Sanatos si gustos, acest preparat este extrem de usor de facut.

Mancare de varza etiopiana
Timp total 1 oră și 5 minute

Ingrediente

  • 1/2 ceasca de ulei de masline
  • 4 morcovi, felii subtiri
  • 1 ceapa, felii subtiri
  • 1 lingurita sare de mare
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 1/2 lingurita de chimen macinat
  • 1/4 lingurita de turmeric
  • 1/2 varza, taiata
  • 5 cartofi, curatati si taiati cubulete

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu. Se gatesc morcovii si ceapa in ulei fierbinte timp de 5 minute. Se adauga sarea, piperul, chimenul, turmericul si varza si se gatesc inca 15-20 de minute. Se adauga cartofii si se acopera. Se reduce caldura si se lasa pe foc pana cand cartofii sunt moi, de la 20 la 30 de minute.