marinata, marinata pentru piept de pui, stiuca marinata, vita marinata in vin rosu, salata de piept de pui cu ceapa marinata, tochitura de porc, spinare de porc, tocanita de porc, plamani de porc.

Pilaf cu ceafa de porc marinata

-o ceasca (280 ml) orez bob lung Basmati -1 morcov marisor -1-2 cepe -400 g ceafa de porc marinata - eu am folosit cea care se gaseste in comert destinata pentru frigarui care este foarte frageda si nu necesita pregatire termica de lunga durata. -curry Fuchs -patrunjel -piper negru macinat -sare dupa gust -cca 4-5 linguri ulei deodorizat -apa fierbinte: un pic mai mult decat cuprinde compozitia

Friptura din ceafa de porc

2 kg de ceafa proaspata de porc 3-4 linguri mustar ulei condimente 2 cepe 3-4 catei de usturoi 500 ml vin

Gratar de ceafa de porc

4 felii de ceafa de porc sare piper si boia 4 cartofi

Friptura simpla din ceafa de porc

1 kg. ceafa de porc o capatana de usturoi 3 foi de dafin o lingurita boia de ardei ( iute sau dulce) sare piper boabe 2 linguri de ulei

Gratar din ceafa de porc

1 kg ceafa 200 ml vin o ceapa 4 catei usturoi sare piper condimente dupa placere

Ceafa de porc cu kaizer

ceafa de porc, kaiser, sare, piper, mustar.

Friptura de ceafa de porc la cuptor

1 kg ceafa de porc, 1 plic cimbru, piper negru macinat, 100g masline negre, 50 g secretul gustului, 150 ml vin rosu, 1 ardei gras rosu, 30 ml ulei, 100 g pasta de tomate.

Friptură din ceafă de porc în vasul roman

Friptura din ceafă de porc în vasul roman este o variantă delicioasă a mâncării tradiționale.

Ceafă de porc la cuptor cu cimbru și usturoi

Ceafa de porc la cuptor, cu cimbru și usturoi, nu este neapărat cel mai sănătos din lume, dar cu siguranță, este printre cele mai delicioase.

Gratar din ceafa de porc cu cartofi

5 gratare din ceafa sare piper cartofi mujdei Pentru bait: 200 ml vin 3 linguri sos de soia oregano piper boia

Ceafă de porc la cuptor, cu șuncă și cartofi

Ceafă de porc la cuptor rumenită în cuptor, în tihnă, cu șuncă și cartofi, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz.

Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata

500 g ceafa de porc afumata un ardei gras alb un ardei gras rosu 4 catei de usturoi 2 cepe sare boia piper maghiran cimbru frunze de patrunjel 3 linguri ulei o lingura de faina 2 cani cu apa o lingura vegeta 5-6 cartofi un pahar de vin alb

Ceafă de porc la tigaie. Reteta simplă și rapidă

Ceafa de porc la tigaie este super aromată și reprezintă o alegere perfectă pentru o masă rapidă.

Sarmale în oală de lut

Sarmalele in vase de lut au mereu ceva in plus, o anumita fragezime, suculenta, o aroma mai adanca si mai bine conturata

Friptura cu pi`ure

2 cartofi mici, ceafa sau cotlet de porc, unt cat o nuca, sare.

Gratar de porc cu cartofi aurii

Felii de cotlet de porc sau ceafa cartofi sare piper delikat boia ulei.

Gratar de porc marinat in bere neagra

Pentru 4 persoane ai nevoie de: 4 felii ceafa de porc 2 linguri mustar picant 1 lingura miere bere neagra (cam 400 gr) maghiran sare grunjoasa (sau de mare) piper negru proaspat macinat

Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Pentru 3 portii 900 grame carne porc (ceafa pulpa) 1 kg cartofi 3 rosii 1 ceapa ardei gras alte legume dorite pentru salata 500 gr. ulei sare piper si alte condimente dorite

