Timp total 3 ore și 50 minute
Ingrediente
- Primul blat – roz
- 8 oua
- 8linguri cu varf de faina
- 8 linguri zahar
- 2-3 linguri colorant alimentar ( depinde de intensitatea care o doriti la blat)
- Se prepara blatul obisnuit. Al doilea blat – normal
- 8 oua
- 8 linguri cu varf de faina
- 8 linguri zahar
- Se prepara normal.
- Al treilea blat- puteti folosi orice forma daca aveti ( stea, inima, doar sa incapa pe primul blat, daca nu aveti forme speciale de tort faceti intr-o forma rotunda si decupati ce forma doriti)
- 5 oua
- 5 linguri faina
- 5 linguri zahar
- jumatate de cantitate am amestecat- o cu colorant alimentar, jumatate am lasat galben
- Se prepara normal doar ca in tava am asezat mai intai blatul galben apoi deasupra blatul roz si am dat la copt.
- Crema:
- 500 ml frisca lichida Hulala
- 250 g mascarpone ( ideal ar fi 500 g, dar... )
- putin zahar pudra, dupa gust
- inca 250 g frisca lichida ( pt ornat)
- Sirop:
- 200 ml apa se fierbe cu 5-6 linguri zahar. Cand luam de pe foc punem 2 lingurite esenta de vanilie.
- Fructe:
- 500 g capsuni
- 2 banane