Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri
Craciun
Vinete umplute cu carne de porc si vita
Timp total
45 minute
Ingrediente
400 gr vinete, 400 gr pulpa vita, 250 gr pulpa porc, 2 rosii, 50 gr pasta tomate, 50 gr cascaval, 250 ml smantana, 200 ml ulei, 3 oua,sare,piper
Recomandări
1
Halloumi - beneficii, contraindicații și rețete pe care trebuie să le știi
2
Broccoli la tigaie, cu usturoi și ulei de măsline
3
Tocăniță de miel cu legume
4
46 de alimente bogate în proteine. De ce sunt importante pentru organism și care este cantitatea recomandată
5
De ce se înmoaie brânza în saramură
6
Tocaniță de miel cu cartofi și rozmarin
7
Orez sârbesc cu legume
8
Cum faci gyros ca în Grecia - rețeta originală
9
Top 10 cei mai iuți ardei din lume
10
Câte smochine poți mânca pe zi. Ce spun specialiștii
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă