Ciorbe delicioase
Ciorbe delicioase retete: cum gatesti ciorbe delicioase si cele mai gustoase retete de mancaruri de post delicioase, prajituri de post delicioase, ciorbe traditionale, ciorbe acre, ciorbe usoare, ciorbe simple, ciorbe gustoase, ciorbe rapide, ciorbe bune, ciorbe ardelenesti.5 modalități delicioase de a găti peștele
Extrem de sănătos, peștele este recomandat de mulți nutriționiști pentru un stil de viață sănătos.
Cacao: beneficii, proprietăți și rețete delicioase
Află totul despre cacao: beneficiile sale pentru sănătate, proprietățile nutritive și rețetele delicioase pe care le poți prepara cu acest ingredient.
4 moduri delicioase de a găti conopida
Conopida este o legumă pe care ori o iubești, ori o urăști. Fie nu suporți gustul de varză și textura ciudată, fie este una dintre legumele tale preferate datorită versatilității sale. Există atât de multe moduri de a savura conopida încât, dacă încă nu îți place, înseamnă că pur și simplu nu ai gătit-o cum trebuie până acum. Iată patru moduri prin care îi poți convinge până și pe cei care nu suportă conopida, să o treacă pe lista legumelor preferate.
Quinoa: Beneficii, rețete delicioase și sfaturi de gătit
Descoperă beneficiile extraordinare ale quinoa și cum să o gătești perfect de fiecare dată! Găsește rețete savuroase și sfaturi pentru a incorpora acest super-aliment în dieta ta.
Ciorbica de pastai
Pastai, cartofi, telina, ceapa, morcov, supa sau apa, rosii, ulei, sare, verdeata tocata
Conopidă la airfryer - rețete delicioase & crocante
Rețete delicioase de conopidă la airfryer, crocante și ușor de preparat, perfecte pentru o masă sănătoasă și gustoasă.
Tofu: Beneficii, nutriție și rețete delicioase
Află totul despre tofu. Descoperă beneficiile acestui aliment, cum să îl gătești corect și rețete creative pentru a-l include în dieta ta zilnică.
4 modalitati delicioase de a gati dovleacul
Dovleacul placintar este, probabil, cea mai versatila leguma de iarna. Este dulce si usor cand este gatit. In plus poate fi gatit timp indelungat, dar poate fi si sotat rapid. Desi este disponibil pe tot parcursul anului, dovleacul este cel mai bun in timpul sezonului de recoltare - de la sfarsitul verii pana la iarna timpurie.
Totul despre Papaya: de la beneficii la rețete delicioase
Descoperă secretele papaya! Află cum să-l alegi, să-l consumi și ce beneficii și contraindicații are. Bonus: rețete ușoare cu papaya pe care le poți încerca acasă.
Cu ce se mănâncă untul de arahide. Idei de gustări delicioase
Untul de arahide este o cremă tartinabilă, foarte gustoasă, care poate fi mâncat ca atare sau folosit într-o mulțime de rețete. Dacă îți place gustul untului de arahide iată cum îl poți include în dieta ta pentru a obține o alimentație echilibrată.
Ciorba de salata ca la Brasov
4 buc. salata, cateva bucatele de slanina, 500 g iaurt, 200 g smantana4 oua, 2 linguri faina, usturoi, marar
Lușcoș cu fasole - rețeta tradițională
Lușcoș cu fasole este o mâncare tradițională românească. De fapt este o rețetă ardelenească de inspirație ungurească.Aceasta rețetă simplă și hrănitoare este perfectă pentru oricine dorește să gătească un preparat rapid și gustos. Mai jos, vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a prepara acest fel de mâncare acasă.
11 feluri delicioase de a mânca avocado, la care nu te-ai gândit până acum
Există o mulțime de feluri de a mânca avocado, dincolo de clasicele sosuri și guacamole. Care este preferatul tău?
Paste Delicioase
400 g paste,200 g pancetta sau sunculita afumata,200 ml sm^ant^ana,2 oua,300 g ciuperci piper,busuioc,si parmezan.
