Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu legume
Mâncăruri
Ardei scazuti cu sos de rosii
Timp total
1 oră
Ingrediente
1 kg de ardei
250 ml suc de rosii
0,5 kg rosii
3 cepe
800 g carne tocata amestec
150 g orez
1 ou
3 linguri
piper,sare,boia
foi de fafin
2-3 linguri de zahar
marar
frunze de patrunje
ulei
apa
Recomandări
1
Sosul Veloute - Ce este și cu ce se mănâncă. Rețeta originală explicată pas cu pas
2
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
3
Cheesecake cu dovleac fără coacere. Desertul perfect de toamnă!
4
Biban de mare la tigaie, în stil grecesc
5
Somon la cuptor – cea mai ușoară rețetă
6
Cartofi dulci prăjiți - un deliciu savuros. Cea mai bună variantă de cartofi prăjiți
7
Omletă cu urdă. Mic dejun rapid și sănătos
8
Somon la grătar. Trucuri și sfaturi pentru un rezultat ca la restaurant
9
Dieta fix la fix - Ghidul tău pentru o slăbire eficientă
10
Țuică fiartă - rețeta autentică românească
Trending
Aperitive și gustări
Brioșe cu cașcaval, șuncă și măsline
Prăjituri
Brioșe cu cafea - combinația ideală pentru iubitorii de dulce și cafea
Prăjituri
Guguluf marmorat - desertul ideal pentru familie și prieteni
Aperitive și gustări
Pastă de conopidă - aperitiv delicios și ușor
Prăjituri de post
Biscuiți de post cu borș - simpli, rapizi și gustoși
Rețete rapide
Zabaione - ce este și cum se prepară