Friptura de pui la ceaun

Friptura de pui la ceaun retete: cum gatesti friptura de pui la ceaun si cele mai gustoase retete de gulas de pui la ceaun, pui de tara la ceaun, pulpe de pui la ceaun, pui la ceaun, pui intreg la ceaun, friptura de pui la cuptor, friptura de pui la tava, friptura de pui la gratar, friptura pui la cuptor, friptura de pulpe de pui la cuptor.

Friptură de pui la ceaun

Există câteva mâncăruri care ne trimit, inevitabil, cu gândul la copilărie sau la gospodăria bunicilor. Una dintre acele mâncăruri este puiul rumenit la ceaun, pe foc de lemne, servit cu mămăligă și mujdei de usturoi.  Puteți recrea gustul acela și pe aragaz, folosind un vas din fontă sau, în orice caz, cu pereții mai groși. Secretul unei fripturi delicioase constă în două ingrediente: carne de pui de țară și untura în care va fi prăjită. Dacă folosiți doar ulei, friptura nu va avea același gust. 

Pulpe de pui la ceaun

Pulpe de pui la ceaun sunt savuroase, mai ales dacă este și plăcut afară pentru a putea sta în jurul focului și a vă distra în aer liber.

Friptura de porc la ceaun

500 gr. pulpa de porc 4 carnati de casa (eu am avut carnati pentru gratar) 2 cepe potrivite 1 ardei gras rosu bulion (eu am pus pasta de ardei rosu) sare piper 4 catei usturoi 1 cana vin cimbru 2 foi de dafin

Gulyas la ceaun

1 kg carne porc si vita( se poate si pui) 1 kg cartofi 3-4 morcovi 2-3 patrunjei 5-6 cepe verzi 1 ou 100 g faina 1 ardei gras 2 rosii 1 tub Piros Arany iute( pasta ardei) sare piper paprika 2-3 linguri ulei chimion

Pui la punga knorr

- un pui intreg sau transat dupa preferinte - 1 plic punga magica knorr pentru friptura de pui picant - 1 lingurita mustar iute

Friptura de pui inabusita cu mamaliguta

1,5 kg pui (pulpe piept aripi) 60-70 ml ulei 1 capatana usturoi 1 morcov cateva feliute de ardei gras 2-3 fire patrunjel sare piper curry condimente pentru friptura 1 cub/lingurita concentrat pui/legume

Friptura de pui cu legume la cuptor

1 pui, cartofi, o ceapa rosie, rosii, 1 vanata, ciuperci.

Pui la cuptorul electric cu orez cu ardei rosu

-3,200kg pulpe superioare de pui -amestec de condimente pentru friptura de pui de la Kotanyi -1kg orez Riso Scotti -4 ardei capia -Secretul gustului cu 10 legume

Pui intreg la slow cooker Crock Pot

un pui intreg condiment pentru friptura de pui o ceapa mica un mar o crenguta de cimbru 4 cartofi medii rozmarin piper usturoi pudra sare 1 lingura de ulei

Pui cu lămâie la tavă - rețeta simplă și rapidă

Descoperă secretul unui pui cu lămâie la tavă suculent și aromat, cu o rețetă ușoară și rapidă. O alegere excelentă pentru o cină deosebită, fără prea multe bătăi de cap în bucătărie.

Pui la cuptor cu sos lămâie, unt și ierburi aromatice

Pui la cuptor cu sos lămâie, unt și ierburi aromatice - o rețetă delicioasă și ușor de făcut. Carnea este fragedă și suculentă, iar sosul este super aromat.

Friptura de pui marinata la grill

Ex. 3 ciocanele si 3 aripioare de pui Pentru marinata: 3 catei de usturoi 2-3 felii de ceapa sare, dupa gust 3-4 cuisoare un varf de lingurita miere de albine 150 ml vin La garnitura am copt 3 cartofi...

Pui la punga cu legume si fructe

1 pui de 1-1,5 kg 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate 3 mere 10 masline 1 morcov mare 5 cartofi 1 ceapa rosie 2 capatani de usturoi 2 gogosari in otet

Frigarui din piept de pui la gratar

(pt 2-3 portii): 1 piept de pui 2 ardei capia rosii 2 cepe 4 felii unt cu verdeata condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate) 10 bete pentru frigarui

Friptura de pui cu cartofi la cuptor

-10 pulpe superioare de pui -cartofi cat doriti -3 capatani de usturoi -sare -piper

Friptura de pui la coptor in vas de lut

un pui gril de 2kg ,o lingura de ulei sara ,piper si condimente pentru pui( Galeo) ,3,4 foi de dafin ,sase catei de usturoi boia de ardei iute si o cana de apa.

Friptura picanta de pui

1 kg carne de pui (piept pulpe ciocanele) 1 ardei gras rosu 1 ardei peperoni sau iute rosu 7-8 rosii mici 7-8 catei de usturoi cateva fire de patrunjel 5 linguri ulei de masline condimente pentru friptura optional concentrat de ciuperci sare piper chili cimbru

10 secrete pentru o friptură de miel perfectă. Sfaturi de la bucătari profesioniști

Descoperă cele mai bune 10 secrete ale bucătarilor profesioniști pentru a prepara o friptură de miel perfectă. De la alegerea ingredientelor și până la tehnici de gătire, aceste sfaturi te vor ajuta să obții o friptură suculentă și savuroasă, care va impresiona pe oricine.

Friptura de pui la cuptor cu legume

2 pulpe pui 500 g piept de pui 50 unt marar 1/2 legatura(dupa preferinta) 1 morcov ceapa verde 1/2 legatura condimente(piper sare) 100 ml bere(sau de vin cine prefera) 100 ml apa

Pui la grătar cu rozmarin și lămâie

Redescoperă puiul la grătar printr-o combinație fresh de rozmarin și lămâie. O rețetă simplă care aduce Mediterana pe masa ta.

Pui Cu Fasole La Cuptor

2 linguri ulei de masline 2 pulpe de pui 1 ceapa rosie 1 lingura pasta miso (optional) 350 ml supa de pui/apa 400g fasole verde (conserva) 200g fasole boabe (conserva) menta patrunjel busuioc

Piure de cartofi cu friptura de pui

Piure:500 grame cartofi100 grame unt100 ml laptesareFriptura:1 puisare/piper/alte condimente dupa gust2 lg. untura1 morcov Muratura: castraveti

Saramură din pulpe de pui

Cauți o saramură din pulpe de pui care să-ți aducă aminte de casa bunicii? Încearcă rețeta noastră autentică, cu ingrediente simple și gust divin.

Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

1 piept de pui mai maricel 150 g frunze de spanac 8 feliute de branza topita 1 morcov 2 linguri ulei (de masline) 1 lingurita condimente pentru pui 1 lingurita baza pentru mancaruri cateva fire de patrunjel verde sare piper cimbru boia

Bruschete din piept de pui

Mâncărurile simple și rapide sunt ideale mai ales în sezonul cald, când nu avem chef de stat prea mult lângă aragaz sau cuptor. Iar o bucată de pește sau de carne de pui ne scoate cel mai repede din încurcătură, atunci când avem de preparat o cină rapidă, ușoară și delicioasă în același timp.

Gulas la ceaun cu vita

250 g spate de vita, 200 g slanina, 300 g varza, 300 g legume asortate , 1 ceapa, jumatate de telina, 1 cutie fasole uscata cu chilli sau 200 g fasole uscata mixta, 1 rosie, 1 ciolan mai mic, 50 ml ulei, 1 catel usturoi, Sare, piper, frunze de patrunjel,

Zacuscă de vinete cu fasole boabe la ceaun

Zacusca de vinete cu fasole boabe la ceaun este un preparat sățios și gustos, perfect pentru persoanele care țin post. Vezi ingredientele și pașii de preparare.

Orez la cuptor cu friptura de pui

-un piept de pui taiat in patru doua pulpe taiate fiecare in doua -2 cani potrivite de orez -8 cani potrivite de supa de pui -3 lingurite de secretul gustului -sare -piper -secretul gustului

Piept de pui la cuptor, în crustă de Cajun

O porție de friptură de pui, rumenită în cuptor, fragedă și suculentă este oricând o idee binevenită. Iar dacă vă place carnea condimentată, trebuie să încercați această rețetă! Cajun este denumirea pentru un amestec de șapte condimente pe care îl puteți găsi ca atare, în supermarketuri, sau îl puteți face voi, acasă, din condimente individuale. Amestecați cantități egale din fiecare condiment și păstrați amestecul într-un recipient închis. Folosiți atunci când aveți nevoie, cât aveți nevoie. 

Friptura de pui la cuptor

1 -2 lingurite cu boia iute putin piper negru boabe sare 1-2 lingurite cu ulei de masline 4 pulpe intregi (de pui) 2-3 lingurite cu pasta de rosii apa cat sa stea carnea in tava si putina verdeata pentru decor.

Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta

2 pulpe de pui crestate un piept de pui Sos pentru marinat: 4 linguri ulei de masline zeama unei lamai sare piper, Salata: o salata verde o legatura ridiche o legatura ceapa verde dresssing: 2 linguri ulei,sare 2 linguri otet de mere 2 rosii schery pentru ornt

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Prepară un pui teriyaki delicios cu legume la tigaie! Rețetă simplă, rapidă și gustoasă, perfectă pentru o cină ușoară. Gata în doar 30 de minute!

Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Zarzavatul de la o supa de pui sau alta carne 2 linguri faina 200 ml smantana patrunjel verde 1 lingurita zahar zeama de lamaie o cana mare de supa o foaie de dafin 3-4 cuisoare

Friptură de ied la cuptor - o delicatesă de neuitat

Friptura de ied la cuptor este o experiență culinară care îți va rămâne în memorie mult timp după ce o vei gusta. Gustul delicat și fraged al cărnii de ied, îți vor face simțurile să vibreze de plăcere.

Friptura aromata de pui

Va invit sa preparati o reteta cu pulpe de pui fragede si aromate . Ingrediente: 10 pulpe de pui 1 pahar de vin alb sec 100 ml ulei de masline 3 linguri de mustar cu hrean cimbru boia de ardei iute afumata 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :( sare si piper

Pui cu cartofi și lămâie la cuptor

Învață cum să prepari pui cu cartofi și lămâie la cuptor, o rețetă perfectă pentru o cină în familie. Urmărește pașii simpli și bucură-te de un gust irezistibil!

Piept de pui cu sos de lămâie și usturoi

Pieptul de pui poate fi o carne dificil de gătit, în sensul că devine fadă, uscată și fără gust dacă nu este gătită cum trebuie. Cea mai sigură alegere pentru a face dintr-o friptură de pui una perfectă este să îi alăturați un sos delicios, care să îi dea aromă și textură. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă și puteți înlocui pieptul de pui cu pulpe sau orice altă carne vă place. Trebuie să țineți cont de timpul de gătire al fiecărui tip de carne în parte. 

Cum să gătești friptura de porc perfectă

Tot ce trebuie să știți despre cum se gătește corect carnea de porc la cuptor, la tigaie, la slow cooker sau air fryer. Aflați cum să obțineți o friptură suculentă și crocantă la exterior.

Ficatei de pui la cuptor cu halogen Oven

500 g ficatei de pui 2 linguri ulei de masline 1 lingurita baza pentru mancaruri 3-4 catei de usturoi putina verdeata tocata marunt sau uscata piper boia condimente pentru friptura. Cui ii place gustul de cimbru poate folosi jumatate de lingurita.

Pulpe de pui cu lămâie la tigaie

Descoperă o rețetă simplă și gustoasă de pulpe de pui cu lămâie la tigaie. O metodă simplă și rapidă pentru un prânz sau cină pline de aromă. 

Piept de pui la cuptor, fraged și suculent

Piept de pui la cuptor - urmați 4 pași simpli pentru cel mai fraged, suculent și aromat piept de pui la cuptor. Este ușor de personalizat cu condimentele și marinatele preferate!

Pulpe de pui la cuptor. Rețeta simplă în doar 35 de minute

Această rețetă de pulpe de pui la cuptor este gata în doar 35 de minute. Atunci când sunt gătite la cuptor sunt suculente, iar pielea este delicios de crocantă.

Friptura de porc Diablo

O friptura suculenta, servita cu sos de mustar si hrean.

Friptură de miel gătită lent cu salată de rodie

Descoperă savoarea și aroma delicioasă a fripturii de miel gătită lent cu salată de rodie - un preparat sofisticat pentru o masă specială.

Frigarui asortate la gratar

250 g piept de pui 250 g piept de porc 1 ardei rosu 2 ciperci mari 2 cepe condimente friptura sare piper

Pulpe de pui dezosate la cuptor cu busuioc si usturoi

Pulpe de pui dezosate, la cuptor, cu busuioc si usturoi din doar câteva ingrediente. Se adaugă usturoi și unt pentru a face pulpele de pui mai aromate și mai suculente.

Pulpe de pui la capac. Rețetă tradițională pentru un gust autentic

Învață cum să prepari pulpe de pui la capac, o metodă simplă pentru o carne suculentă și plină de savoare. Perfect pentru o cină în familie, această rețetă te va reconecta cu gusturile autentice românești.

Friptură de miel la cuptor cu scorțișoară, fenicul și citrice

Această friptură de miel la cuptor cu scorțișoară, fenicul și citrice este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru masa de Paște sau pentru o cină specială.