Papricas de pui unguresc

Papricas de pui unguresc retete: cum gatesti papricas de pui unguresc si cele mai gustoase retete de papricas de pui, gulas unguresc de porc, papricas de ciuperci, retete papricas, supa de pui, stufat de pui, racituri de pui, friptura de pui, ostropel de pui, piept de pui.

Papricas ardelenesc de pui delicios cu smantana

un pui,o legatura patrunjel,o ceapa,boia,piper,sare,1/4 kg. smantana,o lingura faina

Papricaș de ciuperci cu mămăliguță

Descoperă rețeta simplă și delicioasă de papricaș de ciuperci cu mămăliguță, perfectă pentru o masă sățioasă și aromată. O mâncare economică și ușor de făcut, ideală pentru întreaga familie.

Papricas de pui cu cartofi

Ingrediente pentru 4 persoane: 1 pui fara piept 800 g cartofi 1 ceapa 1 ardei gras rosu 2 linguri de boia de ardei dulce 50 ml de sos de rosii sare piper ulei de floarea soarelui.

Papricas de ciuperci cu pui si cartofi

o ceapa rosie taiata marunt un piept de pui taiat in cubulete , un manunchi de ceapa verde 1/2 kg de ciuperci pleutorus sare piper curry boia de ardei iute foi de dafin 4 linguri de bulion 4 linguri de pasta de gogosari 1 kg de cartofi rosii

Papricaș de porc cu găluște

Papricaș de porc cu găluște – rețetă tradițională simplă și gustoasă, cu carne fragedă de porc, sos aromat și găluște pufoase.

Papricaș de pui cu găluște. Rețeta tradițională românească, pas cu pas

Papricașul de pui cu găluște este o mâncare emblematică a bucătăriei românești, un preparat consistent și savuros, perfect pentru o masă în familie. Combinația dintre carnea fragedă de pui, sosul cremos cu aromă de boia și găluștele pufoase este pur și simplu irezistibilă.

Paine cu cartofi in stil unguresc

20 gr drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata 21/2 pahare apa calduta 8 pahare de faina 11/2 lingurita de sare 1lingura de boabe de kimel 1pahar de pire de cartofi.

Gulaș unguresc de porc cu cartofi

Gulașul unguresc de porc cu cartofi este cel mai cunoscut fel de mâncare maghiară și veți fi surprins cât de ușor este să îl pregătiți!

Prajitura glazurata cu castane

250 grame faina2 pachete de margarina sau unt6 ouapraf de copt300 grame de zahar pudra200 grame de zahar tos1 pachet piure de castane unguresc, cu rom100 grame cacaoesenta de rom100 ml lapte

Reteta ardeleneasca: crap unguresc

Crap fara cap 7,500 kg Ceapa 1,000 kgBulion 1,000 kgArdei verde 0,250 kgCostita afumata sau slanina afumata 0,500 kgSmantana 1,250 kgUlei Arpis 1,000 litruBoia dulce 0,050 kgCartofi 7,500 kgRosii 2,000 kgSare 0,150 kg

Tort Esterhazy. Tort unguresc cu nucă

Descoperă tortul Esterhazy, o capodoperă culinară ungurească cu straturi fine de nucă și cremă delicioasă.

Papricas de peste

Pentru 5 portii: - 1kg.peste amestecat( stiuca,salau,biban,crap) - 3 cepe (marime medie) - 1 lamaie - 50gr.de boia - 2 rosii - 3 linguri otet de mere - 1 lingura de vegeta(secretul gustului) - 100 ml.ulei de floarea soarelui - sare,

Papricas cu cartofi

7-8 cartofi 2 cepe 4 rosii 2 ardei kapia 1 morcov 2 lingurite boia dulce 2-3 frunze de dafin ulei 2-3 linguri pasta de rosii patrunjel verde sare piper macinat

Papricaș de pui după rețeta ungurească

Papricașul de pui este una dintre cele mai iubite mâncăruri din bucătăria maghiară. Sosul aromat și cremos și carnea fragedă de pui, alături de garnitura preferată, fac ca masa de prânz sau de cină să fie cu adevărat reconfortantă.

