Timp total 30 minute
Ingrediente
- Asadar, eu am obtinut 500 gr. faina din:
- -40 gr. faina de cocos (ajuta aluatul sa creasca)
- -20 gr. faina de in (bogata in Omega 3, ajuta in digestie)
- -1 lingurita pudra de psyllium (masa mare de fibre, ajuta in digestie, dar in acelasi timp "leaga" aluatul)
- -30 gr. faina de linte (hranitoare)
- -30 gr. faina de hrisca (are un gust puternic, specific si se utilizeaza in cantitati mici pana ne obisnuim cu
- gustul)
- -120 gr. faina de orez (gust neutru)
- -40 gr. amidon de porumb (gust neutru)
- -restul pana la 500 gr--faina de malai (gust de porumb)
- Am amestecat toate fainurile intr-un bol (acestea au fost obtinute prin utilizarea unei rasnite de cafea), apoi am
- pus pretiosul rezultat intr-o punga de hartie.
- Dupa acest proces, m-am apucat imediat de prepararea chiflelor (4 bucati) si am folosit asa:
- -50 ml apa
- -1 ou batut
- -sare, dupa gust
- -seminte de susan si de in
- -1 lingura ulei de masline
- -1/2 lingurita amestec busuioc si cimbru uscat
- -faina fara gluten preparata dupa reteta de mai sus (cat cuprinde)
- -1 pliculet drojdie uscata