Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Piept de pui cu morcov in suc de portocale
Timp total
50 minute
Ingrediente
2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,patrunjel
Recomandări
1
Salată de cartofi cu porumb
2
Cum se fierbe corect conopida și cât timp durează
3
Papanași cu brânză de vaci
4
Pizza de post - cea mai gustoasă rețetă
5
Ruladă cu gem de prune - Desert rapid, simplu și delicios
6
Supă cremă de năut și linte
7
Mâncare de ciuperci la cuptor
8
Coaste De Porc Cu Mustar, Mere Si Smantana
9
Briose englezesti
10
Trei Locuri Unde Poti Manca Inghetata Buna In Bucuresti
Trending
Mâncăruri cu carne
Tocăniță din carne de vită (Stoofvlees)
Spume si creme dulci
Sufleu de cireșe - varianta cea mai simplă
Friptură / Grătar
Porc cu legume în stil chinezesc
Dulceață
Dulceață de trandafiri făcută la rece
Dulceață
Dulceață de trandafiri - varianta cea mai simplă
Dulciuri și prăjituri
Budincă de tapioca cu matcha