Timp total 3 ore
Ingrediente
- Pentru blatul maro
- 400 gr faina
- 75 gr pudra de cacao
- 3 lingurite praf de copt
- 2 lingurite scortisoara macinata
- un praf de sare
- 6 oua
- 500 gr zahar brun
- 300 gr unt
- 300 gr ciocolata cu lapte si menta
- 300 gr ciocolata amaruie cu coji de portocale confiate
- Pentru blatul alb
- 500 gr faina
- 3 lingurite praf de copt
- un praf de sare
- 2 lingurite zahar vanilat bourbon
- 6 oua
- 400 gr zahar alb
- 300 gr unt
- 240 gr ciocolata alba cu cocos
- 300 gr ciocolata alba
- Pentru crema maro
- 1L frisca lichida
- 500 gr ciocolata amaruie cu menta
- topita si racita
- Pentru crema alba
- 1L frisca lichida
- 500 gr ciocolata alba
- topita si racita
- coaja rasa de la 3 portocale
- zeama de la 1 portocala
- Pentru sirop
- suc proaspat de portocale