Omleta din oua de prepelita

Omleta din oua de prepelita retete: cum gatesti omleta din oua de prepelita si cele mai gustoase retete de omleta cu oua de prepelita, rulada din omleta cu spanac, prepelita cu sos de rodii, omleta speciala, oua umplute de craciun, prajitura cu lichior de oua, oua umplute pane, oua umplute fara maioneza, preparate din pulpe de pui, crochete din piept de pui.

Omleta din oua de prepelita

12 oua de prepelita200 g branza in coaja de brad1 praf de sare1 lingutita de busuioc uscat

Tarta omleta de prepelita

400 g aluat foietaj 100 g sunca de casa afumata 250 g salam uscat 3 fire ceapa verde 21 oua prepelita 200 ml smantana 150 g cas oaie 20 buc mini Mozzarella 200 g cascaval Gouda

Omletă franțuzească - cea mai fină și cremoasă omletă din lume

Sunt o mulțime de feluri și combinații de a face omletă. Totul ține de gust, de bucătărie și de preferințele fiecăruia. Dacă vă place omleta cremoasă la interior și crocantă la exterior, simplă, doar cu sare și piper, atunci această omletă franțuzească este alegerea perfectă.  Astăzi vă propunem o rețetă de omletă cremoasă, tipic franțuzească, cu care să vă răsfățați în diminețile în care aveți poftă de ceva simplu și delicios. 

Oua de prepelita cu rosii si spanac

1conserva de rosii in bulion 1lingurita pasta de ardei 12oua de prepelita 12cuburi de spanac congelat condimente(praf de chilli,cimbru,busuioc uscat,oregano tot uscat,cate putin din fiecare sau dupa gust) 4-5linguri de parmezan ras 2linguri ulei

Oua De Prepelita Pe Pat De Paine

4 oua (depinde cate sandviciuri faceti) de prepelita paine integrala cascaval unt sare piper

Rulada aperitiv cu oua de prepelita

10 oua de prepelita 1 morcov 50 g spanac 150 g sunca 300 g maioneza facuta in casa 5 foi gelatina 6 felii sunca Praga ardei rosu sare piper

Salata de oua de prepelita

1/4 varza alba 2 morcovi 2 bucati piept de pui Sos: 4 lingui maioneza,un castravete proaspat,2 catei de usturoi 200 g cascaval oua de prepelita zeama de lamaie

Sandvisuri cu oua de prepelita

Reteta pentru 4 portii:16 oua de prepelita, 8 felii de paine prajita, o lingura de mustar, 100 g unt, sare,piper si zeama de la ½ de lamaie.

Salata de ridiche alba cu oua de prepelita

o ridiche alba 4 oua de prepelita 2 linguri ulei de masline 1/2 lamaie(zeama) sare dupa gust

Salata cu oua de prepelita posate

20 de rosii cherry 4-5 castraveti 100g cas de vaca 8 oua de prepelita posate 2 linguri otet 2 linguri ulei de masline sare piper

Prepelita caramelizata cu spuma de cartofi

1 buc prepelita 1 cartof 1 portocala 1 buc baton scortisoara 100 ml supa de prepelita 100 ml sos demi glace 20 gr unt sare piper parmezan suc natural de portocale lapte nucusoara.

Rulouri Cu Branza Cu Oua De Prepelita

Aceste startere elegante sunt un inceput perfect pentru orice petrecere.

Salata asortata cu oua de prepelita

Cantitatile de ingrediente se estimeaza dupa numarul de portii.salataceaparidichisareulei de masilinezeama de lamaieoua de prepelita fierte

Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean

10 oua de prepelita1 lingura maioneza4-5 linguri smantana1 lingurita hrean in otetsarepiperpatrunjel verde sau mararzeama de lamaie

Ouă de prepeliță umplute cu maioneză și muștar

Ouăle de prepeliță sunt micuțe și umplute cu maioneză și muștar sunt perfecte pentru aperitiv! Această rețetă ușoară și delicioasă poate fi servită de una singură sau poate fi adăugată la masă cu un platou de mezeluri pentru vă servi invitații.

