Timp total 30 minute

Ingrediente

  • Asadar, eu am obtinut 500 gr. faina din:
  • -40 gr. faina de cocos (ajuta aluatul sa creasca)
  • -20 gr. faina de in (bogata in Omega 3, ajuta in digestie)
  • -1 lingurita pudra de psyllium (masa mare de fibre, ajuta in digestie, dar in acelasi timp "leaga" aluatul)
  • -30 gr. faina de linte (hranitoare)
  • -30 gr. faina de hrisca (are un gust puternic, specific si se utilizeaza in cantitati mici pana ne obisnuim cu
  • gustul)
  • -120 gr. faina de orez (gust neutru)
  • -40 gr. amidon de porumb (gust neutru)
  • -restul pana la 500 gr--faina de malai (gust de porumb)
  • Am amestecat toate fainurile intr-un bol (acestea au fost obtinute prin utilizarea unei rasnite de cafea), apoi am
  • pus pretiosul rezultat intr-o punga de hartie.
  • Dupa acest proces, m-am apucat imediat de prepararea chiflelor (4 bucati) si am folosit asa:
  • -50 ml apa
  • -1 ou batut
  • -sare, dupa gust
  • -seminte de susan si de in
  • -1 lingura ulei de masline
  • -1/2 lingurita amestec busuioc si cimbru uscat
  • -faina fara gluten preparata dupa reteta de mai sus (cat cuprinde)
  • -1 pliculet drojdie uscata