Doar 5 ingrediente pentru un preparat aromat.
Timp total 50 minute
Ingrediente
- 1 lingura de frunze de rozmarin, tocate
- 600g muschi de miel
- ulei de masline
- 350g rosii cherry
- 2 cani rucola
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C.2. Se combina rozmarinul si cate 1/2 lingurita de sare si piper pe o farfurie. Se unge mielul cu ulei, apoi se trece prin condimente. Se incalzeste o tigaie la foc mediu, se prajeste timp de 5 minute, pe fiecare parte, pana capata o culoare maronie peste tot. Se transfera intr-o tava, se adauga rosiile si se lasa timp de 10 minute, pana cand mielul este gatit. Se lasa deoparte timp de 5 minute, apoi se feliaza.
3. Pentru a servi, se pune un pat de rucola pe un platour, apoi se adauga felii de carne de miel si rosii, si se stropesc cu ulei de masline.