Friptura De Porc Jamaicana

500 grame ceafa de porc 1 pahar vin rosu zeama de la o lamaie 30 ml ulei de masline 50 ml sos de soia 2 lingurite oregano 1 lingurita chimion 1 lingurita nucsoara 1 lingurita de scortisoara 1 ardei iute, tocat marunt sare, piper

Tochitură cu carne de porc și pui

Tochitura cu carne de porc și pui este un fel de mâncare tradițional, gustos, ce îi va impresiona, fără doar și poate, pe cei care se vor așeza la masă și care promite un festival de gusturi, fiind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

Friptura de porc cu "pere"

5-6 cotlete de porc5-6 cartofi mariPentru marinata:o lingura pasta rosii,1 lingura mustar,1 lingura chimen,1 lingura otet,1 lingura zahar,1 lingura ulei,2 catei zdrobiti de usturoi, sare, piper si putin vin rosu

Rulada de porc in sos de rosii

3 bucati ceafa de porc 1 legatura patrunjel 6 fire de ceapa verde 3 ardei grasi rosii 1 pahar cu vin ulei de masline sare piper macinat oregano Pentru sos 1 cana cu bulion sare piper macinat 2 foi de dafin

Friptură de porc înăbușită, cu muștar și usturoi

O bucată de carne rumenită în cuptor, în tihnă, cu un sos delicios, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz. Avantajul cărnii gătite la cuptor este că rămâne fragedă și suculentă, se gătește pe îndelete și nu va fi fadă sau uscată, indiferent dacă este o carne cu mai multă sau mai puțină grăsime.

Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara

5 ml otet balsamic 5 gr piper negru 10 gr ulei de masline 5 gr sare de mare 12 buc. ardei gras rosu 250 gr ceafa porc 150 gr cartofi albi pentru fiert 13 buc. castravete 2 gr oregano

Meniu la Dubletta

2 felii de ceafa de porc, 6 cartofi marisori piper, o varza pentru salata, linguri ulei de masline3 2 linguri otet balsamic o rosie.

Friptura tiganeasca

1 kg ceafa de porc 4 catei mari de usturoi pisati 300 ml de lapte boia de ardei maghiran sare,piper

Frigarui de porc si pui la gratar

- 500 g pulpa porc sau ceafa de porc - 500 g piept de pui - 1 dovlecel - 1 mar - 10 ciuperci - 2 ardei grasi - 2 cepe mari - 2 morcovi - 2 rosii - 200 g kaizer sau slaninuta - piper, - zeama de la o lamaie - 100 ml ulei de masline - 100 ml vin - 2 liguri de mustar - 1 catel de usturoi - coriandru,rozmarin,boia de ardei dulce(se poate folosi amestec de condimente pentru barbecue)

Porcut la cuptor

400 gr ceafa de porc,2 cepe,1 capatana de usturoi,rozmarin,cimbru,rosii cherry,1 ardei iute,busuioc verde,ulei de masline,vin rosu,sare, piper.

Piept de porc cu soric crocant

1 bucata de piept de porc de aproximativ 1,5 kg 2 linguri sare de mare 2 linguri zahar 2 linguri de marinata macelarului de la pastaidevanilie.ro 2-3 linguri sos de soia 2-3 linguri sos worcester 1 lingura cimbru uscat 300 ml vin rosu 2 linguri ulei de masline

Friptura de pui marinata la grill

Ex. 3 ciocanele si 3 aripioare de pui Pentru marinata: 3 catei de usturoi 2-3 felii de ceapa sare, dupa gust 3-4 cuisoare un varf de lingurita miere de albine 150 ml vin La garnitura am copt 3 cartofi...