Briose cu oua de prepelita

300 gr faina, 250 ml lapte, 60 gr unt, 1 praf de copt, 12 oua prepelita, 1 ou de gaina, 1 ardei gras rosu, 1 lingurita rasa de sare, 100g mozarellapentru uns: 1 galbenus spart in 2 linguri lapte, cascaval ras

Om de zapada din oua

doua oua (dintre care unul mai mic de prepelita ) morcov boabe de piper cascaval ardei gogosar

Frittata - omletă italienească pufoasă

Există atât de multe feluri de a face omletă, încât oricine are o rețetă preferată. Simplă sau cu legume, pufoasă sau crocantă, cu sau fără brânzeturi - fiecare bucătărie internațională are o rețetă consacrată de omletă. Astăzi vă prezentăm varianta cea mai populară în Italia, o omletă pufoasă, al cărei ingredient-cheie este smântâna lichidă. Puteți prepara varianta simplă sau puteți adăuga legume proaspete, bacon, cașcaval, orice vă place. Imaginația este limita.

SalAu Cu MaionezA Si OuA De PrepeliTA

2 buc. de salau 10 oua de prepelita fierte maioneza dupa gust c^ateva fire de arpagic sau ceapa verde sare piper proaspat r^asnit oregano rozmarin si boia dulce dupa gust.

Rulada din carne tocata de pasare si oua de prepelita

(2 bucati rulada) occa. 800 gr. carne tocata de pasare o24 oua prepelita o200 gr. br^anza telemea de vaca o4 linguri pesmet o 1/2 ardei gras rosu o 1/2 ardei gras verde o4-5 graunti usturoi (optional) o1 legatura patrunjel o 1/2 legatura marar o100 ml vin alb osare piper ( optional dupa preferinta si alte condimente pentru carne de pasare)

Pizza cu porumb si oua de prepelita

o baza de pizza 2 linguri de bulion sos picant amestec de condimente pentru pizza(oregano,busuioc,cimbru..) mozzarela 2 linguri cu porumb fiert 100gr sunca presata 150gr bacon 4 oua de prepelita

Rulada din omleta

2 oua pentru fiecare omleta marar dupa gust piper,condimente dupa gust (eu folosesc un amestec format din cimbru,tarhon,oregano,coriandru,marar,patrunjel,boia dulce - este un amestec excelent pt toate mancarurile- folositi-l cu toata increderea) o cutie mare pate ficat de porc sau de pasare unt dupa gust un borcan mic ciuperci 1-2 buc castraveciori murati 1-2 buc gogosari murati ulei pt prajitul omletelor Cantitatile se cresc sau se micsoreaza in functie de necesitate...

Omletă cu de toate, făcută în pungă

Omleta este o alegere delicioasă pentru mic dejun, brunch sau, de ce nu, o cină rapidă. Se face ușor și există atât de multe rețete și ingrediente pe care le puteți adăuga, încât nu aveți cum să vă plictisiți vreodată de ea.  În ulei sau unt, la tigaie, sau fără niciun pic de grăsime, în pungă. Omleta poate fi dietetică și poate fi pregătită în apă, la fel ca ouăle poșate. Numai că pentru asta ne vom folosi de pungi de tip zip lock, cum sunt cele pentru congelator. Omleta la pungă este foarte simplu de făcut și puteți adăuga în ea orice ingrediente vă plac.

Omletă grecească

De departe cel mai versatil și mai gustos mod de a găti ouăle îl reprezintă omleta. Fie că o facem simplă sau cu brânzeturi, legume sau verdețuri, românească sau inspirată din bucătăriile internaționale, omleta ține, de cele mai multe ori, loc de mic dejun, dar poate fi savurată la orice masă a zilei.  Rețeta de omletă pe care v-o propunem astăzi este una simplă, delicioasă, inspirată din bucătăria grecească. Omletă cu brânză feta și mentă, perfectă pentru mic dejun, dar și pentru brunch sau cină rapidă. 

