Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Fasole galbena cu sos
Timp total
30 minute
Ingrediente
500 g fasole galbena
pentru sos: 200g iaurt (maioneza)
100g smantana
o ceapa potrivita,
cativa catei de usturoi,
jumatate legatura marar si jumatate legatura patrunjel,
sare,
Recomandări
1
Pogăcele cu jumări - rețeta tradițională
2
Pui Panzanella
3
Limbă de porc cu sos de smântână
4
Chec simplu din 5 ouă. Rețetă rapidă și pufosă
5
Cum se fabrică ‘brânza’ care nu conține brânză deloc
6
Înghețată de ciocolată fără zahăr – pentru diabetici sau stil de viață low carb
7
Măncare de măzare cu pui - Rețeta tradițională românească
8
Ficat de porc. Beneficii și contraindicații
9
Sufleu de dovlecei - cea mai simplă și rapidă rețetă
10
Briose Cu Afine Si Fistic
Trending
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă
Rețete rapide
Tiramisu cu ananas - varianta cea mai simplă