Timp total 2 ore

Ingrediente

  • 1 bucata de cotlet ( eu am ales o bucata de vreo 800 grame
  • avand in vedere nr redus de membri din familie
  • respectiv 3
  • insa cantitatea o alegeti in functie de necesitati)
  • 200 grame carne tocata (din care am preparat o compozitie de carnat
  • impreuna cu 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite boia rosie
  • piper
  • sare
  • dupa gust)
  • putina mazare congelata si porumb din conserva
  • cate 1 lingura din fiecare
  • 3 morcovi
  • 2 mere
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica(sau o bucatica de vreo 50 grame dintr-o telina mare)
  • 100 ml vin alb
  • sare si piper
  • Garnitura: 1 borcan de fasole verde din provizile mele depozitate la camara
  • 300 g ciuperci champignion
  • 2 linguri de porumb din conserva
  • 1 felie de unt (cam vreo 30 grame)
  • sare si piper