Pui crocant
Pui crocant retete: cum gatesti pui crocant si cele mai gustoase retete de pui crocant la cuptor, pulpe de pui crocante, piept de pui crocant la cuptor, pulpe de pui crocante la cuptor, mancare pui, ciorba pui, pui jalfrezi, pui grill, supa pui, pui umplut, pui indian, pui chinezesc.Pui crocant
1piept de pui sau 3-4 pulpe dezosate 100g iaurt 150g pesmet boia sare piper ulei apa.
Pui crocant cu pesmet
1 piept puiboia dulcechilirozmarincimbrusare, piper3 ouafainapesment
Pui Crocant Cu Lamaie Si Cartofi
Cu doar sapte ingrediente, poti avea o cina consistenta, cu aroma de lamaie.
Pui întreg crocant, la cuptor
Nimic nu se compară cu o friptură de pui la cuptor, crocantă, fragedă, suculentă și aromată în același timp. Iar un pui întreg, rumenit în cuptor, este o idee excelentă de masă pentru întreaga familie, mai ales într-o zi de weekend, dar nu numai atunci. Secretul puiului perfect crocant și rumenit constă în berea neagră și sosul de soia, care îi vor da o culoare perfectă și o textură rumenită.
Piept de pui crocant
Avem nevoie de: 1 piept de pui 2 oua sare si piper dupa gust 1 lingurita boia de ardei 2 linguri de faina 100 g fulgi de porumb
Prajitura cu prune si blat crocant
Pentru blat: 400 g faina 400 g smantana 4 oua 300 g zahar pudra 700 g prune 1 plic praf de copt 1 plic zahar vanilat 1 varf de lingurita sare Pentru blatul crocant: 150 g faina 100 g zahar tos 100 g unt fulgi de migdale
Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant
o3 banane o50 gr unt sau margarina Rama Maestro topit(a) o150 gr biscuiti simpli sfaramitati o140 ml frisca lichida o140 gr zahar pudra o500 gr branza Quark o1 lingurita esenta de vanilie o200 gr unt de arahide crocant
Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet
Jumatate piept de pui, 2 oua, 100 g parmezan, 100 g pesmet, ulei de masline, boia dulce, sare si piper.
Farfale in sos, cu piept de pui crocant
400 g farfale un piept de pui pesmet un ou 2 linguri faina diverse condimente Pentru sos: 6-7 linguri suc de rosii 3-4 catei de usturoi 3 linguri cu smantana condimente
Prajitura cu visine si aluat crocant razuit
Pentru aluat:200g unt200g zahar3 ouacoaja rasa de la 1 lamaie350g faina1 plic praf de copt1vf de sarePentru aluatul razuit crocant:125g unt200g faina150g zahar25g nuci tocate1/2 lingurita de scortisoaraUmplutura:2 borcane compot de visine (de 720ml) - puteti folosi si fructe proaspete1 lingurita zahar pudra
Tarta cu prune si invelis crocant
Blat: 2 galbenusuri, 125 g unt, 100 g zahar pudra, un praf de sare, 2 linguri lapte, 150 g faina, 100 g migdale macinate fin, esenta de vanilie. Umplutura: 1,5 kg prune, 4 linguri zahar, 1 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita cardamom. Stratul crocant: 100 g faina, 50 g migdale macinate fin, 50 g unt rece, 50 g zahar, 1 lingurita praf de copt, esenta de vanilie.
Pui Cu Cocos Si Curry - Reteta Braziliana
Puiul si bamele sunt gatite intr-un sos cremos, cu lapte de cocos si unt de arahide, in aceasta reteta braziliana de curry.
Aripioare crocant de gustoase
12 aripioare de pui 200 ml lapte batut 100 gr pesmet 1 lingurita boia (iute, dar eu am pus dulce, pentru ca am un soricel mititel care gusta de toate si nu-i prieste bine iuteala :P) 2 lingurite seminte de susan 1 lingurita cimbru uscat 3-4 linguri ulei
Peste crocant cu marar
peste file marar uscat sau proaspat taiat foarte fin pesmet mare sare piper
Cupe tiramisu si crocant de savoiardi
Pt 4 persoane: -3 oua -60g zahar -125g mascarpone -savoiardi 1 pachet cacao -4 cupe _cafea rece
Soare crocant
1 felie de paine 1 lingura branza de vaci branza topita 1 ou 2 rondele de morcov 1 fir de patrunjel putin ardei gras
Cartofi Dauphinoise - combinația perfectă între crocant și cremos
Cartofii, una dintre cele mai consumate legume de către români și nu numai, se pot găti într-o mulțime de feluri. Sunt atât de versatili și există atât de multe rețete care conțin cartofi, încât e greu să alegi cum să îi savurezi. De la banalii cartofi pai, până la piure, musaca, wedges și până la rețete de inspirație franțuzească, așa cum este și cea despre care vorbim astăzi. O rețetă cremoasă de cartofi cu smântână și usturoi care, pe cât de pompos și complicat sună numele, pe atât de simplu se face. Ca să nu mai vorbim despre cât de gustoasă este! Cartofii Dauphinoise pot fi o garnitură excelentă, dar și un fel de mâncare în sine. Sunt sățioși, gustoși și nu mai au nevoie de nimic alături pentru a fi puși în evidență.
