Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Parjoale in aluat de snitele
Timp total
1 oră și 20 minute
Ingrediente
Pentru parjoale:
1 kg carne tocata de vita
2 cartofi
1 morcov
7-8 catei de usturoi
2 felii de paine
marar
patrunjel
sare
piper
2 oua
ulei
Pentru aluat:
3 oua
faina
bere
sare
piper
Recomandări
1
Prune - beneficii și contraindicații pe care trebuie să le știi
2
Budincă de griș - rețeta copilăriei, gata în 25 de minute
3
Pui cu legume la tigaie
4
Melcișori cu lapte - Secretul pentru o rețetă ca la mama acasă
5
Cum faci Gluhwein - rețeta germană de vin fiert
6
Omletă din ouă de prepeliță
7
Câte calorii au sarmalele și câte poți să mănânci fără să te îngrași
8
Sos de maioneză și ketchup - sosul perfect pentru orice garnitură
9
Tortellini - cum îi faci acasă și cu ce se mănâncă
10
Pui întreg la cuptor, cu usturoi și rozmarin
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară