Timp total 30 minute
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 3 catei de usturoi, maruntiti
- 1 lingurita cimbru
- 1/4 lingurita piper rosu, macinat
- 4 cani supa de legume
- 250g penne
- 2 cani conopida
- 2 cani dovleac, bucatele
- piper
- 1/4 cana parmezan ras
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie wok, foc mediu.2. Se adauga usturoi, cimbru si piper rosu si se calesc, amestecand, timp de 1 minut.
3. Se adauga supa de legume, pennele, conopida si bucatile de dovleac.
4. Se fierbe, neacoperit, pana cand pastele sunt fragede, iar lichidul este ingrosat si redus mult, 14-16 minute.
5. Se iau de pe foc, se adauga piper si se lasa sa stea timp de 5 minute.
6. Se servesc cu parmezan ras.