Ceafa de porc marinata
Ceafa de porc marinata retete: cum gatesti ceafa de porc marinata si cele mai gustoase retete de ceafa de porc la cuptor, scrumbie de dunare marinata, marinata pentru piept de pui, stiuca marinata, vita marinata in vin rosu, salata de piept de pui cu ceapa marinata, tochitura de porc, spinare de porc, tocanita de porc, plamani de porc.Pilaf cu ceafa de porc marinata
-o ceasca (280 ml) orez bob lung Basmati -1 morcov marisor -1-2 cepe -400 g ceafa de porc marinata - eu am folosit cea care se gaseste in comert destinata pentru frigarui care este foarte frageda si nu necesita pregatire termica de lunga durata. -curry Fuchs -patrunjel -piper negru macinat -sare dupa gust -cca 4-5 linguri ulei deodorizat -apa fierbinte: un pic mai mult decat cuprinde compozitia
Gratar din ceafa de porc
1 kg ceafa 200 ml vin o ceapa 4 catei usturoi sare piper condimente dupa placere
Friptură din ceafă de porc în vasul roman
Friptura din ceafă de porc în vasul roman este o variantă delicioasă a mâncării tradiționale.
Ceafă de porc la cuptor cu cimbru și usturoi
Ceafa de porc la cuptor, cu cimbru și usturoi, nu este neapărat cel mai sănătos din lume, dar cu siguranță, este printre cele mai delicioase.
Ceafă de porc la cuptor - cea mai simplă rețetă
Cauți cea mai bună rețetă de ceafă de porc la cuptor? Descoperă pas cu pas cum să gătești ceafa de porc la cuptor, rapid și fără bătăi de cap. Rezultat delicios garantat!
Ceafă de porc la cuptor, cu șuncă și cartofi
Ceafă de porc la cuptor rumenită în cuptor, în tihnă, cu șuncă și cartofi, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz.
Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata
500 g ceafa de porc afumata un ardei gras alb un ardei gras rosu 4 catei de usturoi 2 cepe sare boia piper maghiran cimbru frunze de patrunjel 3 linguri ulei o lingura de faina 2 cani cu apa o lingura vegeta 5-6 cartofi un pahar de vin alb
Ceafă de porc cu cartofi prăjiți, ciuperci și ceapă
Rețetă simplă și rapidă pentru o ceapă de porc cu cartofi prăjiți, ciuperci și ceapă, un fel de mâncare delicios și sănătos, perfect pentru o masă de familie sau pentru o cină copioasă.
Ceafă de porc la tigaie. Reteta simplă și rapidă
Ceafa de porc la tigaie este super aromată și reprezintă o alegere perfectă pentru o masă rapidă.
Sarmale în oală de lut - cea mai gustoasă rețetă
Sarmalele în vase de lut au mereu ceva în plus, o anumită frăgezime, suculență, o aromă mai adâncă și mai bine conturată.
Gratar de porc cu cartofi aurii
Felii de cotlet de porc sau ceafa cartofi sare piper delikat boia ulei.
Friptura cu pi`ure
2 cartofi mici, ceafa sau cotlet de porc, unt cat o nuca, sare.
Gratar de porc marinat in bere neagra
Pentru 4 persoane ai nevoie de: 4 felii ceafa de porc 2 linguri mustar picant 1 lingura miere bere neagra (cam 400 gr) maghiran sare grunjoasa (sau de mare) piper negru proaspat macinat
Friptura de porc cu "pere"
5-6 cotlete de porc5-6 cartofi mariPentru marinata:o lingura pasta rosii,1 lingura mustar,1 lingura chimen,1 lingura otet,1 lingura zahar,1 lingura ulei,2 catei zdrobiti de usturoi, sare, piper si putin vin rosu
Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata
Pentru 3 portii 900 grame carne porc (ceafa pulpa) 1 kg cartofi 3 rosii 1 ceapa ardei gras alte legume dorite pentru salata 500 gr. ulei sare piper si alte condimente dorite
Friptura De Porc Jamaicana
500 grame ceafa de porc 1 pahar vin rosu zeama de la o lamaie 30 ml ulei de masline 50 ml sos de soia 2 lingurite oregano 1 lingurita chimion 1 lingurita nucsoara 1 lingurita de scortisoara 1 ardei iute, tocat marunt sare, piper
Tochitură cu carne de porc și pui
Tochitura cu carne de porc și pui este un fel de mâncare tradițional, gustos, ce îi va impresiona, fără doar și poate, pe cei care se vor așeza la masă și care promite un festival de gusturi, fiind un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.
Ceafă de porc la grătar cu cartofi prăjiți și mujdei
Vrei să faci cea mai delicioasă ceafă de porc la grătar, însoțită de cartofi prăjiți crocanți și mujdei aromat. Urmează pas cu pas rețeta noastră și impresionează-ți invitații!
