Tort broasca testoasa
Tort broasca testoasa retete: cum gatesti tort broasca testoasa si cele mai gustoase retete de retete tort, tort silvia, tort nuga, tort negresa, tort curcubeu, tort winter, tort mars, tort pescaresc, tort mokka, tort bounty.Paine broasca testoasa, crocodil
500 g faina,200 g lapte, 100 g apa, 20 g drojdie de bere, 10 g sare=2 lingurite, 30 g zahar, 75 g unt moale
Tortulet broasca testoasa
Pentru rulada: 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, 1/2 lingurita praf de copt, esenta de vanilie, gem de fructe rosii ( capsuni, cirese, visine) Pentru crema: 400 g smantana pentru frisca, 2-3 linguri zahar farin, 2 linguri gem de capsuni, esenta de vanilie, 1 lingurita gelatina.
Tort ciocolatos
Blat de tort dreptunghiular 3 portii de crema de ciocolata sirop pentru insiropat blatul aproximativ 300 ml
Tort cu fructe exotice si struguri
1 blat de tort 4 mandarine 2-3 kiwi 1 ciorchine de struguri negri 400 gr frisca
Tort cu branza
blaturi de tort cumparate (gata facute),creme de branza- pe care le alegem,alune,stafidenuci0,2 ml rum.
Tort diplomat in forma de inima
Blat simplu de tortCrema:750 ml. frisca, 3 oua, 40g gelatina, coniac (lichior), 250g zahar, compot de ananas, compot de caise
Tort Tiramisu
1 blat de tort simplu2 cani de apa2 pliculete de capucino450 g smantana4 oua2 plicuri de frisca2 linguri de zahar pudra1 fiola de esenta de rom1 ciocolata neagracaramele sugus pentru figurine
Caise Coapte Cu Prajitura Jamaicana
O reteta rapida si usoara de desert de vara, cu piersici, zmeura, un strop de rom si prajitura de ghimbir.
Tort de ciocolata cu visine
1 blat de tort,1 plic crema de ciocolata,500 gr. visine,400 ml sirop pentru visine,1 esenta de migdale
Tort cu capsune
4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 2 linguri de apa, 1 praf de copt, 700 gr frisca, capsune, 500 ml tort Gelly rosu
Tort racoros cu fructe si frisca
1 blat de tort,frisca 400 ml.,2 mandarine,2 kiwi,1 ciorchine de strugur,cateva afine pentru decor (se poate pune in loc de afine coacaze neagra sau rosie)
Tort de mascarpone si fineti
250 gr frisca500 gr marscapone250 gr fineti (nutela)1 blat de tort100 ml votca200 gr zahar
Tort cu ricotta, ciocolata si zmeura
Ingrediente:1 foaie blat de tort din comert1 cutie ricotta 200 ml frisca lichidazahar pudra, dupa gust100 gr. fulgi de ciocolata amaruiezmeura proaspata
Tort Cu Inghetata
Cu un blat pufos si inghetata de zmeura, acest tort este desertul care te va racori vara.
Tort de fructe cu vanilie
un blat de tort din comert, 2 banane, un compot mic de ananas, 2 budinci de vanilie, un plic de frisca, un pliculet de intaritor de frisca, o portocala mare, un litru de lapte, 200 g zahar
Tort simplu cu pere
Blat:150g unt la temperatura camerei, 80g zahar, 3oua, 175g faina20g cacao, 3 linguri apa, praf de copt si zahar vanilatOrnare: 1 compot de pere sau 4-5 pere proaspete, 300ml suc pere, 1 pachet glazura transparenta pentru tort
Tort Tiramisu (cu fructe)
2 cutii mascarpone romaneasca,2 plicuri zahar tos-aprox. 400 gr.,amaretto lichior sau potentator de gust amaretto -se gaseste in comert-4 pliculete,esenta rom,ness/cafea,zahar vanilat,cacao,8 oua doar galbenusurile,blat de tort.Optional capsune, zmeura congelata.
