Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Paste și pizza
Farfale in sos, cu piept de pui crocant
Timp total
30 minute
Ingrediente
400 g farfale
un piept de pui
pesmet
un ou
2 linguri faina
diverse condimente
Pentru sos:
6-7 linguri suc de rosii
3-4 catei de usturoi
3 linguri cu smantana
condimente
Recomandări
1
Pulpe de pui cu sos de usturoi și vin
2
Broccoli la tigaie, cu usturoi și ulei de măsline
3
Trandafiri aperitiv din foietaj
4
Rețetă ușoară de risotto cu ciuperci la slow cooker
5
Sandvișuri calde cu pui și sos Caesar
6
Gogoși cu lingura, cu iaurt, fără drojdie
7
Fulgi de ovăz: Beneficii + 10 rețete rapide pentru micul dejun
8
Este sănătos să mănânci alimente crude? Riscuri și beneficii
9
Cum să faci cel mai bun Milkshake cu Oreo acasă
10
Yaprak Sarma - sărmăluțe în foi de viță în stil turcesc
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă