Pui indian

Pui indian retete: cum gatesti pui indian si cele mai gustoase retete de mancare pui, pui umplut, pui jalfrezi, pui chinezesc, pui crocant, pui grill, supa pui, ciorba pui, pui vienez, salata de pui.

Pui indian cu ardei, curry si dafin

1 ardei gras rosu 1 lingura curry 1 piept de pui dezosat 1 lingurita piper negru macinat sare dupa gust 100 ml supa de pui 3 linguri ulei de masline 5 catei deusturoi 50 ml vin

Pui la plaja

Ingrediente-pulpe de pui-3 dovlecei-3 cepe-6 ardei(rosu,galben etc)-4 rosii-2 ardei iuti, cimbru, usturoi, piper, sare,-amestec indian pentru carnita,-ulei de masline-orez si sofran pentru garnitura

Pui cu scoici (Frango com Am^eijoas)

Pt. 4 persoane: 1 pui mare sare piper chimion optional sofran indian ment~a proasp~at~a 4 c~atei de usturoi 1 ceap~a 2 pahare mari de vin alb 9-10 linguri ulei de m~asline 2 rosii 500 gr. scoici

Chicken Jalfrezi, pui indian

- 1 piept de pui mare- 1 ardei gras- 1 ardei iute- 1 ceapa- 1-2 catei usturoi- 1 lingura sos de rosii- 1 lingurita curry- 1 lingura unt- 2-3 linguri ulei- 150 ml apa- sare

Pui ^in sos de bere (Frango com Cerveja)

1 pui mare 1 dl ulei de m~asline 33 cl de bere blond~a 1 plic sup~a de ceap~a instantan'e 1 lingurit~a sofran indian Pt. garnitur~a: sare groas~a 2 linguri de unt 350 gr. orez p~atrunjel

Orez de pui 'a Portuguesa

1 pui 2 morcovi 200 gr. bacon 2 foi de dafin 1 ardei iute 2 cepe sare piper 4 c~atei de usturoi 1 dl. ulei de m~asline 350 gr. orez cu bob lung 1 lingurit~a sofran indian p~atrunjel proasp~at

Pui la oal~a- Frango no tacho

1 pui sau o g~ain~a mare 100 g bacon cuburi 1-2 chourico ( c^arnat) 1 ambalaj ciuperci Paris proaspete 1 praz sau 1 ceap~a mare 4-5 c~atei de usturoi piper sare boia dulce sofran indian cimbrisor foi de dafin 200 ml sm^ant^an~a pt. g~atit vin alb 3-4 rosii medi

Pui indian cu ananas, miere si ardei iute

1 kg.pulpe pui superioare 1 cutie compot de ananas 1 lingurita de miere 2 linguri de soia 2 cepe 1 ardei iute 1 lingura vegeta 1 canita de orez 50 ml.ulei

Pui in "P'ucara"

1 pui sare piper 1 lingurit~a boia dulce 1 lingurit~a sofran indian 2 foi de dafin 1 ardei iute sau piri piri optional 1 leg~atur~a p~atrunjel sau coriandru 5 dl vin alb 5 c~atei de usturoi 250 gr.hasme 200 gr. bacon optional ciuperci 1 dl ulei de m~asline

Butter Chicken - piept de pui în stil indian

Pieptul de pui este o carne care poate fi inclusă în atât de multe rețete, încât nu ai cum să rămâi în pană de idei. Tradiționale, exotice, simple sau mai complexe, sunt o mulțime de mâncăruri pe care le puteți face pornind de la un banal piept de pui.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație indiană. Butter Chicken sau Chicken Makhani, cum se mai numește, este un preparat cu carne de pui, sos de roșii, smântână lichidă și multe condimente. Este gata în mai puțin de o oră și poate fi servit cu garnitură de orez, simplu. 

Pui indian Tandoori

Avem nevoie de: -1 pui mare -2 catei de usturoi -1 lingura de ghimbir prospat ras pe razatoarea mica -1 ceapa mica -1 lingurita de mustar Dijon -1/2 de lingurita seminte de cardamom -1/2 lingurita coriandru macinat -1/2 lingurita piper prospat macinat -3 linguri de suc de lamaie -1 cana si jumatate de iaurt -1 lingurita de sare

Pui cu curry în stil indian (Murgh Kari)

Dacă vă plac mâncărurile orientale, ușor picante, în care aromele și condimentele se combină, această rețetă de pui cu curry este una pe care trebuie neapărat să o încercați. O mulțime de condimente, piept de pui și iaurt, toate servite alături de o porție de orez simplu. Sună bine, nu-i așa? Baza acestei rețete o reprezintă mirodeniile. E vorba despre multe condimente, dar pe care le puteți găsi cu ușurință în supermarket și la prețuri accesibile. Singurul care se găsește mai greu este garam masala, așa că dacă nu îl aveți, îl puteți omite din rețetă. Puiul curry în stil indian se servește cu orez fiert, simplu. Puiul va fi suficient de condimentat și aromat, încât nu este nevoie să mai condimentați orezul deloc. Gusturile se vor combina perfect!

Conopidă la cuptor în 3 feluri: italian, mexican și indian

Conopida la cuptor este varianta de top în cazul preparatelor din conopidă. Vezi cum o condimentezi în stil italian, mexican sau indian.

Pui Tikka Masala

1 kg piept de pui dezosat 1 iaurt proaspat 1 legatura frunze de coriandru tocate 2 linguri pasta de ghimbir ( sau 3 cm radacina de ghimbir razalita) 3 linguri pasta de usturoi 5-6 linguri garam masala(un amestec indian de condimente-coriandru scortisoara chimen ardei iuti) 6 ardei iuti 2 linguri suc de lamaie 1 gogosar rosu sau galben 2 cepe 6 catei de usturoi 6 rosii proaspete sau o conserva de rosii in bulion 4 linguri ulei sare dupa gust

Pulpe cu usturoi si ierburi aromatice la cuptor

900 gr. pulpe de pui sau buc~ati 50 ml. ulei de m~asline 100 ml. vin alb 2 linguri de ierburi aromatice tocate ( cimbrisor busuioc menta...) c^ateva fire de rozmarin 800 gr. cartofi sare si piper sofran indian boia 3-4 c~atei de usturoi

Miel Nihari

Aceasta reteta traditionala combina curry, miel, cardamom, ghimbir proaspat si turmeric pentru a face un fel de mancare bogat, cu o explozie de arome indiene.

Shake indian

- 1 plic cafea Jacobs - 2 linguri apa calda - 2 lingura ^inghetata - 4 cuburi de gheata - 2 cesti de lapte rece - 1 lingura de zahar - putina ciocolata amaruie razuita - frisca (optional).

Rasgulla deliciu indian

1 litru de lapte 2 linguri suc de lamaie un varf de cutit colorant alimentar rosu 1/2 esenta de vanilie sau rom 350 ml. de apa 150 gr. zahar tos

Pui indian Tikka Masala

Ingrediente: - 4 file piept de pui - 150 ml iaurt - 1 catel usturoi zdrobit - 1 bucata de ghimbir de cca 2,5 cm, curatat de coaja si dat prin razatoarea mica - 1 lingurita chili- 1 lingura boabe de coriandru macinate- 2-3 linguri zeama de Lime- orez fiert pentru garnitura- cateva feli de Lime pentru ornatPentru sosul Masala- 20g unt- 3 linguri ulei de floarea-soarelui- 1 ceapa medie tocata fin- 1 ardei iute verde tocat foarte marunt (eu nu am folosit pentru ca au mancat si copiii)- 1 lingurita Garam Masala- 150ml smantana- sare- piper negru macinat- 3 linguri frunze de coriandru tocate

Cous cous in stil indian

Ingrediente pentru 2 persoane:1 cana mare de cous cous1 cana mare de apa fiarta2 linguri ulei de masline1 si 1/2 lingurita curry 1/2 dintr-un piept de pui sau curcan2 cepe mai mari2 ardei capia rosiisuc de rosii aproximativ 1 si 1/2 cana1 vf cutit de chilli1/2 lingurita piper rosu macinat3 linguri de stafidesare

Filete de Pescada marinate ^in lapte cu Salvie

filete de Pescada ( Pangasius...) lapte sofran indian salvie piper alb sare 1-2 ou~a f~ain~a p~atrunjel Pt. ornat: l~am^aie cimbrisor proasp~at ( thym)

Pulpa de curcan la cuptor

1 pulp~a de curcan de cca. 1,5 kg sare piper 2 cepe 2 foi de dafin 1 kg. de cartofii 4-5 c~atei de usturoi 1 lingurit~a boia dulce 1 lingurit~a sofran indian 1 dl. ulei de m~asline optional vegeta 1 l~am^aie 1 leg~atur~a p~atrunjel cepsoar~a tocat~a

G~ain~a la cuptor cu ciuperci

3-4 morcovi 2-3 cartofi 4 c~atei de usturoi 1 g~ain~a de aprox.2kg,100 gr. c^arnat boia dulce,piri sau boia iute sare mare,piper,piper boabe,vegeta,usturoi uscat,sofran indian sau caril 2 dl vin alb 100 gr.unt 2-3 cepe 250 gr.ciuperci proaspete 1 l~am^aie(sucul) optional 300 ml.sm^ant^an~a lichid~a si 3 linguri de mustar

Dorada Sambar

Pentru 4 portii: 2 Dorada mai mari cam la 1kg amandoua ,condiment indian Sambar(se gaseste la Metro sau Real ),100g pesmet,1l ulei pentru prajit pestele. Garnitura : 500g orez,praf Curry,50g unt Sos : 200g iaurt gras,coaja si zeama de la o lamaie ,0 ligurita condiment Sambar

Friptur~a de porc la tav~a cu portocale si rozmarin

2 kg de picior de porc cu os ulei de m~asline 1 c~ap~at^an~a de usturoi 1-2 cepe vin alb 1 l~am^aie mare 2 portocale mari sare groas~a piper m~acinat si boabe paprika sau sofran indian 3-4 foi de dafin rozmarin tocat cimbru

Burfi Cu Morcovi, Cardamom, Fistic Si Migdale - Desert Indian

Acest desert indian, cu aroma de cardamom, fistic si migdale este fantastic, servit cu o cana de ceai, sau cu o cafea dupa pranz.

Orez indian (Basant pulao)

Cantitati pentru doua portii: 300 grame orez bob lung 2 linguri ulei sau 50g unt/ghee 1 ceapa mare 1 ardei capia 1 mar 50 grame stafide 6 cuisoare 1 cm baton scortisoara 3-4 teci cardamon (sau 1/2 lingurita cardamon boabe) 1/2 lingurita piper rosu 1 lingurita coriandru verde 4 lingurite curry 2 rosii sare pentru orez

G~ain~a umplut~a "`a Chefe" ^in sos de portocale si cimbrisor

* 1 g~ain~a sau alt~a pas~are de cca. 2 kg. * sare piper * 1 lingurit~a sofran indian * c^ateva fire cimbrisor proasp~at *1 ardei iute rosu t~aiat in dou~a optional *2 portocale * 4-5 c~atei de usturoi dati prin pres~a *1 ceap~a mare *100 gr. prune uscate din comert *3-4 linguri ulei de m~asline *2 linguri brandy sau wiskey *optional vin alb *1 lingur~a otet de zmeur~a optional Umplutur~a `a Chefe : *ficat de pui si pipote t~aiate buc~ati mici *2 linguri ulei de m~asline * foi de dafin *1 p~ah~arel mic vin de Porto Madeira... * 100 gr. prune uscate din comert *100 gr. miez de p^aine * sare si piper Garnitur~a: mere si castane la cuptor

Orez indian cu lamaie

Avem nevoie de : -2 pahare orez alb Basmati cu bobul lung -3 linguri ulei -1 lingurita de seminte de mustar -6 seminte de cardamom -1/2 lingurita sofran -2 ardei iuti curatati de seminte si taiati marunt -1 lingura de ghimbir proaspat ras pe razatoarea mica -1 lingurita de curry macinat -1 catel de usturoi -3 linguri de suc de lamaie -1 lingurita de sare -1/2 cana seminte de cashew pentru d'ecor -3 pahare de apa

Sos de mentă, în stil indian

Sosul de mentă în stil indian aduce o notă răcoritoare și picantă la masă, fiind un condiment versatil ce poate însoți o varietate de mâncăruri. Descoperă rețeta și inspiră-te pentru a crea combinații delicioase!