Tort cu frisca
Blat7 oua2 linguri cacao100 ml compot cirese1 praf de copt2 plicuri zahar vanilat1 esenta vanilie400 g faina100 ml uleiCrema400 g smantana220 g zaharesenta romdecor1 plic tort gelee rosu
Tort de ciocolata cu visine si fulgi de migdale
1 blat tort,2 plicuri crema ciocolata,600 gr. visine,150 gr. fulgi de migdale,300 gr. zahar
Tort de ciocolata cu iaurt si jeleu
6 galbenusuri2 albusuri100 ml apa calduta150 g zahar1 praf de copt2 linguri cacao14 linguri faina1 varf de sareCREMA250 g iaurt cu gust de zmeura500 ml lapte2 linguri faina1 plic gelatina100 g crema de branza300 g zahar1 plic tort jelle rosu4 linguri zahar200 ml apaDECOR1 ciocolata neagra2-3 linguri smantana1 plic tort jelle rosu
Tort cu fructe
300 gr. piscoturi de sampanie 2 foi de prajitura din comert o cutie compot de ananas 200 gr caise uscate 200 gr smochine uscate stafide 300ml frisca 2 oua 50 gr unt 2 linguri faina 200 gr zahar 250ml lapte ornamente tort esenta de rom
Tort Diplomat festiv, cu fructe
Blat:-4 oua mari-2 cesti zahar-1 1/2 cesti faina-3 linguri cacao-5 linguri ulei-5 linguri apa-un praf de sareCrema diplomat:-4 oua-150-200 gr zahar-500 ml frisca-1 plic gelatinaDecor:- piscoturi-fructe(kiwi,mandarine,struguri,etc)-tort jelee transparent de la Dr Oetker
Tort de biscuiți cu ganache de ciocolată - cel mai simplu tort
Un tort poate fi un desert provocator și intimidant pentru multe persoane, mai ales dacă sunteți începători într-ale bucătăriei. Cremele, blatul, glazura vă pot pune în dificultate dacă nu aveți experiență. Dar există și rețete de tort extrem de simple, pe care le puteți prepara chiar dacă nu ați mai făcut deserturi până acum. Un astfel de tort este și cel de biscuiți cu ganache de ciocolată. Nu necesită coacere, aveți nevoie doar de câteva ingrediente și puteți face o surpriză dulce cuiva drag, de ziua lui și nu numai.
Tort diplomat de struguri
Ingrediente pentru 12 portii:2 oua,105 g. zahar,1 pachetel zahar vanilat,30 g. faina,1 praf de copt,25 g. alune macinate,8 galbenusuri,100 g. zahar pudra,375 ml. lapte nedegresat,8 foi de gelatina,500 g. struguri,125 ml. frisca,1 pachetel glazura pentru tort,20 g. migdale feliate.
Tort Snickers-Bounty
Ingrediente:-1 bucata blat tort (cumparat sau facut in casa)-10 linguri zahar-200 g unt-200-250 g nuca prajita un pic la cuptor-4 linguri nuca de cocos-6 galbenusuri-150 ml smantana lichida pentru frisca-200 g ciocolata alba-100 g ciocolata normala, de buna calitate-2 linguri ulei-o fiola esenta rom
Tort Esterhazy. Tort unguresc cu nucă
Descoperă tortul Esterhazy, o capodoperă culinară ungurească cu straturi fine de nucă și cremă delicioasă.
Tort diplomat delicios cu fructe din compot
Ingrediente pentru tort diametru 28cm: 5 galbenusuri 200g zahar pudra 500ml lapte 400ml frisca 20g gelatina maruntita (2 plicuri) esenta vanilie fructe din compot (eu am pregatit cu o zi inainte compot din 2 piersici, 1 para si 1 mar) coaja de portocala confiata (pregatita cu o zi inainte) 400g piscoturi
Tort de capsuni cu crema de branza
1 blat cumparat sau facut unul simplu, 50 g de gem de capsune, 600 de capsune proaspete, un plic gelatina sau 9 foi de gelatina50 de gr zahar, 100ml lapte, 400 g crema de branza, 400 ml frisca1 plic tort gelee rosu
Tort de ciocolată cu biscuiți
Ce poate fi mai bun decât un tort de ciocolată rapid, delicios, fără coacere și cu blat de biscuiți? Sună bine, nu-i așa? Și vă asigurăm că arată excelent și gustul este pe măsură! Dacă vreți să vă ”îndulciți” ziua sau să preparați un tort pentru o ocazie specială, acesta este alegerea perfectă! Un tort cu blat de biscuiți și ciocolată, fără coacere, atât de simplu de făcut încât și un copil poate reproduce rețeta. Pentru acest tort veți avea nevoie de sirop de zahăr, pe care îl puteți lua ca atare, din comerț, sau îl puteți prepara voi. Se face foarte simplu, din apă, zahăr și lămâie și poate fi păstrat mai mult timp, pentru alte rețete. La un kg de zahăr puneți 600 ml apă și zeama de la un sfert de lămâie și lăsați să fiarbă până scade și devine auriu la culoare. Când se răcește, siropul trebuie să aibă culoarea și consistența mierii, să nu fie caramelizat sau ars. Dacă folosiți sirop din comerț, în găsiți în supermarketuri cu denumirea de ”golden syrup”.
Tort cu visine si crema de lamaie
1 blat de tort,2 plicuri crema de lamaie,500 gr. visine,400 ml lapte,100 gr. dropsuri de menta,100 gr. zahar,100 ml apa,1 plic zahar vanilat ( pentru sirop)1 lamaieinca o portie de sirop
Tort De Ciocolata Cu Migdale Si Portocale, Un Tort Perfect Pentru Aniversari
Un tort perfect pentru aniversari.
Tort rapid si usor cu fructe si quark
Tort: 3 oua (puteti pune si 4 daca va plac mai multe), 4 linguri de gris, 1000 g quark, 1 pachet pudding (pentru ca am folosit zmeura, am folosit pudding de capsuni), fructe (eu am pus zmeura), o lamaie spalata bine, praf de vanilie, 150 g zahar (sau indulcitor, sau fructoza)Decoratie: 4 lingurite cacao, zahar pudra, cateva visine
Tort cu fructe de padure si crema de vanilie
1 blat de tort din comert (3 blaturi)350-400 ml lapte500 gr frcute de padure congelate (in functie de preferinte)1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca (light)1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie (dupa preferinte)1 sticluta esenta de vanilie2-3 pliculete zahar vanilat
Tort ciocolatos cu budinca
5 oua100 g zahar3 linguri ulei1 praf de copt100 g faina50 g cacaoCREMA 1150 g unt2 linguri cacao100 g zahar50 g ciocolataesenta de migdaleCREMA 21 plic budinca vanilie2 linguri cacao5 linguri zahar400 ml lapte1 esenta de romDECOR1 plic tort jelle rosufrisca
Tort cu zmeura si crema ganache
Pentru blat:- 3 oua- 50 ml ulei- 3 lg zahar- 1 lg cacao- 2 lg faina- jumatate de pachet de praf de coptPentru ganache:- 500 ml frisca lichida- 350 g ciocolataPentru jeleul de zmeura:- 1kg zmeura- 10-12 lg zahar- 6 foi de gelatina (10g)Pentru ornat:- un plic de tort gelee rosu- ciocolata- zmeura
Tort de ciocolata Joffre
Ingrediente piscot:4 oua4 linguri de zahar2 linguri de faina2 linguri cacaotava mare de la cuptorIngrediente crema:1 kg ciocolata neagra2 l frisca lichida3 linguri de cacaoForma rotunda ptr tort 22 cmDecor:Glazura de ciocolata: 300gr ciocolata neagra +200 gr unt /margarina se topesc la MO.Praline cu romPraline cu brandy
Tort de clatite
faina,oua,apa minerala sau plata,lapte,suc,etcarome,sare,diverse umpluturi.
Unde mănânci cel mai bun Tort De Bezea din București
În București, există un loc cu deserturi de poveste, toate cu bezea la bază.
