Paste cu sos gran cucina
Paste cu sos gran cucina retete: cum gatesti paste cu sos gran cucina si cele mai gustoase retete de paste cu carne si sos bechamel, reteta de paste cu sos rosu, paste cu praz, paste carbonara cu ciuperci, paste cu lapte si scortisoara, paste chinezesti cu pui si legume, limba cu sos remoulade, prepelita cu sos de rodii, ardei copti cu sos de smantana, stiuca la cuptor cu sos de rosii.Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina
5 buc de medalion de curcan(copan dezosat). 200 gr paste Arnos,frunzulite(paste cu oua). 1 cutie Gran Cucina(sos special pentru paste,spaghete). 1 galbenus de ou. 50 ml vin alb. sare sau vegeta fara sare de la plafar bio piper roz proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult)puteti folosi ce condimente va plac mai mult,putem sa folosim si knorr delikat cu pui si usturoi,care este un deliciu.
Gnocchi cu pesto genovez
500 gr Gnocchi 1 legatura busuioc 50 gr seminte de pin 50 gr pecorino 3 catei usturoi 100 ml ulei de masline 50 gr parmezan (Gran Padano) ras proaspat Sare piper
Tort Regina Maria
Blat I:150g faina, 1 lingurita praf de copt, 100g zahar, 2 oua, 125g unt, 125g ricotta, 65ml cappuccino, 100g arahide maruntite, 3 linguri coniacBlat II:150g faina, 1 lingurita praf de copt, 100g zahar, 2 oua, 125g unt, 125g ricotta, 65ml cappuccino, 100g cioccolatoBlat crocant:100g ciocolata amara, 20g unt, 170g muesli cu miere, 1lingurita de zahar pudra, 50g creme-fraicheSos-crema de visine:370g visine din compot, 20g amidon de cartofi, sucul visinelor, 30g zahar, baton de scortisoaraCrema de miere cu aroma de cafea:espresso: 5g gelatina, 150g iaurt, 25g miere, 100ml frisca, o portie Gran Soleil cu aroma de cafea, espressoCrema de miere cu aroma de fructul pasiunii :5g gelatina, 150g iaurt, 25 g miere, 100ml frisca, o portie Gran Soleil cu aroma de fructul pasiunii.
Paste cu piept de pui și sos de vin rose
Pastele cu un sos cremos și, eventual, câteva bucățele de carne, se potrivesc perfect pentru orice masă și orice ocazie. Atunci când vreți să preparați ceva rapid, delicios și sățios, o porție de paste vă poate scoate din încurcătură. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de penne (sau orice fel de paste vă plac) cu piept de pui și sos cremos de vin rose. Simple, rapide și deliciose.
Paste cu sos pesto - cea mai simplă rețetă de paste
Pastele cu pesto sunt unele dintre cele mai gustoase rețete de paste și, de departe, cele mai simple. Dacă folosiți pesto la borcan, veți avea nevoie de fix trei ingrediente pentru această rețetă de paste. Veți obține cea mai rapidă și simplă cină, dar gustoasă în același timp. Puteți folosi orice fel de paste: spaghetti, penne, linguine etc. Dacă vreți să vă ”complicați puțin”, puteți folosi pesto proaspăt făcut. E adevărat că aroma de busuioc va fi mai pregnantă și gustul final mai bun, dar vă asigurăm că rețeta va ieși foarte gustoasă și cu pesto la borcan. Astăzi vom face rețeta de la zero, adică cu pasta de busuioc făcută în casă.
