Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Piept de pui cu morcov in suc de portocale
Timp total
50 minute
Ingrediente
2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,patrunjel
Recomandări
1
Ardei iuți oltenești. Rețeta perfectă pentru conservare în oțet
2
Plăcinta ciobanului - rețeta originală
3
Gem de agrișe pentru iarnă
4
Tartă rapidă cu mere (de post)
5
Gogoși pufoase - rețetă ca la bunica
6
Sos pesto făcut în casă - rețeta autentică italiană
7
Cheesecake Raffaello
8
Cremșnit sau Cremes - rețeta clasică
9
Prăjitură Oreogasm
10
5 deserturi pe care nu ai voie să le ratezi în Turcia
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă