Ciorba de burta fara os

Ciorba de burta fara os retete: cum gatesti ciorba de burta fara os si cele mai gustoase retete de ciorba de burta fara burta, ciorba de burta, ciorba de burta moldoveneasca, ciorba de burta simpla, ciorba de burta vegana, ciorba de burta vegetariana, ciorba de burta congelata, ciorba de burta ardeleneasca, retete ciorba de burta traditionala, reteta ciorba de burta ardeleneasca.

Ciorbă de burtă ardelenească

Ciorba de burtă este una dintre cele mai iubite și populare ciorbe din meniul românilor. Aproape că nu există reutaurant în meniul căruia să nu se regăsească. Astăzi vă propunem să încercați o ciorbă de burtă după rețeta ardelenească. Ce are aceasta în plus față de ciorba de burtă obișnuită? Rasol sau picioare de porc, care aduc un plus de gust și puțină grăsime, cât să îi dea aroma care trebuie. 

Ciorba din os de porc

6 bucati os porc, 2 cepe, 2 morcovi, 1/2 telina, 1 pastarnac, 4 cartofi, 50 g orez, 1 l bors, 1 cutie rosii decojite, sare, piper, 1 ou,verdeata

Reteta olteneasca: Ciorba de dovlecei umpluti

Dovlecei 2,000 kgCarne de vaca, fara os 0,450 kgMorcovi, albitura 0,400 kgCeapa 0,250 kgTelina 0,100 kgOrez 0,100 kgOua 0,150 kg.- 3 ouaIaurt   sau 0,500 kgSmantana 0,250 kgFaina Arpis 0,050 kgUlei Arpis 0,050 kgSare de lamaie 0,007 kgOase fara valoare 1,500 kgPatrunjel verde 0,050 kgSare 0,050 kg

Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer

3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja

Rulouri din pulpa de pui

1-2 pulpe de pui(150 g cu os 135 g fara os) 6 felii de bacon 1-2 alge Nori ardei gras rosu/verde 4 masline negre 2 crenwusti sare piper boia ulei de masline 3-4 cartofi 50 g de unt nucsoara 1 ridichie Dressing: 1-2 lingurite de dulceata fructe de padure 3-4 linguri de compot de fructe de padure 1 lingurita de amidon 2 lingurite de zeama de lamaie 1-2 lingurite de zahar brun

Trippa al sugo (Burta cu sos)

1 kg. burta de vita prefiarta si taiata fideluta, 7 lg. ulei de masline, 1 tulpina apio (sedano, telina) taiatq cubulete, 1 morcov taiat cubulete, 1 ceapa taiata subtire, 1 catel usturoi, 1 frunza de dafin1/2 padar vin alb sec, 300 grame rosii decojite, taiate cubulete, supa fierbinte din cub, sare, piper abundent, ardei iute (daca va place), multe frunze de busuioc rupte mai marunt, parmezan

Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Cotlet impanat cu legume

-1 kg cotlet de porc fara os, -o vanata mica, -o rosie mare, -un dovlecel mic, -sare,piper,oregano uscat, -piper boabe,

Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

800 g pulpa de porc fara os si fara grasime 1/2 lg ulei 2 ardei kapia 150 g rosii chery sare 2 foi de dafin 200 g orez salbatic apa

snitel din carne de pui

500 g piept de pui fara os si pielite 2 oua 200 g faina

Ciorba de fasole cu ciolan

Ingrediente:1 ciolan cu os (aprox. 500 gr)400 g fasole boabe200 g morcovi200 g telina/pastarnac/patrunjel radacina1 ceapasare, piper,tarhon in otet, patrunjel frunze, dupa preferinta1 lingura uleiceapa rosie pentru servit sau ardei iuti

Taouk

1/2 piept de pui fara os 1 lamaie mica 6 catei de usturoi ulei de masline sare piper 2 lipii humus (cumparat)

Ciorba simpla de perisoare cu legume

3 l apa,1 morcov,1 patrunjel,1 ceapa,1 os de la carne,1 litru bors,3 rosii mici,1 galbenus,verdeata tocata;Pentru perisoare:½ kg carne,miezul de la o felie de paine,½ cana de orez,½ ceapa,1 ou,sare,piper,smantana

Pui Kiev

1 piept de pui fara os 100 g unt Patrunjel 2 catei usturoi Sare piper 1-2 oua Faina si pesmet Ulei pentru prajit

Ciorbă de miel pentru masa de Paște

Ciorba de miel, acrișoară, cu smântână și leuștean. Cu o savoare aparte, ciorba de miel este foarte bună dacă la final o acriți puțin, cu borș, lămâie sau cu zeamă de varză.

Ciorbă de pui cu iaurt - remediul excelent pentru răceală (rețetă arăbească)

Ciorba de pui cu iaurt este o rețetă asemănătoare cu ciorba de pui a la grec, numai că aceasta este de inspirație arăbească. Gustul de smântână este înlocuit cu un gust acrișor, de iaurt, și cu o aromă orientală, dată de cumin (chimion). Ciorba de iaurt este un remediu foarte bun atunci când sunteți răciți sau gripați și vă ajută să vă puneți rapid pe picioare. Se face foarte simplu și se servește fierbinte, cu mult pătrunjel proaspăt sau mentă verde.

Muschi la cuptor cu conopida

1 kg muschi de porc fara grasime si fara os 1 borcan mic cu ciuperci intregi cateva buchetele de conopida 1/2 cana de vin rosu sare piper un praf boia de ardei 2 foi de dafin 4 catei usturoi 2 linguri ulei 3/4 de cana pasta de rosii de casa

Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitele prajite sau coapte usturoi pentru mujdei Reteta pentru snitele: 1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Ciorba de castraveti murati

3 castraveti murati, o ceapa rosie (poate fi si galbena), o jumatate de borcan de pastai verzi, 2 morcovi, 2 linguri de ardei tocat si conservat in congelator, o jumatate de pahar de orez (si optional un os de la un piept de pui de tara - pentru gust), o legatura de patrunjel.

Ciorba cu carne de porc (a la grec)

Pentru 5 portii:piept de porc cu os - 500 gmorcovi - 100 gtelina radacina - 100 gpatrunjel radacina - 100 gpastarnac radacina - 100 gceapa - 100 gcartofi - 4-5orez - 50 gsmantana/iaurt - 100 g/200 goua - 2 galbenusurimarar verde - 1 legaturasare de lamaie si sare dupa gust

Friptura de vita marinata cu vin

1 kg carne vita fara os, 1 pahar vin rosu, piper, sare, usturoi, foi de dafin, ulei de masline

Rulouri picante de pui

-3-400 g piept pui fara piele si os, -150-2oo g sunculita afumata, -sare, -piper alb macinat, -o legatura de patrunjel verde, -2 ardei mici rosii si iuuti,

Frigarui de pui cu legume la cuptor

2 piepti pui fara os4 ardei gras rosu2-3 cepe3-4 dovlecei2 morcovi2 linguri sos soia2 linguri uleipiper macinatoregano uscatfrigaruie din lemn

Muffins sarati

4 oua 4 linguri faina 4 linguri ulei 1 pliculet praf de copt 2 fire ceapa verde rosii cherry 150 - 200 gr sunca/kaiser masline fara os maruntite cascaval ras (in general orice ingrediente gasiti si aveti prin frigider) sare

Osso Buco - carne cu legume

Osso buco este denumirea data acelei parti de os cu maduva si carne de jur imprejur. Acest os se obtine din sectiunea orizontala a piciorului posterior al vitei cam pe la jumatate. pentru doua persoane: - 2 bucati de os cu maduva si carne - unt 30 gr - jumatate pahar vin alb - faina 2 linguri - ceapa 1 mare - suc de rosii 1 cutie - mazare 1 cutie - sare piper patrunjel proaspat Facultativ dupa gustul fiecaruia - morcov - telina - cartofi

Vinete barcute

3 vinete (aprox 1 kg ) 500 g piept pui fara os 4 rosii 2 cepe 1 ou 4 felii de cascaval 200 ml ulei pt prajit rozmarin macinat piper & usturoi amestec mexican ( coriandru,chili,mustar,morcov,paprika) 1 leg. patrunjel verde