Paste cu sos iute
- o ceapa - o lingura sos iute - o lingura ketchup - 300 g paste - sare, - patrunjel
Paste Cu Sos Ragu De Rata
1 lingura ulei de masline 200g legume congelate mix cimbru rozmarin 410g rata 1 lingura bulion 400g rosii cherry 250g paste 40g branza Gruyere
Paste Cu Sos De Rosii La Cuptor
2 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie 2 catei de usturoi 200g carnati 800g rosii in bulion (conserva) 1 lingura de otet 400g paste busuioc 50g parmezan
Paste cu carne la cuptor
350gr paste 400gr carne tocata vita+porc o ceapa mare 250gr sos de rosii 100gr cascaval ras ulei,sare,piper,oregano
Paste cu sos Bechamell
- 1 pachet paste (eu folosesc paste integrale) - 3 linguri rase cu unt - 2 linguri cu faina - 700 ml lapte - 2 catei de usturoi - 1/2 lingurita praf de nucsoara - sare
Paste mixte a la Cris
paste 1 ceapa 200 - 250 g sunca o cutie de ciuperci sos de rosii 150 g smantana sare cascaval 2 catei de usturoi
Paste cu sos pesto , facut in casa
-35 de frunze de busuioc proaspat -1 catel de usturoi -50ml ulei de masline -sare -250g paste scurte -4 linguri formaggio
Paste rapide si gustoase
5 feliute potrivite de pastrama sau kaiser putin ulei o jumate ceapa o cutie rosii decojite condimente pentru sos (zahar delikat sau sare oregano.) paste (spaghete)
Paste cu pui si dovlecei
-200 g paste-500 g piept de puiun dovlecel potrivit-sos de rosii-2 catei de usturoi-putin patrunjel-ulei de masline2rosii potrivite-condimente pentru paste-2 linguri smantana-1 lingurita peperoncinoputina sare-cateva frunze de busuioc proaspat
Paste cu somon și mazăre
Descoperă cum să prepari o rețetă autentică și sățioasă de paste cu somon și mazăre. Urmează pașii simpli pentru un preparat minunat ce impresionează la orice masă.
Paste integrale cu sos de rosii
.1 cutie paste integrale .2 cepe .2-3 catei de usturoi .ulei de masline .bulion .1-2 frunze de dafin .1 lingurita zahar .1 legatura patrunjel .vegeta dietetica .sare
Paste cu sos de legume
250 g paste 1 ceapa un ardei gras verde 3 linguri de varza taiata 1 cub concentrat legume 1 morcov bulion 2 linguri ulei sare piper verdeata pentru servit
Paste picante cu costita afumata
Ingrediente pentru 3 persoane: paste - 250 gr, costita afumata - 100 gr patrunjel o jumatate de ceapa ulei de masline ardei iute sos de rosii o cana.
Paste alla Gricia
Pastele sunt o alegere delicioasă și sățioasă atunci când vreți să pregătiți o masă rapidă, dar consistentă. O porție de paste vă asigură necesarul de carbohidrați de care aveți nevoie și, în funcție de alte ingrediente cu care le combinați, aveți o masă completă care să vă dea energie pentru câteva ore. Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de paste, cu bacon și parmezan. Puteți folosi orice fel de paste, de la spaghetti până la penne, în funcție de ce aveți prin casă și de ce vă place.
Paste cu chorizo
100 gr de chorizo (carnat picant uscat) 150 gr sos de rosii 150 gr paste (fusilli).
Paste cu pui in sos la cuptor
1 piept de pui dezosat 2 rosii 1/2 ardei kapia 1 morcov 1 lingura pasta de tomate 150 gr paste spiralate 150 gr parmezan 2 linguri ulei 1 lingurita unt sare piper
Paste konjac cu creveți
Aceste paste konjac cu creveți și legume este tot ce vă trebuie dacă vreți o masă ușoară sau dacă urmați o dietă săracă în carbohidrați.
Sos de roșii pentru paste - cea mai simplă rețetă
Sosul de roșii este baza pentru cea mai simplă rețetă de paste. O porție de paste cu un sos de roșii bine făcut și cu puțin parmezan ras este tot ce vă trebuie pentru a vă potoli foamea cu un minim efort și resurse. Pornind de la un sos de roșii simplu, puteți adăuga carne tocată, legume, ardei iute sau orice vă place și să personalizați o nouă rețetă. Astăzi vorbim însă despre cea mai ușoară, sigură și la îndemână rețetă de sos de roșii pentru paste.
Gratin de paste cu pui, ciuperci si bacon
400 g paste fainoase 1 piept de pui 200 g bacon 1 cutie ciuperci 2 cepe mici verzi 4-5 catei usturoi 4 oua 250 ml smantana 100 ml lapte 200 g cascaval afumat marar verde 380 g rosii cu busuioc Cirio 2 linguri sos chilli 2 linguri sos Worcestershire ulei de masline sare piper proaspat macinat
Paste cu sos de avocado
Pastele sunt un ingredient foarte versatil și la îndemână, atunci când vă doriți să preparați o masă rapidă și delicioasă. Orice fel de paste ați alege, le puteți prepara în orice combinație, cu sau fără carne, cu pește, cu diverse sosuri, rețete vegetariene sau de post, potrivite pentru toate gusturile. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă și de efect: paste cu sos cremos de avocado și busuioc, simplu de făcut și delicioase.