Rulada de porc in sos de rosii
3 bucati ceafa de porc 1 legatura patrunjel 6 fire de ceapa verde 3 ardei grasi rosii 1 pahar cu vin ulei de masline sare piper macinat oregano Pentru sos 1 cana cu bulion sare piper macinat 2 foi de dafin
Friptură de porc înăbușită, cu muștar și usturoi
O bucată de carne rumenită în cuptor, în tihnă, cu un sos delicios, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz. Avantajul cărnii gătite la cuptor este că rămâne fragedă și suculentă, se gătește pe îndelete și nu va fi fadă sau uscată, indiferent dacă este o carne cu mai multă sau mai puțină grăsime.
Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara
5 ml otet balsamic 5 gr piper negru 10 gr ulei de masline 5 gr sare de mare 12 buc. ardei gras rosu 250 gr ceafa porc 150 gr cartofi albi pentru fiert 13 buc. castravete 2 gr oregano
Meniu la Dubletta
2 felii de ceafa de porc, 6 cartofi marisori piper, o varza pentru salata, linguri ulei de masline3 2 linguri otet balsamic o rosie.
Frigarui de porc si pui la gratar
- 500 g pulpa porc sau ceafa de porc - 500 g piept de pui - 1 dovlecel - 1 mar - 10 ciuperci - 2 ardei grasi - 2 cepe mari - 2 morcovi - 2 rosii - 200 g kaizer sau slaninuta - piper, - zeama de la o lamaie - 100 ml ulei de masline - 100 ml vin - 2 liguri de mustar - 1 catel de usturoi - coriandru,rozmarin,boia de ardei dulce(se poate folosi amestec de condimente pentru barbecue)
Varză dulce cu carne de porc la cuptor
1,2 kg carne porc (pulpa ceafa jambon crud) 1 varza dulce 1,5-2 kg 1 ardei gras/gogosar 1 peperoni 4-5 rosii 1 ceapa 1 morcov 1 legatura marar si patrunjel 50 g ketchup 2 lingurite zahar 10 ml ulei foi de dafin cimbru sare piper paprika
Friptura tiganeasca
1 kg ceafa de porc 4 catei mari de usturoi pisati 300 ml de lapte boia de ardei maghiran sare,piper
Piept de porc cu soric crocant
1 bucata de piept de porc de aproximativ 1,5 kg 2 linguri sare de mare 2 linguri zahar 2 linguri de marinata macelarului de la pastaidevanilie.ro 2-3 linguri sos de soia 2-3 linguri sos worcester 1 lingura cimbru uscat 300 ml vin rosu 2 linguri ulei de masline
Porcut la cuptor
400 gr ceafa de porc,2 cepe,1 capatana de usturoi,rozmarin,cimbru,rosii cherry,1 ardei iute,busuioc verde,ulei de masline,vin rosu,sare, piper.
Friptura de pui marinata la grill
Ex. 3 ciocanele si 3 aripioare de pui Pentru marinata: 3 catei de usturoi 2-3 felii de ceapa sare, dupa gust 3-4 cuisoare un varf de lingurita miere de albine 150 ml vin La garnitura am copt 3 cartofi...
Scăricică de porc marinată în bere
Există o vorbă din popor care spune că ”cea mai bună legumă este porcul”. Mai în glumă, mai în serios, carnea de porc, coastele în special, reprezintă unul dintre cele mai gustoase preparate. Iar atunci când sunt marinate și pregătite la cuptor, este aproape imposibil să te abții. Coastele sau scăricica de porc pot fi preparate într-o mulțime de moduri, însă de departe cea mai inspirată alegere este să le marinați mai întâi, apoi să le gătiți la foc mic. Carnea va deveni suculentă, nu se va usca deloc, iar rezultatul final vă va face să vă lingeți pe degete. Secretul pentru scăricica de porc marinată în bere constă în răbdare și timp în care să lăsați carnea să se marineze și aromele să se îmbine. Scăricica de porc marinată în bere este genul de preparat cu care vă veți impresiona prietenii sau musafirii. Crusta o va face să arate irezistibil și să nu vă puteți opri la o singură porție.
Fricass'ee de ca"ion/Carne de porc in sos de vin
1,5 kg de muschi si/sau ceafa de porc 6 linguri ulei de masline 125 ml vin alb 125 ml vin rosu 75 ml coniac 2 cepe 250 ml supa de legume (1 morcov telina ardei gras pastarnac cartof ciuperci etc.) tarhon cimbru verde si uscat faina alba un polonic de smantana proaspata sare piper
Frigarui de peste cu marinata de lamaie verde
o500 gr peste file taiat cubulete Pentru marinata o1 lingurita coriandru boabe oCoaja rasa si sucul de la 2 lamai verzi o4 lingurite zahar brun o1 lingura ulei de masline oSare si piper negru
Friptura asortata
2 felii de ceafa de porc 2 catei de usturoi 2 linguri ulei sare piper oregano 2 copanele de pui o ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita pasta de tomate Ingredientele sunt pentru doua portii
Pulpe la gratar in marinata de sos tomat
Marinata continea:200 gr sos tomat50 gr vin albcateva linguri sos de soia1-2 lingurita zaharsare, piperpulpe de pui
Friptura de porc cu cartofi natur
-o ceafa de porc (cca 1500g cantitatea poate fi mai mica sau mai mare in functie de buget) -3-4 cartofi -1 ardei gras rosu -100ml ulei -1/2 kg costita afumata( cei care nu suporta afumatura pot renunta la costita) -usturoi -piper -doua crengute de rozmarin sau un pic de rozmarin maruntit si uscat -sare -busuioc (de preferat verde) -100ml vin alb
Mâncare din păstăi de fasole cu carne de porc
Mancare din pastai de fasole cu carne de porc este un preparat tradițional românesc, savurat în special vara, când păstăile de fasole sunt proaspete și fragede. Este o combinație delicioasă de arome și texturi, ușor de preparat și foarte versatilă.