Fricase (spanac su carne de vitel)

1/2 kg carne de vitel fara os 1 kg spanac spalat 5 bucati ceapa verde marar sare,piper 2 oua 1 lamaie

Meat balls alla Ela

1 kg pulpa de porc fara os sau carne tocata 1 ardei gras 1 ceasca de orez 4-5 cepe 1 ou 1 litru bulion sau pasta de tomate 1-2 foi de dafin cimbru busuioc piper sare

Cum să gătești pieptul de pui fraged și suculent de fiecare dată

Atunci când vine vorba de gătit, preparatele simple au cele mai mari șanse să nu-ți iasă. Asta pentru că nu e nevoie de așa multă atenție și implicare, iar de aici până la a da greș este un singur pas.  Pieptul de pui este cel mai bun exemplu în acest sens. Da, banalul piept de pui, pe care oricine l-a gătit cel puțin o dată. Este foarte ușor să dai greș atunci când gătești piept de pui și să îți iasă fie prea uscat, fie nefăcut, fie ars la exterior și crud în interior. De aceea, metoda aceasta de a găti pieptul de pui este cea mai de succes din câte am încercat noi. Fie că ai nevoie de piept de pui pentru o salată, sau vrei o friptură simplă, dar bună, există o mulțime de metode și sugestii de a pregăti pieptul de pui. De la grătar, până la cuptor sau pui marinat înainte de a fi gătit. Dacă nu ai la îndemână un grătar, dar îți dorești o bucată de piept de pui suculentă și bine gătită, iată de ce ai nevoie și ce pași trebuie să urmezi!

Mancarica de cartofi cu pulpa de curcan

500 gr pulpa de curcan fara os 2 cepe 1 ardel 2 morcovi 5 cartofi suc de rosii sare piper marar partunjel

Ciorba de vacuta

500g carne de vaca, 1 morcov, 1 telina mica, 2 ardei grasi, 2 rosii ( 3 linguri de zarzavat de ciorba din borcan) 2 linguri de bulion, 2 cepe, o legatura de leustean, apa, sare, 150 g taitei1 ou, 100 g smantana

Mini suprize cu pui si cascaval

6 bucati de alaut (facut in casa din alimente naturale inclusiv faina integrala lasat sa creasca aluatul nu trebuie sa fie prea subtire insa nici foarte gros) putina sare boia iute 50 de grame de pui (fara piele fara os fara grasimea vizibila bine spalat fiert si taiat in bucati mici dupa ce s-a racit) 50 de grame de cascaval(taiat in bucati mici de tot sau daca vreti sa obtineti mini suprizele mai repede cascavalul topindu-se mai repede dati cascavalul pe razatoare obtinand astfel de fulgi de cascaval).

Mini surprize cu pui si cascaval

6 bucati de aluat (facut in casa din alimente naturale inclusiv faina integrala lasat sa creasca aluatul nu trebuie sa fie prea subtire insa nici foarte gros) putina sare boia iute 50 de grame de pui (fara piele fara os fara grasimea vizibila bine spalat fiert si taiat in bucati mici dupa ce s-a racit) 50 de grame de cascaval (taiat in bucati mici de tot sau daca vreti sa obtineti mini suprizele mai repede cascavalul topindu-se mai repede dati cascavalul pe razatoare obtinand astfel de fulgi de cascaval).

Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Petru 2 persoane -2 cotlete porc fara os -cateva ciuperci pleurotus -2-3 fire de ceapa verde, -2-3 catei de usturoi -50ml ulei -o leg. patrunjel -2- 3 feliute de costita afumata -100g pasta de bulion -piper,busuioc sare -100g paste (de preferat cele colorate)

Pui cu susan

-un piept de pui fara piele si os, -o lingurita boia dulce, -2 lingurite seminte de susan, -2 linguri otet balsamic sau zeama de lamaie, -2 linguri de apa, -sare, -piper negru macinat, -1-2 linguri ulei,

Jumari simple

Lista ingrediente:2 linguri de sare grunjoasa,2 kilograme de slana de burta porcului (sa aiba si putina carne).