Penne alla Norma - paste cu vinete și sos de roșii
O porție de paste simplă și rapidă vă scoate din încurcătură atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când ați ajuns acasă târziu și trebuie să preparați ceva rapid. Cu cât se prepară mai simplu și din ingrediente mai puține, cu atât este mai bine-venită. Astăzi vă propunem o rețetă de paste care, pe cât de sofisticat sună, pe atât de ușoară este. Penne cu sos de roșii și vinete, o rețetă delicioasă, potrivită și pentru perioada postului, dacă nu folosiți parmezan.
Budinca de conopida si paste cu sos alb
1 conopida1 rosie10 frunze de busuioc400 g sunca fiarta4 catei usturoi200 g cascaval razuit200 g paste1 l lapte1 lingura faina sarepiper, oregano uscat, ulei de masline
Paste din orez cu pui si sos de soia
1 piept pui 1 ardei gras ceapa verde si uscata fasole verde si galbena ghimbir lamaie sos de soia peperocini sare piper,penne de orez.
Spaghetti cu bacon, ciuperci și sos de vin roșu
O porție de paste este întotdeauna o alegere delicioasă și consistentă pentru a prepara o masă rapidă. Sursă de carbohidrați, pastele vă asigură energia de care aveți nevoie până la masa următoare, sunt foarte versatile și pot fi combinate cu orice fel de sos, legume sau carne. Gândiți-vă numai câte feluri de paste există și câte rețete se pot face: cu sos alb sau roșu, cu sau fără carne, cu fructe de mare, cu legume, simple etc. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de spaghetti cu bacon, ciuperci și sos de vin roșu. Se face ușor și este potrivită pentru o cină în familie, mai ales că este gata repede, iar copiii o vor adora.
Penne Boscaiola
O porție de paste este oricând o alegere delicioasă și inspirată, pentru un prânz rapid sau chiar o cină în doi. Există atât de multe idei și combinații de paste cu sosuri, carne, pește sau fructe de mare, încât nu poți să spui vreodată că nu ai inspirație. Astăzi vă propunem o rețetă de paste boscaiola, adică paste cu bacon, ciuperci și un sos cremos care să le învăluie. Rețeta originală este cu penne, dar sigur că le puteți înlocui cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână.
Pastele lui Alex
-1 pachet de paste fusilli italiene -1 borcan sos Bolognese picante cu chili -1 pachet brokkoli -500g carne macra -100g unt -sare -piper
Sos ragu (Bolognese) pentru paste
Un sos cu carne tocată și roșii este alegerea perfectă pentru o porție delicioasă de paste, fie că vorbim de spaghetti, tagliatele sau orice alt tip de paste. Sosul ragu este un clasic al bucătăriei italiene și baza pentru celebrele spaghete bolognese. Se face ușor, dar are nevoie de timp și răbdare pentru un rezultat delicios. Secretul unui sos ragu ca la carte este gătirea îndelungată, la foc mic. În acest fel, aromele se vor combina perfect și carnea va fi gătită corect. Un sos ragu trebuie să aibă doar un gust subtil de carne și să nu se simtă textura ei atunci când este savurat.
Paste konjac cu legume
Paste Konjac cu legume - o alegere sănătoasă și delicioasă pentru cei care doresc să își mențină o dietă echilibrată.
Paste cu piept de pui și sos
Paste cu piept de pui și sos, gata în doar 30 de minute. Află care sunt ingredientele și modul de preparare.
Paste la cuptor cu sos de rosii
180gr paste scurte o conserva de 400gr rosii cuburi 2-3 catei de usturoi 1 lingurita busuioc uscat sau cateva frunze proaspete sare piper 200gr cascaval vegetal 1 lingura ulei de masline
Placinta cu paste si sos de vin rosu
4 foi de placinta, 300 g paste subtiri, 1 lingura unt, 3 oua, 6-7 linguri zahar, 100 g smantana, 200 g branza proaspata ,esenta de vanilie ,cateva stafide, coaja rasa de lamaie, ulei, pesmetPentru sos:300 ml vin rosu dulce, 1 cana zahar, scortisoara, cardamom
Muschiulet impletit cu paste
2 muschiuleti de porc 300 grame paste subtiri(spaghete sau fidea groasa) 1 plic sos vanatoresc 200 grame smantana 200 grame ciuperci
Paste cu pui și cașcaval la cuptor - Simplu și savuros
Descoperiți rețeta de paste cu piept de pui și cașcaval la cuptor - un fel de mâncare delicios și rapid, perfect pentru o cină reconfortantă în familie.
paste cu afumatura si sos roz
300 g penne,100g kaiser afumat,200 g piept pui, g smantana 50 g bulion ,30 g parmezan ,30 g cascaval,1 ceapa 2 catei usturoi ,sare piper.