Pui Backhendl - pui pane în stil vienez

Bucătăria austriacă este foarte bogată în preparate de tip pane. Să ne gândim numai la șnițelul vienez, devenit celebru în toată lumea. Dar nu numai pieptul de pui sau mușchiul de vită sau de porc pot fi gătite pane, ci și bucățile întregi de carne de pui, cum este și rețeta pe care v-o propunem astăzi.  Puiul Backhendl nu este altceva decât pui pane, prăjit. Puteți prăji o jumătate de pui odată sau pe bucăți, depinde de dimensiunea puiului și de preferințele voastre. Puteți pregăti pui Backhendl pentru orice masă și orice ocazie, alături de o porție de cartofi și un sos de usturoi. 

Pui la punga cu broccoli

un pui 300 g broccoli putin condiment de pui

Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata

- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion

Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

4 pulpe pui 100 ml vin 3 linguri ulei amestec condimente pui Fuchs usturoi piper chilli sare aromata

Muschi de porc umplut la cuptor ^in sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

1 kg. muschi de porc 1 kg. cartofi dulci 2 c^arnati 1-2 morcovi fierti sau fructe seci (prune caise...) foi de dafin rozmarin proasp~at 1 c~ap~at^an~a de usturoi Piper si sare proasp~at m~acinate sofran indian paprika dulce piri piri optional busuioc ierburi provence optional sos de soia si past~a de ardei piper boabe negru 1 l~am^aie vin alb ulei de m~asline 2 rosii mari 1 ceap~a mare br^anz~a ras~a optional at~a de buc~at~arie Mujdei de usturoi: usturoi cepsoar~a sare sm^ant^an~a lichid~a si ulei

Pui umplut cu orez

1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov

Pui cu cartofi in vas roman

1 pui mic (1kg) 1 Kg de cartofi 2 capat^ani de usturoi condimente pentru pui boia sare piper ulei

Pui la punga knorr

- un pui intreg sau transat dupa preferinte - 1 plic punga magica knorr pentru friptura de pui picant - 1 lingurita mustar iute

rulada de pui invelita in bacon

6 pulpe pui dezosate 500 g bacon feliat morcov fistic stafide masline fara samburi piept de pui sare si piper.

Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer

3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja

Gratar Pui

700 gr piept pui 700 gr pulpe pui sare vegeta si piper.

Pui dulce

-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.

Frigarui din piept de pui la gratar

(pt 2-3 portii): 1 piept de pui 2 ardei capia rosii 2 cepe 4 felii unt cu verdeata condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate) 10 bete pentru frigarui

Pui aromat la cuptor

-1 kg carne de pui (in cazul meu aripioare) -4-5 cartofi potriviti -condimente pentru carne de pui -1 pahar apa -50 ml ulei

Gratar special de pui

1 piept de pui carne tocata de pui (pulpele) condimente: sare concentrat de ciuperci curry usturoi verdeata tocata boia chili

Snitel din piept de pui

1 kg piept de pui condimente pentru carne de pui 6 linguri pesmet 50 gr cascaval praf de usturoi 2 oua

Pui cu legume in vas roman

1 pui cartofi 400gr ceapa 2 buc ardei gras 1 buc mai mare usturoi 2-3 catei condimente pentru carne pui piper patrunjel verde

Pui intreg la slow cooker Crock Pot

un pui intreg condiment pentru friptura de pui o ceapa mica un mar o crenguta de cimbru 4 cartofi medii rozmarin piper usturoi pudra sare 1 lingura de ulei

Pui soldat cu legume

1 pui de - 1 kg 3 cartofi 1 morcov mare 3 dovlecei 1 ardei gras galben si 1/2 rosu 2 cuburi pui Knorr o lingurita boia o lingurita salvie 2 linguri ulei 100 ml apa folie de aluminiu.

Rulada de piept de pui

piept de puicrenvusti (de pui)suncacascavaluntsare, piper