Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere
Timp total
50 minute
Ingrediente
1 pachet aluat foitaj Linco.
Pt umplutura: 400 g salam afumat
1 ou
sare
piper
2 lingurite oregano
1 lingurita enibahar
mac.
Recomandări
1
Salată Fattoush - rețeta originală de salată libaneză
2
Ouă poșate la microunde: Simplu, rapid și delicios
3
Cotlet de porc marinat în saramură
4
Peste (stavrizi) la borcan - o delicatesă din Marea Neagră
5
Shaorma sănătoasă cu ton și avocado
6
Pilaf de orez simplu - cea mai ușoară rețetă
7
Somon aromatizat la grătar cu garnitură de orez
8
Ciabatta cu măsline - rețeta simplă, crocantă și cu miez pufos
9
Chili con carne - rețeta lui Jamie Oliver
10
Cum să reduci zahărul din alimentație: Ghid pragmatic și sănătos
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară