Timp total 2 ore

Ingrediente

  • Daquoise de migdale (doua discuri cu diam.22 cm) – dupa reteta lui Pierre Herme:
  • 135 g pudra de migdale, 150 g icing sugar (zahar pudra cu pana la 5% amidon), 50 g zahar pudra, 5 albuse.
  • PISCOTURI:
  • 3 oua separate, 90 g zahar, 60 g faina, vanilie, putin icing sugar pentru presarat.
  • MOUSSELINA DE CAISE:
  • 100 g caise (eu am folosit din compot), 100 g lapte, 65 g zahar, 2,5 galbenuse (50 g) - (o sa mai aveti nevoie de 1,5 galbenuse la alta crema, asa ca vedeti cum impartiti unul in jumatati), 16 g amidon, 100 g unt, 5 g gelatina, 55 g frisca lichida.
  • JELEU DE ZMEURA:
  • 4-5 gelatina, 425 g zmeura proaspata sau congelata, 70 g zahar, 15 g amidon.
  • MOUSSE DE MIGDALE:
  • 25 g martipan, 70 g lapte, 4-5 g gelatina, 70 g + 200 g frisca lichida, 1,5 galbenuse (30 g), esenta de vanilie,