Doar 5 ingrediente pentru un preparat aromat.

Tagliata De Miel Cu Rosii Coapte
Timp total 50 minute

Ingrediente

  • 1 lingura de frunze de rozmarin, tocate
  • 600g muschi de miel
  • ulei de masline
  • 350g rosii cherry
  • 2 cani rucola

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C.

2. Se combina rozmarinul si cate 1/2 lingurita de sare si piper pe o farfurie. Se unge mielul cu ulei, apoi se trece prin condimente. Se incalzeste o tigaie la foc mediu, se prajeste timp de 5 minute, pe fiecare parte, pana capata o culoare maronie peste tot. Se transfera intr-o tava, se adauga rosiile si se lasa timp de 10 minute, pana cand mielul este gatit. Se lasa deoparte timp de 5 minute, apoi se feliaza.

3. Pentru a servi, se pune un pat de rucola pe un platour, apoi se adauga felii de carne de miel si rosii, si se stropesc cu ulei de masline.