Somon în crustă de parmezan. Crocant, delicios și cu o savoare aparte
Încearcă o rețetă de somon în crustă de parmezan, crocantă, rumenită și delicioasă, care îi va da o savoare aparte. Se prepară ușor și se poate servi cu orice fel de garnitură.
Placinta Cu Oreo Si Unt De Arahide
Cu siguranta nu te vei limita la o singura felie!
Peste crocant
Peste prins de sotul vostru sau in cel mai rau caz cumparat (cam 500 ,600g) Poate fi crap,caras,biban,salau etc 6 linguri cu varf faina alba 1 lingurita malai Sare dupa gust 1 lamaie 500 ml ulei 10 catei de usturoi 1 rosie
Salata cu bacon crocant si cascaval
o salata mare 2 oua 150gr bacon 100gr sunca presata 150gr cascaval 8 rosioare cherry 4 linguri cu porumb fiert sare ulei de masline otet balsamic sau otet de mere
Trufe Cu Unt De Arahide Si Pretzel
Un desert care iti satisface atat pofta de dulce cat si de sarat.
Pizza margherita cu rucola
Pentru aluatul crocant de pizza:300 g faina, 10g drojdie de bere 6 linguri de ulei de masline extravirgin100ml apasarePentru topping:frunze de busuioc300g rosii cherry300g mozzarela0 mana rucolaotet balsamicusturoi
Piept de porc cu soric crocant
1 bucata de piept de porc de aproximativ 1,5 kg 2 linguri sare de mare 2 linguri zahar 2 linguri de marinata macelarului de la pastaidevanilie.ro 2-3 linguri sos de soia 2-3 linguri sos worcester 1 lingura cimbru uscat 300 ml vin rosu 2 linguri ulei de masline
Desert crocant cu piersici si mascarpone (crumble)
Pentru crumble:2 maini pline cu amestec de cereale100g unt, cuburi9lg zahar brun + pt decor75g fainaPentru umplutura:2 mere mari taiate felii3 piersici taiate feliiulei de masline1 baton de scortisoaramascarponemiere
Muschiulet De Porc Crocant Cu Orez Si Coriandru
250g mix de orez basmati si orez salbatic 5 linguri faina condimente chinezesti (optional) 2 oua 100g pesmet 500g muschi de porc, taiat in fasii de 1 cm 100ml ulei coriandru 4 fire ceapa verde 2 linguri otet 2 linguri sos de soia 1 ardei iute rosu
Tort crocant cu crema de vanilie si visine
Pentru blaturi 4 albusuri de ou 450 gr zahar pudra semintele rase de la 2 pastai de vanilie Pentru crema 4 plicuri pudding de vanilie 1,2 litri lapte 50 gr zahar Pentru d'ecor visine din compot scurse bine alune sarate tocate mare
Tort crocant cu piersici
Ingrediente blat:100g de ciocolata cu lapte, sau amaruie (eu am folosit cu lapte), 100g unt, 120g fulgi de porumb, 100g alune de padure tocate.INGREDIENTE CREMA SI ORNAT:8+4 foi gelatina, 850g piersici, 500ml iaurt cu piersici, 3 linguri da zahar, 400+200 ml frisca.
