Timp total 20 minute
Ingrediente
- 2 buc piept de pui
- 140g iaurt grecesc
- 2 linguri pasta de curry
- ulei de masline
- 4 chifle moale
- 4 frunze de salata
- sos Kasundi
- 1/2 cana frunze de coriandru
- 1/2 ceapa rosie, taiata in felii subtiri
Mod de preparare
1. Se incalzeste un gratar.2. Se feliaza fiecare piept de pui, pe jumatate, pe orizontala pentru a face 4 portii. Se combina iaurt cu pasta de curry si se periaza puiul. Se asezoneaza.
3. Se tigaia grill cu ulei, apoi se gateste carnea de pui timp de 2 minute pe fiecare parte. Se acopera cu folie si se pune deoparte.
4. Intre timp, se prajeste painea usor, apoi se imparte salata pe fiecare chifla si se acopera cu o bucata de carne de pui. Se stropesc cu kasundi si iaurt, apoi se acopera cu coriandru si ceapa. Se serveste.