Paste Siciliene Cu Carnati
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 carnati de porc
  • 5 rosii
  • 1/2 lamaie - coaja
  • 2 lingurite chilli
  • 200g paste
  • 4 linguri smantana
  • parmezan
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

1. Se pune la incins ulei de masline, intr-o tigaie. Se taie carnatii in bucati si se indeparteaza pielea. Se prajesc la foc mic pentru 9 minute, pana isi schimba culoarea. Se adauga rosiile taiate marunt, coaja de lamaie si chilli si se mai lasa pe foc 2-3 minute. Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

2. Dupa ce se scurg pastele, se adauga peste amestecul din tigaie. Se adauga smantana si se mai lasa pe foc cateva minute. Se asezoneaza cu sare si piper. Se servesc cu parmezan ras si frunze de busuioc.