Pui indian
Pui indian retete: cum gatesti pui indian si cele mai gustoase retete de mancare pui, pui umplut, pui jalfrezi, pui chinezesc, pui crocant, pui grill, supa pui, ciorba pui, pui vienez, salata de pui.Pui indian cu ardei, curry si dafin
1 ardei gras rosu 1 lingura curry 1 piept de pui dezosat 1 lingurita piper negru macinat sare dupa gust 100 ml supa de pui 3 linguri ulei de masline 5 catei deusturoi 50 ml vin
Pui cu scoici (Frango com Am^eijoas)
Pt. 4 persoane: 1 pui mare sare piper chimion optional sofran indian ment~a proasp~at~a 4 c~atei de usturoi 1 ceap~a 2 pahare mari de vin alb 9-10 linguri ulei de m~asline 2 rosii 500 gr. scoici
Chicken Jalfrezi, pui indian
- 1 piept de pui mare- 1 ardei gras- 1 ardei iute- 1 ceapa- 1-2 catei usturoi- 1 lingura sos de rosii- 1 lingurita curry- 1 lingura unt- 2-3 linguri ulei- 150 ml apa- sare
Orez de pui 'a Portuguesa
1 pui 2 morcovi 200 gr. bacon 2 foi de dafin 1 ardei iute 2 cepe sare piper 4 c~atei de usturoi 1 dl. ulei de m~asline 350 gr. orez cu bob lung 1 lingurit~a sofran indian p~atrunjel proasp~at
Pui la oal~a- Frango no tacho
1 pui sau o g~ain~a mare 100 g bacon cuburi 1-2 chourico ( c^arnat) 1 ambalaj ciuperci Paris proaspete 1 praz sau 1 ceap~a mare 4-5 c~atei de usturoi piper sare boia dulce sofran indian cimbrisor foi de dafin 200 ml sm^ant^an~a pt. g~atit vin alb 3-4 rosii medi
Pui indian cu ananas, miere si ardei iute
1 kg.pulpe pui superioare 1 cutie compot de ananas 1 lingurita de miere 2 linguri de soia 2 cepe 1 ardei iute 1 lingura vegeta 1 canita de orez 50 ml.ulei
Pui in "P'ucara"
1 pui sare piper 1 lingurit~a boia dulce 1 lingurit~a sofran indian 2 foi de dafin 1 ardei iute sau piri piri optional 1 leg~atur~a p~atrunjel sau coriandru 5 dl vin alb 5 c~atei de usturoi 250 gr.hasme 200 gr. bacon optional ciuperci 1 dl ulei de m~asline
Butter Chicken - piept de pui în stil indian
Pieptul de pui este o carne care poate fi inclusă în atât de multe rețete, încât nu ai cum să rămâi în pană de idei. Tradiționale, exotice, simple sau mai complexe, sunt o mulțime de mâncăruri pe care le puteți face pornind de la un banal piept de pui. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație indiană. Butter Chicken sau Chicken Makhani, cum se mai numește, este un preparat cu carne de pui, sos de roșii, smântână lichidă și multe condimente. Este gata în mai puțin de o oră și poate fi servit cu garnitură de orez, simplu.
Pui indian Tandoori
Avem nevoie de: -1 pui mare -2 catei de usturoi -1 lingura de ghimbir prospat ras pe razatoarea mica -1 ceapa mica -1 lingurita de mustar Dijon -1/2 de lingurita seminte de cardamom -1/2 lingurita coriandru macinat -1/2 lingurita piper prospat macinat -3 linguri de suc de lamaie -1 cana si jumatate de iaurt -1 lingurita de sare
Pui cu curry în stil indian (Murgh Kari)
Dacă vă plac mâncărurile orientale, ușor picante, în care aromele și condimentele se combină, această rețetă de pui cu curry este una pe care trebuie neapărat să o încercați. O mulțime de condimente, piept de pui și iaurt, toate servite alături de o porție de orez simplu. Sună bine, nu-i așa? Baza acestei rețete o reprezintă mirodeniile. E vorba despre multe condimente, dar pe care le puteți găsi cu ușurință în supermarket și la prețuri accesibile. Singurul care se găsește mai greu este garam masala, așa că dacă nu îl aveți, îl puteți omite din rețetă. Puiul curry în stil indian se servește cu orez fiert, simplu. Puiul va fi suficient de condimentat și aromat, încât nu este nevoie să mai condimentați orezul deloc. Gusturile se vor combina perfect!
Conopidă la cuptor în 3 feluri: italian, mexican și indian
Conopida la cuptor este varianta de top în cazul preparatelor din conopidă. Vezi cum o condimentezi în stil italian, mexican sau indian.
