Muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci

Muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci retete: cum gatesti muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci si cele mai gustoase retete de sos pentru muschi de porc, rasol de vita cu sos de rosii, retete cu gorgonzola, paste cu carne si sos bechamel, spaghete cu ciuperci si piept de pui, escalop de pui cu ciuperci si smantana, chec cu ciuperci si verdeata, mancare cu ciuperci si cartofi, sarmale cu hrisca si ciuperci, chiftele de porc si vita la cuptor.

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

muschi de vita 500gr unt 30gr smintina dulce 150ml gorgonzola sare ciuperci 300gr ceapa ulei marar sare piper ardei gras

Vita Cu Ceapa Caramelizata Si Gorgonzola

2 linguri ulei 2 cepe, taiate inele 1 lingura zahar brun 1/2 cana supa de vita 1 lingura otet balsamic 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita piper 450g muschi de vita 1/4 cup cana Gorgonzola

File de vita cu sos de gorgonzola

2 fileuri de vita (circa 150-180 g fiecare) 100 g de gorgonzola 30 ml de sm&acircnt&acircna lichida pentru gatit 1 lingura de ulei de masline 1 catel de usturoi sare si piper

Muschi de vita cu ciuperci champignion si carnaciori de casa..

1/2 muschi de vita. 1 kg ciuperci champignion. 500 gr cascaval ras. 1 pahar vin rosu. 3 carnaciori de casa. 1 plic sos Bolognesse. 4 catei de usturoi. sare, si alte condimente.

Friptura De Vita Cu Sos De Ciuperci Si Cartofi

O friptura "in sange", servita cu sos cremos de ciuperci si cartofi. Un preparat foarte sanatos si usor de gatit.

Muschi de vita cu ciuperci in vin

2 kg muschi de vita,300 gr ciuperci,1 lingurita amidon,200 ml vin alb,30 ml coniac,1 lingurita zahar,legume, sare, piper

Muschi de vita umplut

350 gr muschi de vita o conserva de ciuperci 1 morcov taiat rondele 1 telina mica taiata cubulete 1 albus de ou fiert taiat cubulete o ceapa mica taiata marunt 1 canuta ulei pentru marinata: 250 bere blonda 1 lingura mustar 1 lingura sos de soia light sare piper,

Tagliatelle cu muschi de vita

tagliatelle muschi de vita sos de rosii usturoi busuioc ceapa rosie ardei gras chilli parmezan smantana sare piper

Turnulet Gratinat Din Porc Si Vita

INGREDIENTE PT. 4 PORTII: - muschi de vita - 0.350 kg - muschi de porc - 0.350 kg - ulei masline - 0.100 L - sare piper - branza mozzarella - 0.100 kg - rosii - 0.100 kg - broccoli - 0.200 kg - foietaj - 0.200 kg - sos ciuperci - ardei gras - 0.100 kg

Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

400g muschi de vita 10-15 boabe de piper colorate 150ml sos de rosii 1 lingura sos de rodii sare si piper dupa gust 50ml vin rosu 2 linguri ulei de masline 10 fire ceapa verde foarte subtiri

Muschi de vita (Beef) Wellington

500 g muschi de vita (partea din mijloc)500 g ciuperci2 cepe rosii4 catei de usturoi6-8 felii de ProsciuttoAluat de foietajCimbruSare Piper

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

700 -800 grame muschi vita faina sare,piper 2 -3 crengute rozmarin proaspat 2 catei usturoi 1 sau 1 1/2 pahar apa(depinde cat de mare este tava) Pt sos: 6 ciuperci medii 1 ceapa 1/2 ardei 1/2 pahar vin alb 200 ml smantana de casa sau pt gatit 50 ml lapte sare,piper

Muschi de vita Wellington

1 kg muschi de vita,200 gr ciuperci,50 gr ceapaaluat foietaj,1 jumatate salata verde,1 ou,50 ml ulei,1 jumatate legatura patrunjel,piper, sare

Vita Cu Ciuperci

2 linguri ulei 1 lingura unt 4 cani ceapa, tocata marunt 2 catei de usturoi, maruntiti 2 linguri pasta de tomate 2 linguri paprika 1 lingurita maghiran 1,5kg muschi de vita, taiat bucatele 1 lingurita sare piper 900g ciuperci Champignon, taiate 1 cana supa de vita 8 ciuperci Shiitake 2-3 lingurite tarhon

