Timp total 2 ore

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 3 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • esenta de vanilie,
  • 4 linguri faina.
  • Pentru sirop:
  • 100 ml apa,
  • 100 ml lichior de portocale,
  • 100 g zahar,
  • 50 ml zeama de portocala.
  • Pentru crema:
  • 2 portocale,
  • 200 g zahar,
  • 200 ml apa,
  • 100 ml lichior de mandarine,
  • 150 ml smantana lichida,
  • 2 foi de gelatina.
  • Pentru nugatina:
  • 100 g zahar,
  • 1 lingura apa,
  • 100 g fulgi de migdale.
  • Pentru meringues italiene:
  • 4 albusuri,
  • 150 g zahar tos,
  • 4 linguri apa.