Clatite delicioase cu mere
1 kg mereo portocala100 g unt100 g zahar4 plicuri zahar vanilatscortisoara50 ml coniactopping de caramel
Avgolemono - supă grecească de pui cu ouă
Fiecare bucătărie internațională are un fel original de a prepara supa de pui, mâncarea care nu lipsește de pe nicio masă în familie. Astăzi vorbim despre cea mai bună supă grecească de pui, o supă densă și cremoasă, dreasă cu ou și acrită cu zeamă de lămâie. Deși am fi tentați să credem că ciorba a la grec pe care o știm cu toții este supa tradițională grecească, nu este tocmai așa. Cea mai populară supă de pui din bucătăria grecească este Avgolemono, o supă care nu conține deloc smântână (spre deosebire de ciorba a la grec), ci doar un amestec de ouă și zeamă de lămâie.
Ciorbita cu afumatura
Oase de vita Ceva afumatura (eu am pus coasta si slanina)1 ceapa zdravana1 telina mica1 albitura1 ardei gras rosu2 cartofi1 legatura leusteanCateva rosii
Ciorba cu spanac
Pentru 5 portii:spanac proaspat - 500 gceapa - 100 gardei gras - 50 gmorcovi - 50 gorez - 20 gpasta de tomate - 50 gulei - 50 mlbors - 1 lleustean verde - 1 legaturasare dupa gust
4 Retete Delicioase De Paste, Gata In Mai Putin De 20 De Minute
Multe retete italiene se prepara in mai putin de 20 de minute si sunt adesea foarte usor de facut si foarte putin costisitoare.
Cele mai bune condimente pentru pește. Combinații delicioase de ierburi și arome
Cele mai bune ierburi și condimente pentru pește la cuptor, la grătar sau prăjit. Fă-ți propriile amestecuri pe condimente pe care le poți personaliza după gust.
Ciorbă de perișoare a la grec
Ciorba de perișoare este una dintre cele mai gustoase ciorbe din bucătăria românească. Dar dacă v-ați plictisit de varianta clasică, puteți opta pentru o ciorbă de perișoare a la grec, foarte gustoasă și aromată. Ciorba de perișoare a la grec este o combinație între ciorba clasică de pui a la grec și ciorba de perișoare. Dacă vă place ideea de ciorbă cu smântână, dar și perișoarele, atunci această ciorbă se va transforma rapid în preferata voastră. Se poate face cu orice fel de carne, dar noi am ales astăzi să facem perișoarele din carne de curcan.
Ciorba taraneasca de vita
2 l apa, 1 l bors, 1 kg carne de vaca, 1 ceapa, 1 morcov,1 patrunjel, 1/2 telina, 1 mana fasole tucara, 1/4 varza mica, 2 cartofi, 2 rosii, verdeata (marar, patrunjel, leustean), sare.
Semințe de susan. Beneficii, contraindicații și rețete delicioase
Vrei să știi totul despre semințele de susan? Află care sunt beneficiile, contraindicațiile și cele mai bune rețete. Descoperă cum să le integrezi în dieta ta în mod sigur și delicios.
Ciorba de pui cu ciuperci
2 cepe mari uscate o legatura de ceapa verde;1 ardei rosu;2 morocovi; o telina mica; 2 cutii de ciuperci;1 piept mare de pui;concentrat de legume;piper;verdeata;bors;rosii 4;bulion 2 linguri;ulei 2 linguri.
Fasolada - ciorbă de fasole în stil grecesc
Ciorba de fasole este una dintre cele mai cunoscute și apreciate ciorbe din bucătăria românească. Dar nu este o ciorbă care se regăsește doar la noi, ci și în alte bucătării internaționale. La greci, de exemplu, găsiți ciorbă de fasole cu denumirea Fasolada. Se face ușor, puțin diferit de varianta românească, și este excelentă alături de o bucată de pâine proaspătă, unsă cu puțin ulei de măsline.
Ciorba de varza cu afumatura
½ varza noua proaspata2 morcovi1 ceapa½ telina500 gr afumatura (costita, scarita)500 ml zaravat1 l bors100 ml ulei1 leg. patrunjel
Ciorbă de spanac cu afumătură
Ciorba de spanac dreasă cu smântână și afumătură este o rețetă specific ardelenească, foarte gustoasă și potrivită în perioada aceasta. În piață a apărut spanacul proaspăt, așa că nu există perioadă mai potrivită decât aceasta ca să vă bucurați de verdețurile de sezon. Ciorba de spanac cu afumătură seamănă cu ciorba de salată, dar dacă vă place spanacul, trebuie neapărat să o încercați!