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata
110g faina alba 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 1/2 lingurita sare 280g unt de arahide crocant 100g zahar brun 60g zahar pudra 125g unt nesarat la temperatura camerei 1 1/2 lingura miere de albine 1 ou mare 1 lingurita esenta de vanilie 150g ciocolata neagra taiata in bucatele
Muffin crocant cu mere si unt de arahide
1 cana faina alba 1 cana faina integrala 1/4 cana zahar brun(daca se poate din trestie de zahar) 2 lingurite praf de copt 1/2 ligurita sare 2 oua 1 cana de lapte 1/4 cana ulei 1 mar 1/2 cana fulgi de ovaz 2 linguri unt de arahide 1 lingura zahar brun
Snitel crocant cu sos de ciuperci
Snitel:1 kg fleica vitel, 3 cepe, taiate solzisori, 1/4c dry sherry, 1/3 c brandy, 1 c faina, 3 oua, batute usor, 2 c pesmet, 1/2 c branza parmesan, rasa, 125 g unt.Sos ciuperci:90 g unt, 750 g ciupercute, taiate pe jumatate, 1/4 c faina, 1 si 1/2 c supa concentrata de vita, 1/2 c smantana.Masuri echivalente: 1c = o cana de 250ml
Pizza de casa cu blat crocant
Pentru blatul de pizza:300g faina,3lg ulei de masline1 lingurita de sare1/2 plic de drojdie uscata150ml apa caldutaPentru sosul de rosii:5-6 catei de usturoi5lg ulei de masline4 frunze busuioc1lg amestec verdeturi italiene750g rosii pasatesare si piper dupa gustPentru topping de pizza:mozzarellaciupercisalam picantgorgonzola
Sparanghel alb, cu muschi crocant si sos
2 legaturi sparanghel alb; 1 chifla alba; 1 lingura zahar; un praf sare; Sos: 500 ml lapte; 50 g unt; 1 lingura de faina; 2 galbenusuri; sare; piper; nucsoara (facultativ); Carnea: 600 g muschiulet de porc feliat; 1 lingura plina faina; 1 lingurita plina granulat de usturoi; 1 lingurita boia; 1 lingurita rasa verdeturi uscate/macinate; sare,piper dupa gust; ulei pentru prajit;
Creme caramel cu rubarba si topping crocant
Pentru creme caramel 300 ml lapte 1 fir de rozmarin 150 gr zahar 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma 2 oua Pentru rubarba 200 gr zahar 200 ml lichior de caspuni 4 x anason stelat 1 baton de vanilie 3 tije de rubarba taiate in bastonase Pentru topping 50 gr faina 1 lingurita zahar vanilat bourbon 25 gr unt rece
Pui Backhendl - pui pane în stil vienez
Bucătăria austriacă este foarte bogată în preparate de tip pane. Să ne gândim numai la șnițelul vienez, devenit celebru în toată lumea. Dar nu numai pieptul de pui sau mușchiul de vită sau de porc pot fi gătite pane, ci și bucățile întregi de carne de pui, cum este și rețeta pe care v-o propunem astăzi. Puiul Backhendl nu este altceva decât pui pane, prăjit. Puteți prăji o jumătate de pui odată sau pe bucăți, depinde de dimensiunea puiului și de preferințele voastre. Puteți pregăti pui Backhendl pentru orice masă și orice ocazie, alături de o porție de cartofi și un sos de usturoi.
Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata
- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion
Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill
4 pulpe pui 100 ml vin 3 linguri ulei amestec condimente pui Fuchs usturoi piper chilli sare aromata
Pui umplut cu orez
1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov
Pui cu cartofi in vas roman
1 pui mic (1kg) 1 Kg de cartofi 2 capat^ani de usturoi condimente pentru pui boia sare piper ulei
Pui la punga knorr
- un pui intreg sau transat dupa preferinte - 1 plic punga magica knorr pentru friptura de pui picant - 1 lingurita mustar iute
rulada de pui invelita in bacon
6 pulpe pui dezosate 500 g bacon feliat morcov fistic stafide masline fara samburi piept de pui sare si piper.
Pizza cu spanac
Am folosit tava de pizza a cuptorului si urmatoarele ingrediente (foto 1 si foto 2 - mai mult din ratiuni estetice :) ): Pentru aluatul crocant: 1. 300 gr faina 2. 75 gr gris 3. 225 ml apa 4. un pliculet de drojdie (7 gr) 5. o lingura de ulei de masline (care s-a fofilat si nu apare in poza) 6. sare Pentru restul compozitiei: 1. aprox. 300 gr (280 gr pe masurate) spanac congelat 2. 250 gr mozzarella 3. 200 gr sos de tomate Cirio 4. cimbru busuioc oregano 5. optional amestec de cascaval si branza pentru pizza (gen parmezan) 6. cateva rosioare cherry sau cateva felii de rosii obisnuite
Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer
3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja
Gratar Pui
700 gr piept pui 700 gr pulpe pui sare vegeta si piper.
Pui dulce
-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.
Frigarui din piept de pui la gratar
(pt 2-3 portii): 1 piept de pui 2 ardei capia rosii 2 cepe 4 felii unt cu verdeata condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate) 10 bete pentru frigarui
Pui aromat la cuptor
-1 kg carne de pui (in cazul meu aripioare) -4-5 cartofi potriviti -condimente pentru carne de pui -1 pahar apa -50 ml ulei