Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Aperitive și gustări
Conopida pane cu parmezan
Timp total
45 minute
Ingrediente
1 kg conopida,4 oua,200 gr pesmet,100 gr alune,100 gr parmezan,sare, piper,3-4 linguri faina,cimbru, ulei,1-2 fire ceapa verde
Recomandări
1
Brânzoaice - plăcinte cu brânză dulce și stafide
2
Varză de Bruxelles la cuptor
3
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
4
Prăjituri de post: 20 de rețete delicioase de prăjituri de post
5
Cea mai bună făină pentru cozonaci super pufoși
6
Papanași fierți (ardelenești)
7
File de pangasius la cuptor
8
Țuică fiartă - rețeta autentică românească
9
Scrumbie la cuptor cu legume
10
Cartofi dulci prăjiți - un deliciu savuros. Cea mai bună variantă de cartofi prăjiți
Trending
Rețete rapide
Fursecuri fragede cu stafide
Friptură / Grătar
Mușchi de porc umplut cu prune
Stil de viață
Țuica fiartă vs. vin fiert - care este alegerea ideală pentru iarnă?
Mâncăruri cu carne
Sarmale la oala sub presiune. Câtă apă pui și cât le fierbi
Biscuiți
Biscuiți de casă cu untură și borș - rețetă veche românească
Cozonac
Cozonac simplu cu stafide