Aceste paste rapide sunt perfecte pentru cina: usoare, gustoase si satioase.
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 30g unt
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 cepe, fin tocate
- 2-3 catei de usturoi, zdrobiti
- 10 frunze de salvie proaspete, maruntite
- 200g ciuperci, felii
- 400g spaghete
- 2 oua, batute
- 100g de branza, rasa fin
Mod de preparare
1. Se incalzeste untul cu uleiul intr-o tigaie la foc mediu-mare, apoi se prajeste ceapa timp de 5 minute, pana se inmoaie si devine aurie. Se adauga usturoiul si se prajeste timp de 30 de secunde.2. Se adauga salvie si ciuperci in tigaie, apoi se prajesc timp de 3-4 minute.
3.Intre timp, se gatesc pastele in apa clocotita cu sare timp de 10-12 minute, pana sunt al dente. Se scurg si se pun intr-o cratita.
4. Se amesteca ouale batute in cratita cu pastele fierbinti, amestecand, apoi se adauga amestecul de ciuperci si ceapa, impreuna cu branza rasa. Se asezoneaza cu piper negru, apoi se servesc.