Timp total 2 ore
Ingrediente
- 1 bucata de cotlet ( eu am ales o bucata de vreo 800 grame
- avand in vedere nr redus de membri din familie
- respectiv 3
- insa cantitatea o alegeti in functie de necesitati)
- 200 grame carne tocata (din care am preparat o compozitie de carnat
- impreuna cu 3 catei de usturoi
- 2 lingurite boia rosie
- piper
- sare
- dupa gust)
- putina mazare congelata si porumb din conserva
- cate 1 lingura din fiecare
- 3 morcovi
- 2 mere
- 1 ceapa
- 1 telina mica(sau o bucatica de vreo 50 grame dintr-o telina mare)
- 100 ml vin alb
- sare si piper
- Garnitura: 1 borcan de fasole verde din provizile mele depozitate la camara
- 300 g ciuperci champignion
- 2 linguri de porumb din conserva
- 1 felie de unt (cam vreo 30 grame)
- sare si piper