Papricas de cartofi cu dovlecel

700 g cartofi 1 dovlecel 1 gogosar 1 ceapa 2 linguri pasta de ardei frunze de patrunjel verde ulei sare piper

Șnițel unguresc - Mátrai borzaska

Rețeta originală a șnițelului unguresc Mátrai borzaska, un preparat delicios din carne de porc, pane și servit cu cartofi prăjiți.

Papricas de vita

2 cuburi knor 1 pahar de vin dulce(de calitate superioara) 500gr carne de manzat o ceapa taiata in 4 2 cepe mari taiate marunt 100gr de ulei o cana de apa un ou 100gr de gris sare,piper

Papricas de cartofi cu carnati

800 g cartofi 200 g carnati afumat fiert 1 ceapa 1 rosie 1/2 ardei rosu 1/2 ardei galben(verde) 2 linguri pasta de ardei patrunjel verde sare piper usturoi(facultativ)

Papricas de fasole verde cu carnati

Fasole verde fiarta( de la borcan sau proaspata daca e vara) 200 g carnati 1 rosie 1 ardei gras 2 cepe verzi 2 linguri ulei de masline 1 lingura pasta de ardei sare piper

Aranygaluska (găluște de aur) - cel mai bun desert unguresc

Bucătăria ungurească este una extrem de bogată și ofertantă în feluri de mâncare delicioase, dar mai ales în deserturi. Astăzi vă prezentăm o rețetă foarte gustoasă de Aranygaluska, adică găluște de aur. Un desert pe bază de aluat de cozonac, tăvălit prin nucă și servit cu sos de vanilie.  Găluștele de aur au devenit populare în bucătăria din Ardeal mai întâi, dar merită să le încercați, indiferent din ce zonă a țării proveniți. Un desert tradițional și delicios, pe care merită să îl gustați măcar o dată. 

Papricas din carne de manzat

500g carne de manzat 2 cepe rosii mai mari 1 ardei gras rosu 1 lingura boia dulce 3 rosii 2 linguri pasta de tomate 4 catei usturoi 100ml smantana de gatit de la Milli 2 linguri ulei sare piper Pentru galusti: 2 oua 2 linguri ulei 1 lingurita unt 100ml apa 200 gr faina sare dupa gust

Papricaș din carne de găină și ciuperci

Papricașul de găină cu ciuperci este o mâncare tradițională românească, iubită pentru gustul său bogat și aroma îmbietoare. Este o rețetă ușor de preparat, perfectă pentru o masă în familie sau cu prietenii.

Papricas cu galuste de faina

500-600 gr carne porc nu prea grasa 1 ceapa mare 1 ardei gras 3-4 linguri ulei floarea soarelui 2 linguri cu v^arf de boia de ardei dulce 1/2 lingurita boia de ardei iute sau chili 1/2 lingurita delikat 3 catei usturoi 2 cani apa 1 frunza dafin pentru galuste 2-3 oua aproximativ 140 gr faina sare

Pui Backhendl - pui pane în stil vienez

Bucătăria austriacă este foarte bogată în preparate de tip pane. Să ne gândim numai la șnițelul vienez, devenit celebru în toată lumea. Dar nu numai pieptul de pui sau mușchiul de vită sau de porc pot fi gătite pane, ci și bucățile întregi de carne de pui, cum este și rețeta pe care v-o propunem astăzi.  Puiul Backhendl nu este altceva decât pui pane, prăjit. Puteți prăji o jumătate de pui odată sau pe bucăți, depinde de dimensiunea puiului și de preferințele voastre. Puteți pregăti pui Backhendl pentru orice masă și orice ocazie, alături de o porție de cartofi și un sos de usturoi. 

Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata

- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion

Pui umplut cu orez

1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov

Pui cu cartofi in vas roman

1 pui mic (1kg) 1 Kg de cartofi 2 capat^ani de usturoi condimente pentru pui boia sare piper ulei

rulada de pui invelita in bacon

6 pulpe pui dezosate 500 g bacon feliat morcov fistic stafide masline fara samburi piept de pui sare si piper.

Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer

3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja

Gratar Pui

700 gr piept pui 700 gr pulpe pui sare vegeta si piper.

Pui dulce

-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.

Gratar special de pui

1 piept de pui carne tocata de pui (pulpele) condimente: sare concentrat de ciuperci curry usturoi verdeata tocata boia chili

Pui cu legume in vas roman

1 pui cartofi 400gr ceapa 2 buc ardei gras 1 buc mai mare usturoi 2-3 catei condimente pentru carne pui piper patrunjel verde

Pui soldat cu legume

1 pui de - 1 kg 3 cartofi 1 morcov mare 3 dovlecei 1 ardei gras galben si 1/2 rosu 2 cuburi pui Knorr o lingurita boia o lingurita salvie 2 linguri ulei 100 ml apa folie de aluminiu.

Rulada de piept de pui

piept de puicrenvusti (de pui)suncacascavaluntsare, piper

Mancarica bucovineana de pui

1 pui sau 6 pulpe 2 cepe 1 morcov 3 catei usturoi 1 ardel verde 1/2telina sau pastarnac 2 linguri suc de rosii sare, de pui 1 kg cartofi 11/2 cana apa

Piept De Pui Cu Cartofi La Dubletta

4-5 buc.piept de pui sare piper, pui 6-5 cartofi potriviti ca marime sare,condimente suc de rosii patrunjel verde

Pulpe de pui impanate

1 pulpa de puicondiment pentru puivegetaulei2 cartofipatrunjel proaspatusturoiamestec de ciuperci,verdeturi si sare de mare de la Kotany

Piept de pui umplut a la Droopina

piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.

Supa de pui cu diverse legume

Ciocanele de pui 4-6 buc sau daca nu aveti posibilitatea puteti lua si o punga de tacam de pui1 punga de legume amestec cares a contina fasole verde, mazare, ardei, ceapa si radacina telina3-4 cartofi2 morcovivegeta de puisareulei

Tacos

8 foi tacos 1 piept de pui (eu l-am folosit pe cel ramas de la un pui rotisat) condimente pentru pui 1 ceapa rosie sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html) sos tzatiki (http://www.myfancycake.com/2011/06/sos-tzatiki.html)

Rulouri de pui cu leurda

* 500 g piept de pui dezosat * o legatura de leurda proaspata tocata marunt * 200 g cascaval afumat * 2 oua * 100 g pesmet * condimente pentru pui * 100 g susan * sare piper

Piept De Pui Cu Orez

1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.

Ruladă de pui cu brânză feta

Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.

Piept de pui natur cu salata de rosii

1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika

pui chinezesc

3morcovi,1telina mica,6ardei colorati(grasi),sos soia,sare ,piper,300g piept pui

Pui la punga cu legume si fructe

1 pui de 1-1,5 kg 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate 3 mere 10 masline 1 morcov mare 5 cartofi 1 ceapa rosie 2 capatani de usturoi 2 gogosari in otet

Piftie de pui

-2 pui mari -2 l apa -1 ceapa mare taiata in sferturi -1/2 lingurita piper proaspat macinat -1 lingurita de sare( sau dupa gust) -1/2 cub Maggi de pui -6-7 catei de usturoi taiat marunt -3-4 morcovi

Pui rustic cu cartofi , la vas roman

4-5 pulpe de pui( sau carne de pui) 2 morcovi 1 rosie 1 ceapa ardei gras rosu si verde rozmarin 3-4 linguri cu miere mustar sare piper cascaval 1 kg cartofi usturoi 50 g unt

Pui la cuptor cu sos de miere si ceapa rosie

2 pulpe mari de pui si 2 aripioare ...dar puteti folosi orice fel de carne de pui... 4 catei de usturoi 2 cepe rosii de apa taiate sferturi 2 linguri sanatoase de miere 3 linguri otet balsamic de buna calitate 2 linguri rozmarin 150 ml concentrat de pui 3 linguri ulei masline 10 boabe de piper