Buchetele cu ou de prepelita

2 pachete cascaval feliat2 morcovi1ardei rosu1ardei galben1ardei verde1 lingurita telina frunze uscate100g sunca presata afumata (eu am avut sunculita condimentata de casa de la Fox, foarte buna!)10 oute dragute de prepelitachives sau tulpini de patrunjel verde1-2 linguri maioneza

Salata de somon afumat cu mix de oua

Va sfatuiesc sa folositi somonul feliat foarte subtire se amesteca mai bine in salata. 100 g somon afumat 5 oua 6 oua de prepelita 1/2 ardei gras rosu 100 g cascaval 2 linguri maioneza de casa 100 g iaurt facut in casa 1 lingura mustar iute zeama de la 1/2 lamaie sare piper patrunjel vede frunze Pentru ornat : cateva rosii cherry 3-4 oua de prepelita fierte 2 fire patrunjel verde frunze

Omletă italiană cu mozzarella și parmezan

Nu știm alții cum sunt, dar pentru noi un mic dejun perfect include neapărat o omletă delicioasă, pufoasă și rumenită în tigaie. Există o mulțime de feluri și de combinații în care puteți prepara și savura omleta, dar una dintre cele mai gustoase este cea cu mozarella. Sau omleta italiană, altfel spus, o rețetă de omletă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Aveți nevoie doar de o tigaie de calitate și câteva ingrediente la îndemână și vă garantăm că veți obține o omletă care vă va face începutul de zi mai bun. 

Omletă cu brânză la cuptorul cu microunde

Dacă sunteți genul de persoană care adoră mâncărurile care sunt gata rapid, această rețetă vă va cuceri iremediabil. Este varianta ideală atunci când vă e foarte foame și nu vreți să petreceți mai mult de 5 minute cu totul pentru a prepara masa.  Omleta cu brânză, făcută la cuptorul cu microunde este de asemenea o variantă excelentă și pentru micul dejun, atunci când sunteți pe fugă, dar nu vreți să plecați de acasă fără a mânca ceva. 

Omletă în stil grecesc

Omleta este o idee delicioasă și sățioasă pentru micul dejun și nu numai. Există o mulțime de rețete de omletă, de la cele mai simple, până la cele mai complicate, cu ingrediente deosebite. Astăzi vă propunem o omletă în stil grecesc, delicioasă și plină de proteine și vitamine. Omleta grecească este diferită de omleta pe care o știm noi prin faptul că ea conține ceapă, brânză feta și măsline kalamata, adică câteva ingrediente de la salata grecească. Practic, este o combinație între o omletă clasică și o salată în stil grecesc. 

Salata De Somon Cu Scoici, Fasole Verde Si Oua De Prepelita

Scazuta in calorii si bogata in fibre, aceasta reteta sanatoasa este un pranz delicios.

Pizza romana cu kaiser

1 blat de pizza din comert 100 g kaiser afumat 4 oua de prepelita 2 linguri sos de rosii si gogosari facut in casa cateva masline negre fara samburi piper negru macinat oregano

Omleta sandwich

4-5 oua batute bine, cascaval din belsug, cateva rosii, doua frunze de salata, putin marar, sare, doua linguri de ulei

Omletă în stil nemțesc

Omleta, poate cel mai versatil mod de a găti ouăle, este un mic dejun popular în toate colțurile lumii. Poate și pentru că poți personaliza destul de ușor rețeta și adăuga tot felul de ingrediente care îți plac în ea. Nici nu e de mirare că există aproape 200 de rețete de omletă pe internet, și cine știe câte nedescoperite încă. Cu bacon, cu legume, cu brânzeturi sau simplă, sub formă de clătită sau amestecată, omleta este o alegere delicioasă la orice oră. Astăzi vă propunem o rețetă de inspirație germană, de omletă rulată, cu bacon și chives. Omleta arată în farfurie exact ca o clătită umplută și rulată, se face ușor și este delicioasă!

Omletă cu ciuperci și baby spanac

Omleta este o mâncare care se potrivește la orice oră și pentru orice masă, fie că e vorba de mic dejun, brunch, prânz sau o cină ușoară. Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, iar în combinație cu ciupercile, sunt delicioase și hrănitoare.  Astăzi vă propunem o omletă cu ciuperci și baby spanac, delicioasă și ușor de făcut. Dacă v-ați plictisit de omleta clasică, simplă, această variantă este perfectă pentru a diversifica. 

Omletă turcească (Menemen)

Câte bucătării internaționale există, la fel de multe rețete de omletă. Chiar dacă unele nu diferă cu mult de la o țară la alta, fiecare bucătărie are rețeta ei preferată de omletă. Sau chiar mai multe, dacă este să ne gândim la francezi, de exemplu, și în câte moduri gătesc ei omleta.  Este valabil și pentru englezi, italieni sau chiar români. Dar astăzi vorbim despre o rețetă de omletă orientală, turcească, mai exact. O omletă cu legume și brânză, aromată și delicioasă, care poate ține lejer loc de masă în sine, nu doar de mic dejun. Este sățioasă, se face ușor și este perfectă pentru vară, când avem la îndemână o mulțime de legume proaspete. 