Paste CANNELLONI cu gorgonzola

Pentru 15 cannelloni:Umplutura:200 g gorgonzola300 g ricottaSare si piperSos Gorgonzola :100 g gorgonzola dolce IGOR20 g untAluat pentru pastele cu ou:300 g faina3 ouaSareApaUlei extravirgin de masline

Muschi de vita in unt cu sos simplu

· 2 linguri ulei de masline · 100 gr unt · 4 bucati (a cate 1 cm grosime) muschi de vita · faina Pentru sos · 100 ml vin alb · 500 ml supa de vita · 2 catei de usturoi, tocati · coaja rasa de la ½ lamiae · 2 linguri patrunjel proaspat tocat · sarde si piper · 40 gr faina

Vită Stroganoff - rețeta originală

Dintre toate rețetele cu carne de vită, Stroganoff este una dintre cele mai apreciate și mai gustoase. Și pe bună dreptate! Rețeta aceasta datează de la sfârșitul anilor 1800 și are o poveste cel puțin interesantă.  Un bucătar a câștigat un concurs de gătit în Rusia cu această rețetă de carne de vită. Cel care a consacrat-o era bucătarul personal al contelui Pavel Stroganoff, de aici și numele rețetei care a rămas același până astăzi.  Există mai multe modalități de a face vită Stroganoff, o mulțime de rețete au apărut pe parcurs. Principiul este același, doar că ingredientele sunt ușor diferite. De exemplu, unele rețete nu conțin muștar, altele nu conțin sos de roșii etc. Noi vă prezentăm astăzi o rețetă completă, delicioasă, pe care merită să o încercați măcar o dată. 

Muschi de vita la cuptor

muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper

Rulada de carne de vita cu gorgonzola

4 felii de carne de vita4 felii de Speck sau bacon150g gorgonzola dolce IGORUntVin alb

Muschi De Vita Fiert,dar Fript

-cca 500 g muschi de vita -1 morcov mic -1 ceapa mica -1/2 tulpina de telina, -sare,piper -cca 1 lingura ulei de masline Pentru sos -zeama in care a fiert carnea -cca 2 lingurite,rase de faina -cca 60-80 ml frisca lichida

Muschi de vita cu mult piper

Muschi de vita, ulei de masline, piper macinat grunjos, sare grunjoasamustar Dijon, ierburi pentru carnea de vita.

Muschi de vita cu mazare si sos de portocale

&bull600 g muschi de vita &bull1 lingura ulei de masline &bullsare si piper &bull1 lingurita boia dulce &bull400 g mazare &bull1 portocala &bull1 lingura unt

Muschi de vita "sous vide"

500 gr muschi de vita unt sare piper verde fire de cimbru sfoara de bucatarie termometru

Turnedo cu gorgonzola

Pentru 4 portii: 4 turnedos (bucati de file de vita) 100 gr gorgonzola 100 gr smantana 20 gr unt sare piper miez de nuca

Rulada din muschi de porc

1muschiulet de porc 3 fire ceapa verde 4-5 frunze busuioc poroaspat 1 lingura pasta hrean 1 ou 1 lingura pesmet alb 200g carne tocata vita 130g branza gorgonzola sau cascaval 5-6 ciupercute brune sare si piper dupa gust

Muschi de porc cu ciuperci

Ingrediente ptr. 3 persoane: 6 felii de muschi de porc 6 felii de cascaval afumat 1 lingura de sos de rosii 200g ciuperci proaspete jumatate de ceapa sare piper ulei.

Pui gorgonzola cu ciuperci

Pentru 2 portii: - 1 piept pui fara piele - 50 - 60g gorgonzola - 200g smantana animala - 500g ciuperci - verdeturi italiene dupa gust - sare si piper proaspat macinat dupa gust - 2 felii de paine - 1 lingura de ulei de masline

Muschi de vita picant

300 g muschi de vita 20g piper boabe(negru,alb,rosu) 20 g oregano uscat mustar boabe ardei iute pisat sare 2 linguri mustar clasic 100 g unt Pentru sos o ceapa 4 linguri de bulion 3 linguri de ulei un pahar vin 1 lingura de faina o cana de apa piper sare o foaie de dafin

Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Ingrediente pentru 4 persoane: 300 g ciuperci 320 g paste tip pene piept de pui 1/2 deja fript gorgonzola 100 g branza moale 50 g sare piper 1 catel de usturoi parmezan.