Iahnie de fasole la ceaun
Ingrediente:- 700 g fasole boabe alba fiarta- 3 legaturi de ceapa verde- 200 g carnat proaspat- 400 g carnat afumat- 400 g pastrama de ceafa de porc- 1 ardei gras rosu- 700 ml suc de rosii - 1 lingura de untura de porc- 1 morcov- sare- piper- pasta de ardei iute- boia de ardei- cimbru- foi de dafin- 1 lingura faina alba- 2 cuburi concentrat cu gust de costita afumata
Tocăniță de porc cu macaroane
Descoperă rețeta tradițională de tocăniță de porc cu macaroane, reinterpretată pentru bucătăria modernă. Ușor de preparat, cu ingrediente simple și gustoase, acest preparat clasic românesc este perfect pentru o masă în familie
Pui cu mere la cuptor in marinata asiatica
1 Pui, 1 ceapa, 2 ardei kapia, 2 ardei iuti, 2 mere, vin, sare, piper, boia dulce, boia iute. Marinata: 3 catei usturoi, zahar brun, sare, 1 pahar vin alb, 1/2 pahar sos soia, amestec de condimente (coriandru, nucsoara, piper verde, rosu, alb, chilli, ghimbir proaspat), 2 limete.
Cotlet de porc la grătar - cea mai simplă rețetă
Cum faci cel mai bun cotlet de porc la grătar, marinat, apoi rumenit bine. Dacă nu vrei să îl marinezi, este suficient să ungi cotletul cu puțin ulei înainte de a-l pune pe grătar.
Gratar cu piure de cartofi si sos de visine
Pt 4 persoane: 4 bucati de carne pentru gratar(eu am folosit piept de pui si ceafa de porc) 4 cartofi mari unt lapte 1 borcan visine fara samburi faina zahar sare piper
Carne de miel marinata cu cartofi
2,5 kg de carne de miel (pulpa)3-4 cartofi2 cepe mari, taiateulei de maslinePentru marinata:4 catei de usturoi1/2 lingurita chilli6 linguri ulei de masline100 ml vin alb3 linguri paprika1 lingura rozmarin1 lingura cimbrusare dupa gustpiper negru dupa gust
Friptura rapida la dubletta
2 felii ceafa cu os sare, cescuta vin,2 linguri ulei
Caltaboș după rețeta tradițională
Caltaboșul este de-a dreptul savuros în perioada sărbătorilor, iar dacă aveți chef să îl faceți acasă, rețeta tradițională presupune să treceți totul prin mașina de tocat, iar condimentele să fie măcinate fin.
Pizza picanta si gustoasa
Aluat: -apa 400 ml. -ulei de masline 2,5linguri -faina 750-800 gr. -sare 2,5 lingurite -drojdie uscata 2,5 lingurite -sunca de praga 250 gr. -salam 200gr. -ceafa de porc afumata 150 gr. -carnati afumati 300gr. -cascaval 250 gr. -branza uscata de oaie 150 gr. -1 ceapa mare -1 1/2 ardei gras de la congelator -ketchup iute
Cum să faci Pulled Pork perfect
Una dintre cele mai populare modalități de a găti carnea de porc în ultima vreme este pulled pork. Adică o carne de porc gătită timp îndelungat, la foc mic, până când devine atât de fragedă, încât se desprinde singură. Pentru rețeta de pulled pork aveți nevoie, în primul rând, de un vas cu capac de tip slow cooker și multă răbdare. Pentru că preparatul trebuie să stea la cuptor, la foc domol, mai bine de două ore și jumătate. Dar vă garantăm că rezultatul merită așteptarea și nimic nu se compară cu o porție de pulled pork, alături de un pahar de bere rece.
Tochitură moldovenească - rețeta tradițională
Tochitura moldovenească este unul dintre felurile de mâncare tradiționale atât de gustoase încât te pot face să te lingi pe degete.
Piftie de porc cu usturoi - rețeta tradițională
Învață să prepari piftia de porc cu usturoi după rețeta tradițională. Ghid pas cu pas pentru un preparat autentic, perfect pentru sărbătorile în familie.
Lebăr de casă - rețeta moldovenească
Lebărul de casă, după o rețetă tradițională moldovenească, este una dintre mâncărurile românești de Crăciun. Încă de când eram copii, bunicii puneau pe mesele de sărbătorile de iarnă lebăr.