Salata de primavara cu oua de prepelita

&nbspsalata verde &nbsp2 ridichi &nbsp2 castraveti cornison (se spala bine si se taie cu tot cu coaja rondele) &nbsp7-8 rosii cherry (le-am taiat &icircn patru) &nbsp150g cas (eu am folosit cas de capra taiat cubulete) &nbsp8-10 oua de prepelita fierte (ouale se fierb minim 5 minute pentru a fi tari) &nbsp1 fir ceapa verde &nbsp1/2 ardei verde iute mare &nbspfrunze de patrunjel &nbspfrunze de leustean &nbsp1/2 lime &nbsp2-3 linguri ulei de masline extravirgin &nbspputina sare

Salată de omletă cu maioneză

Există o mulțime de feluri de a face omletă și și mai multe idei de a o savura. Fie că alegeți o omletă clasică, sau amestecată cu legume, brânză sau bacon, aceasta reprezintă o alegere nemaipomenită pentru mic dejun, brunch sau atunci când nu mai știți ce să gătiți.

Tamagoyaki - omleta japoneza

pentru o omleta: 1 ou mare 1 lingura de apa rece 1 lingurita de sos de soia (sa fie light sau regular) 1/2 lingurita zahar ulei

Omleta cu salata de castraveti

-aceleasi ca la reteta "Omleta cu rosii si brinza telemea'' 13 castraveciori cruzi marar verde otet de mere cu miere

Omleta cu praz

6 oua 2-3 buc praz 100 g ciuperci din conserva 4-5 linguri smantana o lingura unt sare,piper,busuioc,cimbru patrunjel verde tocat fin Cantitatile de mai sus se pot mari sau micsora in functie de necesitate ...

Rulada aperitiv calda

250 g unt 6 linguri cu varf faina+1 lingura 1 l lapte 6 oua 300 g cascaval felii 200 g sunca 100 ml smantana 12 oua de prepelita 1 gogosar rosu sare piper

Mamaliga italiana

400 ml. apa o lingutita rasa de sare o lingura mare de ulei floarea soarelui 200 grame malai 100 grame telemea de vaci LaDorna 100 grame carnati de bere Caroli 100 grame piept afumat Fox 2 oua de prepelita muraturi: gogosar si conopida in otet. Excelent cu salata din varza murata!!

Rulada din omleta cu crema de branza

2 ouabranza de vacifrunze de patrunjelfrunze de mararceapa verdesarepiper

Câte ouă de prepeliță poți mânca intr-o zi și de ce sunt mai sănătoase decât ouăle de găină

Câte ouă de prepeliță poți mânca intr-o zi și ce se întâmplă dacă manânci prea multe. Care sunt beneficiile consumului de ouă de prepeliță în fiecare zi.

Omleta ficei mele

oua 2buc sare ulei

Omleta cu bezea

Pentru 4 portii: 6 oua 6 linguri de zahar pudra o lingurita coaja rasa de lamaie 150 g fructe din dulceata compot sau 300 g fructe proaspete 2-3 linguri gem (caise corcoduse zmeura visine) 25 g unt 1 lingura cu varf de faina putina sare

Omleta cu cartofi

2 oua 1 cartof putin ulei sare

Rulada din carne de porc cu omleta

2 bucati de carne de porc (pulpa,spata) 1 ceapa potrivita 1 rosie 100 gr de costita o jumatate de ardei rosu 2 oua ulei condimente cartofi in functie de tava si preferinta 1 rosie feliata

Rulada din omleta cu spanac

Pentru 2 portii:3 oua8-10 rosii cherryjumatate de pachet de spanac verde – puteti folosi 150 g spanac congelat daca nu aveti proaspat150 g muschi file sau sunca presata, ce aveti la indemana50 ml smantana2-3 linguri de ulei de maslinesare si piper dupa gust

Un altfel de omleta

4-5 cartofi 3-5 oua 2 cepe sare,piper ulei