Pulpe cu usturoi si ierburi aromatice la cuptor
900 gr. pulpe de pui sau buc~ati 50 ml. ulei de m~asline 100 ml. vin alb 2 linguri de ierburi aromatice tocate ( cimbrisor busuioc menta...) c^ateva fire de rozmarin 800 gr. cartofi sare si piper sofran indian boia 3-4 c~atei de usturoi
Miel Nihari
Aceasta reteta traditionala combina curry, miel, cardamom, ghimbir proaspat si turmeric pentru a face un fel de mancare bogat, cu o explozie de arome indiene.
Shake indian
- 1 plic cafea Jacobs - 2 linguri apa calda - 2 lingura ^inghetata - 4 cuburi de gheata - 2 cesti de lapte rece - 1 lingura de zahar - putina ciocolata amaruie razuita - frisca (optional).
Rasgulla deliciu indian
1 litru de lapte 2 linguri suc de lamaie un varf de cutit colorant alimentar rosu 1/2 esenta de vanilie sau rom 350 ml. de apa 150 gr. zahar tos
Filete de Pescada marinate ^in lapte cu Salvie
filete de Pescada ( Pangasius...) lapte sofran indian salvie piper alb sare 1-2 ou~a f~ain~a p~atrunjel Pt. ornat: l~am^aie cimbrisor proasp~at ( thym)
G~ain~a la cuptor cu ciuperci
3-4 morcovi 2-3 cartofi 4 c~atei de usturoi 1 g~ain~a de aprox.2kg,100 gr. c^arnat boia dulce,piri sau boia iute sare mare,piper,piper boabe,vegeta,usturoi uscat,sofran indian sau caril 2 dl vin alb 100 gr.unt 2-3 cepe 250 gr.ciuperci proaspete 1 l~am^aie(sucul) optional 300 ml.sm^ant^an~a lichid~a si 3 linguri de mustar
Dorada Sambar
Pentru 4 portii: 2 Dorada mai mari cam la 1kg amandoua ,condiment indian Sambar(se gaseste la Metro sau Real ),100g pesmet,1l ulei pentru prajit pestele. Garnitura : 500g orez,praf Curry,50g unt Sos : 200g iaurt gras,coaja si zeama de la o lamaie ,0 ligurita condiment Sambar
Friptur~a de porc la tav~a cu portocale si rozmarin
2 kg de picior de porc cu os ulei de m~asline 1 c~ap~at^an~a de usturoi 1-2 cepe vin alb 1 l~am^aie mare 2 portocale mari sare groas~a piper m~acinat si boabe paprika sau sofran indian 3-4 foi de dafin rozmarin tocat cimbru
Burfi Cu Morcovi, Cardamom, Fistic Si Migdale - Desert Indian
Acest desert indian, cu aroma de cardamom, fistic si migdale este fantastic, servit cu o cana de ceai, sau cu o cafea dupa pranz.
Orez indian (Basant pulao)
Cantitati pentru doua portii: 300 grame orez bob lung 2 linguri ulei sau 50g unt/ghee 1 ceapa mare 1 ardei capia 1 mar 50 grame stafide 6 cuisoare 1 cm baton scortisoara 3-4 teci cardamon (sau 1/2 lingurita cardamon boabe) 1/2 lingurita piper rosu 1 lingurita coriandru verde 4 lingurite curry 2 rosii sare pentru orez
G~ain~a umplut~a "`a Chefe" ^in sos de portocale si cimbrisor
* 1 g~ain~a sau alt~a pas~are de cca. 2 kg. * sare piper * 1 lingurit~a sofran indian * c^ateva fire cimbrisor proasp~at *1 ardei iute rosu t~aiat in dou~a optional *2 portocale * 4-5 c~atei de usturoi dati prin pres~a *1 ceap~a mare *100 gr. prune uscate din comert *3-4 linguri ulei de m~asline *2 linguri brandy sau wiskey *optional vin alb *1 lingur~a otet de zmeur~a optional Umplutur~a `a Chefe : *ficat de pui si pipote t~aiate buc~ati mici *2 linguri ulei de m~asline * foi de dafin *1 p~ah~arel mic vin de Porto Madeira... * 100 gr. prune uscate din comert *100 gr. miez de p^aine * sare si piper Garnitur~a: mere si castane la cuptor
Orez indian cu lamaie
Avem nevoie de : -2 pahare orez alb Basmati cu bobul lung -3 linguri ulei -1 lingurita de seminte de mustar -6 seminte de cardamom -1/2 lingurita sofran -2 ardei iuti curatati de seminte si taiati marunt -1 lingura de ghimbir proaspat ras pe razatoarea mica -1 lingurita de curry macinat -1 catel de usturoi -3 linguri de suc de lamaie -1 lingurita de sare -1/2 cana seminte de cashew pentru d'ecor -3 pahare de apa
Sos de mentă, în stil indian
Sosul de mentă în stil indian aduce o notă răcoritoare și picantă la masă, fiind un condiment versatil ce poate însoți o varietate de mâncăruri. Descoperă rețeta și inspiră-te pentru a crea combinații delicioase!