Pizzagna - combinația perfectă dintre pizza și lasagna
Vă place pizza? Dar lasagna? Cum ar fi să le combinați pe amândouă într-un singur preparat? Un fel de mâncare cu foi de lasagna în loc de blat de pizza și cu sos bechamel. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă care le combină pe cele două, foarte potrivită atunci când nu mai știți ce să gătiți sau când aveți poftă și de pizza, și de lasagna, dar nu știți la care dintre ele să vă opriți.
Paste cu bacon, ciuperci și pesto
Îți plac pastele? Adori aroma de bacon și ciuperci? Atunci rețeta asta e pentru tine!Paste cremoase cu bacon crocant, ciuperci aromate și pesto proaspăt. O combinație perfectă de gusturi și texturi, gata în doar 30 de minute.Ideală pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau când ai poftă de ceva delicios.
Gnocchi cu creveți și sos de parmezan
Combinația de paste cu creveți și parmezan este întotdeauna una irezistibilă. Mai ales dacă vorbim despre gnocchi, acele paste dense și sățioase, care sunt delicioase indiferent cu ce le combini. Gnocchi sunt un fel aparte de paste, pentru că sunt făcute cu cartofi, ou și făina. De aceea, datorită celor două tipuri de amidon din compoziție, gnocchi au o textură ușor lipicioasă și al dente, indiferent cât i-am fierbe sau cum i-am găti. Îi puteți prepara în casă sau îi găsiți la supermarket, doar la raftul cu paste proaspete. Astăzi vă propunem o rețetă de gnocchi cu sos de parmezan și vin și creveți trași în unt. Sună delicios, nu-i așa?
Paste cu sos de branza
500 gr paste fainoase;200 gr telemea mixta;2 linguri smantana;1 cana de lapte1 ceapa verde
Paste Ratatouille (de post)
Rețetele de paste de tip ”one pot”, adică cele care se prepară într-un singur vas, fără să fie nevoie să fierbeți pastele separat, sunt printre cele mai simple și mai la îndemână. Astăzi vă propunem o rețetă de paste cu legume, de post, potrivită pentru vegetarieni sau pentru acele momente când pur și simplu nu aveți poftă de carne.
Paste cu tofu. Rețetă sănătoasă în doar 20 de minute
Descoperă cea mai bună rețetă de paste cu tofu! Gata în doar 20 de minute, este ideală pentru vegetarieni, vegani sau oricine caută o masă rapidă și sănătoasă.
Paste cu Sos de Dovlecei
200 gr. de paste 2 dovlecei mari curatati si spalati 2 cepe curatate si spalate 1 ardei gras curatat de seminte si spalat 3 rosii decojite 5-6 catei de usturoi curatati si spalati 2 linguri de ulei sare piper proaspat macinat 1 lingurita de oregano
Penne milaneze (cu bacon și ciuperci)
Atunci când vrei să prepari ceva simplu și rapid, pastele te scot întotdeauna din încurcătură. Astăzi vă propunem o rețete pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și aromată: penne milaneze cu ciuperci, bacon și parmezan. Rețeta de penne milaneze combină câteva ingrediente care se regăsesc în mod obișnuit în rețetele de paste. Sigur că puteți face rețeta aceasta cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână în momentul respectiv, nu neapărat penne. Opțional, puteți înlocui parmezanul cu mozzarella și să gratinați la final pastele. Asta înseamnă că veți reduce timpul de fierbere, iar la final veți pune mozzarella peste paste și veți da la cuptor pentru 10 minute, cât să se topească.
Rulouri de pui cu paste
Ingrediente- piept de pui dezosat, fara piele – eu l-am cumparat gata taiat file- svaiter sau un cascaval mai tare (recomand svaiterul :) )- castraveti murati- paste – de obicei folosesc tagliatele sau paste tricolore- smantana pentru frisca neindulcita- o lingurita amidon- 2 linguri otet balsamic- 2 linguri sos soia- ierburi de care va plac pentru paste – eu folosesc busuioc proaspat si oregano
Paste italienesti cu sos
* 500 g paste italienesti in 3 culori * 1 cutie ciuperci champignon * 1 ceapa medie * 1 cutie rosii Cirio * 5 catei usturoi * sare,piper,usturoi granulat * verdeturi italienesti
Paste cu sos
200 g paste1 ceapa2 linguri bulion2 linguri ulei1 lingura zarzavat1/2 lingura boia de ardeisarepiper3 linguri fainaapapatrunjel