Varza dulce cu carne de porc la cuptor

1,2 kg carne porc (pulpa ceafa jambon crud) 1 varza dulce 1,5-2 kg 1 ardei gras/gogosar 1 peperoni 4-5 rosii 1 ceapa 1 morcov 1 legatura marar si patrunjel 50 g ketchup 2 lingurite zahar 10 ml ulei foi de dafin cimbru sare piper paprika

Fricass'ee de ca"ion/Carne de porc in sos de vin

1,5 kg de muschi si/sau ceafa de porc 6 linguri ulei de masline 125 ml vin alb 125 ml vin rosu 75 ml coniac 2 cepe 250 ml supa de legume (1 morcov telina ardei gras pastarnac cartof ciuperci etc.) tarhon cimbru verde si uscat faina alba un polonic de smantana proaspata sare piper

Scăricică de porc marinată în bere

Există o vorbă din popor care spune că ”cea mai bună legumă este porcul”. Mai în glumă, mai în serios, carnea de porc, coastele în special, reprezintă unul dintre cele mai gustoase preparate. Iar atunci când sunt marinate și pregătite la cuptor, este aproape imposibil să te abții. Coastele sau scăricica de porc pot fi preparate într-o mulțime de moduri, însă de departe cea mai inspirată alegere este să le marinați mai întâi, apoi să le gătiți la foc mic. Carnea va deveni suculentă, nu se va usca deloc, iar rezultatul final vă va face să vă lingeți pe degete. Secretul pentru scăricica de porc marinată în bere constă în răbdare și timp în care să lăsați carnea să se marineze și aromele să se îmbine. Scăricica de porc marinată în bere este genul de preparat cu care vă veți impresiona prietenii sau musafirii. Crusta o va face să arate irezistibil și să nu vă puteți opri la o singură porție.

Friptura asortata

2 felii de ceafa de porc 2 catei de usturoi 2 linguri ulei sare piper oregano 2 copanele de pui o ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita pasta de tomate Ingredientele sunt pentru doua portii

Friptura de porc cu cartofi natur

-o ceafa de porc (cca 1500g cantitatea poate fi mai mica sau mai mare in functie de buget) -3-4 cartofi -1 ardei gras rosu -100ml ulei -1/2 kg costita afumata( cei care nu suporta afumatura pot renunta la costita) -usturoi -piper -doua crengute de rozmarin sau un pic de rozmarin maruntit si uscat -sare -busuioc (de preferat verde) -100ml vin alb

Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde

o500 gr peste file taiat cubulete Pentru marinata o1 lingurita coriandru boabe oCoaja rasa si sucul de la 2 lamai verzi o4 lingurite zahar brun o1 lingura ulei de masline oSare si piper negru

Pulpe la gratar in marinata de sos tomat

Marinata continea:200 gr sos tomat50 gr vin albcateva linguri sos de soia1-2 lingurita zaharsare, piperpulpe de pui

Iahnie de fasole la ceaun

Ingrediente:- 700 g fasole boabe alba fiarta- 3 legaturi de ceapa verde- 200 g carnat proaspat- 400 g carnat afumat- 400 g pastrama de ceafa de porc- 1 ardei gras rosu- 700 ml suc de rosii - 1 lingura de untura de porc- 1 morcov- sare- piper- pasta de ardei iute- boia de ardei- cimbru- foi de dafin- 1 lingura faina alba- 2 cuburi concentrat cu gust de costita afumata

Gratar cu piure de cartofi si sos de visine

Pt 4 persoane: 4 bucati de carne pentru gratar(eu am folosit piept de pui si ceafa de porc) 4 cartofi mari unt lapte 1 borcan visine fara samburi faina zahar sare piper

Cotlet de porc la grătar - rețeta simplă

Cum faci cel mai bun cotlet de porc la grătar, marinat, apoi rumenit bine. Dacă nu vrei să îl marinezi, este suficient să ungi cotletul cu puțin ulei înainte de a-l pune pe grătar.

Pui cu mere la cuptor in marinata asiatica

1 Pui, 1 ceapa, 2 ardei kapia, 2 ardei iuti, 2 mere, vin, sare, piper, boia dulce, boia iute. Marinata: 3 catei usturoi, zahar brun, sare, 1 pahar vin alb, 1/2 pahar sos soia, amestec de condimente (coriandru, nucsoara, piper verde, rosu, alb, chilli, ghimbir proaspat), 2 limete.

Friptura rapida la dubletta

2 felii ceafa cu os sare, cescuta vin,2 linguri ulei

Carne de miel marinata cu cartofi

2,5 kg de carne de miel (pulpa)3-4 cartofi2 cepe mari, taiateulei de maslinePentru marinata:4 catei de usturoi1/2 lingurita chilli6 linguri ulei de masline100 ml vin alb3 linguri paprika1 lingura rozmarin1 lingura cimbrusare dupa gustpiper negru dupa gust

Pizza picanta si gustoasa

Aluat: -apa 400 ml. -ulei de masline 2,5linguri -faina 750-800 gr. -sare 2,5 lingurite -drojdie uscata 2,5 lingurite -sunca de praga 250 gr. -salam 200gr. -ceafa de porc afumata 150 gr. -carnati afumati 300gr. -cascaval 250 gr. -branza uscata de oaie 150 gr. -1 ceapa mare -1 1/2 ardei gras de la congelator -ketchup iute

Cum să faci Pulled Pork perfect

Una dintre cele mai populare modalități de a găti carnea de porc în ultima vreme este pulled pork. Adică o carne de porc gătită timp îndelungat, la foc mic, până când devine atât de fragedă, încât se desprinde singură.  Pentru rețeta de pulled pork aveți nevoie, în primul rând, de un vas cu capac de tip slow cooker și multă răbdare. Pentru că preparatul trebuie să stea la cuptor, la foc domol, mai bine de două ore și jumătate. Dar vă garantăm că rezultatul merită așteptarea și nimic nu se compară cu o porție de pulled pork, alături de un pahar de bere rece. 

Tochitură moldovenească - rețeta tradițională

Tochitura moldovenească este unul dintre felurile de mâncare tradiționale atât de gustoase încât te pot face să te lingi pe degete.

Frigarui in sos (Schaschlik)

Pentru frigarui: ceafa afumata piept de pui carne de porc ardei capia dovlecel ceapa boia sare piper Pentru sos: 1 dovlecel 1 ardei capia 1 ardei gras 2 catei usturoi 2 cepe mari 200 ml rosii decojite in suc propriu 100 ml suc rosii 1/2 ardei iute 1 lingura ulei 1 lingura zahar 1/2 lingurita amestec sare si piper oregano 100 ml apa

Rulada de porc cu sos pikant de prune

Ceafa de porc &ndash 1,2 kg Carne tocata vita &ndash 400 g Prune afumate fara samburi &ndash cca 8-9 buc Chimen macinat &ndash 2 lingurite Cardamon macinat &ndash &frac12 lingurita Ghimbir macinat &ndash &frac12 lingurita Ceapa rosie &ndash 1 buc Chives &ndash 9-10 bete Vin rosu demisec &ndash 150 ml Anason stelat &ndash 2 buc Ienibahar boabe &ndash 4-5 boabe Menta proaspata &ndash 4-5 frunze Amidon de porumb &ndash 1 lingurita Miere &ndash 1 lingurita Fresh de lamaie &ndash 20 ml Prune proaspete coapte &ndash 4-5 buc Ardei iute &ndash 1 buc Sare si piper &ndash dupa gust Extra: Vin rosu dulce &ndash 50 ml Unt &ndash 25 g Ulei de masline &ndash 3 linguri Cimbru proaspat &ndash 2 crengute Boia dulce &ndash 1 lingurita Usturoi &ndash 3 catei Apa &ndash 2 pahare Folie de aluminiu Folie de copt

Platou cald rapid

2 felii muschi 2 felii ceafa 2 felii muschi montana 100 g carnati de casa 2 oua o felie cascaval

Tobă de porc - rețetă tradițională

Toba, caltaboșul, lebărul și cârnații sunt printre preparatele tradiționale de Crăciun care nu lipsesc de pe mesele românilor iarna. Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți prepara în casă, dacă aveți la îndemână carne proaspătă de porc. Astăzi vă prezentăm o rețetă tradițională de tobă, ușor de făcut și perfectă pentru masa de sărbători și nu numai.