Burger De Pui Cu Sos Kasundi
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 140g iaurt grecesc
  • 2 linguri pasta de curry
  • ulei de masline
  • 4 chifle moale
  • 4 frunze de salata
  • sos Kasundi
  • 1/2 cana frunze de coriandru
  • 1/2 ceapa rosie, taiata in felii subtiri

Mod de preparare

1. Se incalzeste un gratar.

2. Se feliaza fiecare piept de pui, pe jumatate, pe orizontala pentru a face 4 portii. Se combina iaurt cu pasta de curry si se periaza puiul. Se asezoneaza.

3. Se tigaia grill cu ulei, apoi se gateste carnea de pui timp de 2 minute pe fiecare parte. Se acopera cu folie si se pune deoparte.

4. Intre timp, se prajeste painea usor, apoi se imparte salata pe fiecare chifla si se acopera cu o bucata de carne de pui. Se stropesc cu kasundi si iaurt, apoi se acopera cu coriandru si ceapa. Se serveste.