Muschi de vita cu portocale

- muschi de vita- morcovi cruzi taiati rondele- 1 lingura miere- sare- piper- putin busuioc- sucul stors de la o portocala

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

-1,3 kg muschi de porc -450 g ciuperci congelate -1 ceapa mare -2 morcovi maricei -1 capatana de usturoi -1 legatura patrunjel -3 linguri sos de soia -sare -piper -250 ml vin alb -2 oua -ulei

Muschi de vita in sos rosu

2 linguri ulei de masline cu aroma de piper 400 gr muschi de vita taiat cubulete 1 ceapa tocata 2 catei de usturoi tocati 4 rosii decojite si taiate cubulete 500 ml vin rosu 400 ml bulion de rosii 50 gr amdion alimentar 1 lingurita oregano uscat 1 lingura zahar sare de mare

Piept de pui cu sos gorgonzola

1 piept de pui dezosat Pentru sos 150 g branza gorgonzola 50 ml lapte 50 g unt 150 g smantana sare piper macinat

Muschi de vita cu legume la cuptor

300 grame de muschi de vita 200 gr mazare prefiarta 2 morcovi 1 ceapa rosie 1 fir praz 4 morcovi potriviti sare ulei piper unt

Mititei la gratar

60% carne de porc muschi 40% carne de vita muschi oase de vita (picioare) 2 3 catei de usturoi 0 ceapa mica ienibahar mix de legume sare pier bicarbonat

Piept de pui în sos Gorgonzola

Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână.  Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie. 

Muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin

•     200 g muschi de vita•     50 ml ulei de masline Arpis•     50 g crema de trufe•     50 g unt•     60 ml smantana•     20 ml coniac•     200 g cartofi•     10 g rozmarin

Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi

- 1 muschi de vita taiat in 4 bucati - o punga spanac congelat - 4 cartofi - 60 ml smantana - o mana parmezan - 1 ceapa rosie sau normala - 2 catei de usturoi - 6 felii prosciutto - 100g unt - ulei de masline - sare de mare - piper

Borscht Cu Vita, Un Bors Din Bucataria Ucrainiana Pe Care Trebuie Neaparat Sa-l Incerci!

Supa Borscht este un preparat tipic pentru bucataria ucraineana, pe care trebuie neaparat sa-l incerci.

Spaghetti Cu Sos De Gorgonzola

ceapa, usturoi (taiate mic) apa sau supa de legume (vegeta) smantana (mai groasa sau lichida, dupa gust) gorgonzola - eu am folosit picanta piper ulei de masline spaghetii, fierte al dente

Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola

un piept de pui marinat 125 ml de smantana pentru gatit 100 gr. de branza gorgonzola 50 gr. de unt sare piper proaspat macinat

Armonia di Gorgonzola

0,5 l lapte 120 g faina alba 100 g unt4 oua200 gr gorgonzola Igor piccante 200 gr gorgonzola Igor dulce 500 g orezCimbru, foi de dafin, salvie2 pere1 l vin300 g zahar

Salata Thailandeza Cu Carne De Vita

Acoperita cu friptura suculenta de vita, aceasta salata poate deveni un pranz perfect si usor.

Risotto cu gorgonzola si creveti

300g orezVin alb sec1l supa concentrata de legume50g untCrevetiCeapa200g gorgonzola dolce IGOR50g gorgonzola piccante IGOR

Muschi De Vita In Foietaj ( Wellington )

INGREDIENTE PENTRU 8 PORTII : - muschi de vita - 1.200 kg - ficat de porc ( sau de pui ) - 0.500 kg - costita fara os ( kaizre ) 0.300 kg - oua - 2 buc. - verdeata - coniac - 0.020 L - ceapa - 0.150 kg - sare piper - praf de usturoi boia dulce - aluat de foitaj - 0.400 kg

Tocana De Vita Cu Otet Balsamic Si Ardei Iuti

600g muschi de vita 2 linguri de faina 3 linguri ulei de masline 2 cepe rosii 2 catei de usturoi 2 linguri bulion 150ml vin rosu 250g dovleac 2 ardei iuti rosii cimbru 1 lingura otet balsamic sos Worcestershire 500ml supa de vita

Muschi De Vita Cu Ardei Iute, Lamaie Si Chimen

O friptura de vita picanta si cu aroma de lamaie, perfecta pentru petreceri in care vrei sa va uimiti musafirii.

Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline

-cca 30g gorgonzola dulce -1 rosie -masline negre fara samburi

Piept de curcan cu sos gorgonzola

piept de curcan ( sau de pui),gorgonzola ( cam 150g),1 cutie de smantana,putin unt,1 jumatate de cana de lapte dulce.

Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Mușchiulețul de porc cu sos gorgonzola face ca orice masă să fie delicioasă, fără a mai pune la socoteală că este gata în doar 45 de minute.