Tort festiv cu capsuni
Pentru blatul de tort:4 oua2 cesti zahar2 cesti faina5 linguri apa5 linguri ulei1 praf de sare1 esenta de lamaiepentru crema:500 ml frisca lichida300 gr ciocolata alba300 gr capsuniSIROP:300 ml apa200 gr zaharPentru sirop:300 ml frisca lichidacapsuni
Tort cu crema de branza si iaurt
Pentru blatul de tort: 5 oua4 linguri apa200 g zahar2 pachete zahar vanilatun pliculet praf de copt200 g fainaPentru crema de branza si iaurt:zmeura500 g iaurt simplu250 g branza de vaca250 g zahar pudra150 g cocos400 ml frisca batuta3 pachete zahar vanilat3 plicuri gelatina dizolvata in 200 ml apa
Tort cu capsune si iaurt
Pentru blat: * 3 oua * 6 linguri de zahar * 200 ml lapte * 200 g faina * 2 linguri ulei * 1 praf de copt * esenta de vanilie Pentru crema: * 250 ml iaurt de capsuni * un plic crema de vanilie * 250 ml lapte * 4 linguri de zahar * capsuni * 1 plic gelatina Pentru ornat: * 1 plic tort jele rosu * capsuni * frisca * menta proaspata
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Blat de tort:8 oua mici/7 oua de marime medie/6 oua mari,130 g faina,140 g zahar,50 g amidon,100 g unt topit/racit,20 g cacao,2 lingurite praf de copt,1 praf de sare,coaja de portocala(razuita),unt pentru uns tava+ faina pentru tapetatCrema:500 g mascarpone, 300 g piure de capsuni, 250 g capsuni taiati cubuletePiure de capsuni:300 g capsuni, 250 g zahar cu pectina, 1 lingura zeama de lamiie
Tort cu piersici si crema de mure
Ingrediente pentru 16 feliiBlat: - 1 blat de ciocolata taiat pe 3 niveluri, cumparat sau facut dupa reteta voastra favorita de blat - 100 g. zahar - 2 linguri lichior de piersici sau caiseCrema:- 800 g. jumatati de piersici (2 conserve de 850 ml)- 450 g. iaurt- 140 g. zahar- 150 g. piureu de mure- 15 g. gelatina granule sau 8 foite de gelatina- 400 ml. frisca- 4 linguri gem de mure- 100 g. mure- 1 plic Tort Gelee transparent- 100 g. ciocolata rasa
Tort festiv de nuci
Pentru blatul de tort:1 pastaie de vanilie, 200 gr unt, 3 oua, 150 gr miere, 150 gr faina, 2 lingurite praf de copt, 150 gr nuci, 100 ml lichior-crema de whiskyPentru crema si ornat:100 gr ciocolata alba, 2 linguri pudra de cafea instant, 500 ml frisca, 3-4 linguri lichior-crema de whisly, , 3-4 linguri nuci macinatePentru batoanele de susan:100g zahar, un cub de unt, seminte de susan
Tort classic
Cantitate : 1 tort Chec o170 gr unt sau margarina Rama la temperatura camerei plus pentru uns o2 1/4 cesti faina o2 1/4 lingurite praf de copt o 1/4 lingurita sare o1 1/2 ceasca zahar o3 oua o 3/4 ceasca lapte ocoaja rasa de la o lamaie Crema o400 gr unt sau margarina Rama la temperatura camerei o1 1/2 ceasca zahar o6 albusuri o1 lingurita esenta de vanilie
Tort cu crema de iaurt si jeleu de fructe
Ingrediente pentru tort diametru 24cm:1 blat de tort preferat, eu am preparat dupa reteta de la tortul cu crema de vanilie din 6 oua, 180g zahar, 180gfaina, pentru detalii vedeti tortul cu crema de vaniliePentru jeleu fructe:400g fructe preferate50g zahar2 foi gelatinazeama de la o jumatate de lamaie (optional, eu am folosit pentru ca am facut jeleu de mere si nu am vrut sase oxideze)Pentru crema iaurt:400g iaurt gras simplu300ml frisca lichida sau 2 plicuri praf frisca preparate cu 300ml lapte rece conform instructiunilor de pe ambalaj80g zahar pudra cu aroma vanilie10g gelatinaPentru sirop:350ml apazeama si coaja de la o lamaie si de la o portocalaesenta de vaniliemiere de salcam
Tort cu fructe II
8 oua faina zahar frisca 1 banana trufe cacao crema DR'OETKER(de ciocolata) 1 portocala
Tort Din 3 Ingrediente
50% cheesecake, 50% tort de ciocolata alba, 100% incredibil de gustos.
Tort cu visine si ciocolata
Pentru blatul de tort* 8 oua * 8 linguri de zahar * 8 linguri de faina * 1 zahar vanilat * 1 praf de copt cu sofran * esenta de vaniliePentru crema de visine* 2 oua intregi * 4 linguri de zahar * 250 g visine (fara samburi) * 400 ml frisca lichida * 1 plic gelatinaPreparare crema de ciocolata* 150g ciocolata cu crema de coniac * 250g unt * 200g zahar * 3 oua * 3 linguri apa * 1ingura esenta de romPentru decor folosim* piscoturi * frisca * ciocolata rasa * lamaie verde * fructe