Cușcuș în stil indian - cea mai ușoară rețetă
Rețetă simplă de cușcuș indian cu legume și condimente. Gata în 20 de minute, o masă rapidă și sănătoasă, perfectă pentru toată familia.
Pui Backhendl - pui pane în stil vienez
Bucătăria austriacă este foarte bogată în preparate de tip pane. Să ne gândim numai la șnițelul vienez, devenit celebru în toată lumea. Dar nu numai pieptul de pui sau mușchiul de vită sau de porc pot fi gătite pane, ci și bucățile întregi de carne de pui, cum este și rețeta pe care v-o propunem astăzi. Puiul Backhendl nu este altceva decât pui pane, prăjit. Puteți prăji o jumătate de pui odată sau pe bucăți, depinde de dimensiunea puiului și de preferințele voastre. Puteți pregăti pui Backhendl pentru orice masă și orice ocazie, alături de o porție de cartofi și un sos de usturoi.
Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata
- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion
Pui umplut cu orez
1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov
Pui cu cartofi in vas roman
1 pui mic (1kg) 1 Kg de cartofi 2 capat^ani de usturoi condimente pentru pui boia sare piper ulei
rulada de pui invelita in bacon
6 pulpe pui dezosate 500 g bacon feliat morcov fistic stafide masline fara samburi piept de pui sare si piper.
Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer
3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja
Gratar Pui
700 gr piept pui 700 gr pulpe pui sare vegeta si piper.
Pui dulce
-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.
Gratar special de pui
1 piept de pui carne tocata de pui (pulpele) condimente: sare concentrat de ciuperci curry usturoi verdeata tocata boia chili
Pui cu legume in vas roman
1 pui cartofi 400gr ceapa 2 buc ardei gras 1 buc mai mare usturoi 2-3 catei condimente pentru carne pui piper patrunjel verde
Pui soldat cu legume
1 pui de - 1 kg 3 cartofi 1 morcov mare 3 dovlecei 1 ardei gras galben si 1/2 rosu 2 cuburi pui Knorr o lingurita boia o lingurita salvie 2 linguri ulei 100 ml apa folie de aluminiu.
Mancarica bucovineana de pui
1 pui sau 6 pulpe 2 cepe 1 morcov 3 catei usturoi 1 ardel verde 1/2telina sau pastarnac 2 linguri suc de rosii sare, de pui 1 kg cartofi 11/2 cana apa
Piept De Pui Cu Cartofi La Dubletta
4-5 buc.piept de pui sare piper, pui 6-5 cartofi potriviti ca marime sare,condimente suc de rosii patrunjel verde
Samoosa, aperitiv indian
Pentru aluat 200g faina, ¼ lingurita de sare, O lingura si lingurita de ulei, 100ml de apa calduta, Pt umplutura:2 cartofi rosii mari fierti (se firb in coaja) tb sa aiba o textura ferma, sa se taie in cubulete, 5 linguri de mazare (congelata sau din borcan - dar sa fie fina), 2 ardei iuti (sau in functie de cat de iute mancati - eu am pus 3, ardei iuti in tamarid, facuti in casa), O lingurita de ghimbir ras (ginger), ½ lingurita de chimion seminte (jeera sau cumin), 1 lingurita de coriandru pudra sau vreo 3 de coriandru verde, ½ lingurita de garam masala – in loc de masala se paote pune boia, cuisoare, piper si scortisoara, nu e acelasi lucru dar rezultatul e similar,2 linguri de ulei.
Pulpe de pui impanate
1 pulpa de puicondiment pentru puivegetaulei2 cartofipatrunjel proaspatusturoiamestec de ciuperci,verdeturi si sare de mare de la Kotany
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Supa de pui cu diverse legume
Ciocanele de pui 4-6 buc sau daca nu aveti posibilitatea puteti lua si o punga de tacam de pui1 punga de legume amestec cares a contina fasole verde, mazare, ardei, ceapa si radacina telina3-4 cartofi2 morcovivegeta de puisareulei
Tacos
8 foi tacos 1 piept de pui (eu l-am folosit pe cel ramas de la un pui rotisat) condimente pentru pui 1 ceapa rosie sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html) sos tzatiki (http://www.myfancycake.com/2011/06/sos-tzatiki.html)
Rulouri de pui cu leurda
* 500 g piept de pui dezosat * o legatura de leurda proaspata tocata marunt * 200 g cascaval afumat * 2 oua * 100 g pesmet * condimente pentru pui * 100 g susan * sare piper
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Ruladă de pui cu brânză feta
Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
pui chinezesc
3morcovi,1telina mica,6ardei colorati(grasi),sos soia,sare ,piper,300g piept pui
Pui la punga cu legume si fructe
1 pui de 1-1,5 kg 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate 3 mere 10 masline 1 morcov mare 5 cartofi 1 ceapa rosie 2 capatani de usturoi 2 gogosari in otet