Timp total 3 ore și 11 minute

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 de grame de faina de buna calitate - plus 2-3 linguri in caz ca nu este suficient de legat aluatul;
  • 180 de ml lapte;
  • 100 de grame de zahar;
  • 3 galbenusuri;
  • 1 ou intreg;
  • 100 de grame de unt topit;
  • 1 praf de sare;
  • 5 grame de drojdie deshidrata sau 20 de grame de drojdie proaspata;
  • arome: coaja de lamaie si/sau portocala, vanilie, rom etc. - dupa gustul fiecaruia
  • Umplutura 1:
  • 150 de grame de mac macinat;
  • 150 de grame de zahar;
  • 2 plicuri de zahar vanilat;
  • 3-4 linguri de lapte;
  • Umplutura 2:
  • rahat colorat;
  • Glazura:
  • 3 linguri de zahar praf;
  • 2 linguri de zeama de lamaie;
  • 1 galbenus pentru finisat.