Pulpe de pui umplute

pulpe de pui fara os telina (tulpina sau radacina) taiata julien morcov taiat julien cascaval taiat julien ardei rosu sau verde taiat julien putin ulei sare piper

Ciorba cu carne de pasare

500g carne de pasare, 1 morcov,1 telina mica,2 ardei grasi, 2 rosii (3 linguri de zarzavat de ciorba din borcan) 2 linguri de bulion, 1 ceapa, o legtaura de leustean, 1 cartof, apa, sare, 150 g taitei1 ou, 100 g smantana

Tocana Irlandeza De Miel

900g pulpa de miel, fara os si taiata bucatele 700g cartofi, taiati bucatele 3buc praz, taiat rondele 3 morcovi 3 teline 400ml supa de pui 2 lingurite cimbru 1 lingurita sare 1 lingurita piper macinat 1/4 cana patrunjel tocat

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser

2 bucati piet de pui fara os, 8 felii de kaiser, 10 ciuperci taiata feliute subtiri, 2-3 catei de usturoi, sare si piper.

Pui Zingara

400-500 g piept pui fara os 200 g ciuperci conserva 200 g sunca 50 ml ulei 1 lingura de unt 1-2 linguri bulion 100 ml vin 100 ml apa boia delikat boabe piper si piper macinat 1 leg patrunjel

Meniu in stil chinezesc

1 piept de pui fara os si piele 1 ardei kapia rosu 1 ardei gras verde 1 ardei gras galben 1 legatura ceapa verde 2 ardei chili 1 morcov 1 telina (radacina) 1 lingura ulei 1 lingurita amidon 1 lingura sos Worcester 1 lingurita sos soia

Pui taranesc

(10 portii) Carne pui fara os pulpe sau piept 1,000kg morcovi 0,100 kg dovlecei 0,100kg ceapa 0,100kg rosii 0,100kg ardei gras 0,100kg gogosari otet 0,100kg patrunjel verde 1 legatura telina radacina 0,100kg ulei 0,050 L faina grau 0,050kg cascaval 0,400kg vin alb 0,100L sare,

Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

3 jumatati de piept de pui fara os 3 carnati de casa 200 gr ciuperci taiate fasii de ardei rosu sare piper boia dulce 250 gr rosii decojite 1 lingurita busuioc uscat 6 cubulete de unt

Pulpa de porc impanata

1 kg pulpa de porc fara os 2 bucati ardei gras rosu 2 linguri bulion sare piper 2 foi de dafin ,o capatana de usturoi 200g ciuperci proaspete 1 carnat afumat 2-3 linguri de ulei 250 ml apa 250 ml vin alb

Cotlet de porc cu sos de rosii si masline

- 4 cotlete porc fara os- 400g rosii in bulion- 6 ciuperci- 2 felii sunca- 50 g masline- 50 ml vin- 50 ml ulei- 2 catei usturoi- sare, piper

Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

1 pulpa de porc fara os de 800 gr 1 lingura cu varf unt 1 lingura zeama de lamaie 5 catei usturoi sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce busuioc uscat marar uscat 1 lingura ulei 1 legatura patrunjel verde 1 pahar vin rosu

Pui frantuzesc cu bacon si legume

100g bacon taiat cubulete 8 pulpe de pui fara os 2 catei de usturoi pisati 150g ciuperci champinion mici (button) Un manunchi de ceapa verde taiata grosier 300ml supa de pui 200g mazare congelata O salata mica (gem lettuce) 2 linguri smantana Patrunjel Ulei Oregano

Cotlet De Porc La Cuptor, O Reteta Super Delicioasa De Te Lingi Pe Degete

Bucura-te de aceasta friptura alaturi de o salata de cruditati.

Gratare de pui cu pasta de leurda

O reteta cu pasta de leurda care-i da o savoare si un gust deosebit gratarului de pui. Un piept de pui fara piele si os Pasta de leurda Cartofi pt garnitura Sare piper