Timp total 3 ore și 50 minute

Ingrediente

  • Primul blat – roz
  • 8 oua
  • 8linguri cu varf de faina
  • 8 linguri zahar
  • 2-3 linguri colorant alimentar ( depinde de intensitatea care o doriti la blat)
  • Se prepara blatul obisnuit. Al doilea blat – normal
  • 8 oua
  • 8 linguri cu varf de faina
  • 8 linguri zahar
  • Se prepara normal.
  • Al treilea blat- puteti folosi orice forma daca aveti ( stea, inima, doar sa incapa pe primul blat, daca nu aveti forme speciale de tort faceti intr-o forma rotunda si decupati ce forma doriti)
  • 5 oua
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar
  • jumatate de cantitate am amestecat- o cu colorant alimentar, jumatate am lasat galben
  • Se prepara normal doar ca in tava am asezat mai intai blatul galben apoi deasupra blatul roz si am dat la copt.
  • Crema:
  • 500 ml frisca lichida Hulala
  • 250 g mascarpone ( ideal ar fi 500 g, dar... )
  • putin zahar pudra, dupa gust
  • inca 250 g frisca lichida ( pt ornat)
  • Sirop:
  • 200 ml apa se fierbe cu 5-6 linguri zahar. Cand luam de pe foc punem 2 lingurite esenta de vanilie.
  • Fructe:
  • 500 g capsuni
  • 2 banane