Descoper─â cum s─â faci maionez─â de post cu avocado, o variant─â s─ân─âtoas─â ╚Öi cremoas─â. Re╚Ťet─â vegan─â, ideal─â pentru salate, sandwich-uri, burgeri ╚Öi multe altele.

Maioneză de post cu avocado. Simplă și super gustoasă

Maioneza de post cu avocado este o alternativ─â minunat─â ╚Öi s─ân─âtoas─â la maioneza tradi╚Ťional─â. E cremoas─â, gustoas─â ╚Öi ├«╚Ťi face m├óncarea mai interesant─â. Avocado este o surs─â excelent─â de gr─âsimi s─ân─âtoase, fibre, vitamine ╚Öi minerale, a╚Öa c─â e o alegere bun─â dac─â vrei s─â m─ân├ónci s─ân─âtos.

Pentru a o prepara, ai nevoie de avocado copt, c├óteva pic─âturi de zeam─â de l─âm├óie, usturoi ╚Öi ulei de m─âsline. Toate acestea se mixeaz─â p├ón─â devin o past─â omogen─â. Po╚Ťi ajusta gustul ad─âug├ónd condimentele preferate.

├Än esen╚Ť─â, maioneza de post din avocado este o variant─â s─ân─âtoas─â ╚Öi nutritiv─â, perfect─â pentru cei care ╚Ťin post, pentru vegetarieni sau pentru cei care doresc s─â experimenteze ├«n buc─ât─ârie. Este simpl─â, rapid─â ╚Öi versatil─â, ╚Öi se potrive╚Öte de minune ├«n salate, sandvi╚Öuri, burgeri vegetali sau ca sos pentru legume. De asemenea, poate fi folosit─â ca baz─â pentru alte sosuri, cum ar fi guacamole sau aioli.

Re╚Ťeta de maionez─â de post cu avocado

Timp total 5 minute

Ingrediente

  • 1 avocado copt
  • 1-2 c─â╚Ťei de usturoi, pisat
  • 2 linguri zeam─â de l─âm├óie sau o╚Ťet
  • 3-4 linguri ulei de m─âsline extravirgin
  • sare ╚Öi piper dup─â gust

Mod de preparare

Cur─â╚Ť─â avocado ╚Öi scoate-i s├ómburele. Pune pulpa ├«ntr-un blender ├«mpreun─â cu usturoiul, zeama de l─âm├óie sau o╚Ťetul ╚Öi un pic de sare ╚Öi piper.

Blenduiește până când toate ingredientele sunt bine combinate și amestecul este cremos.

Adaug─â uleiul de m─âsline ╚Öi blenduie╚Öte din nou p├ón─â c├ónd maioneza cap─ât─â o consisten╚Ť─â omogen─â ╚Öi cremoas─â.