Plachie de crap taraneasca la cuptor

Plachie de crap taraneasca la cuptor retete: cum gatesti plachie de crap taraneasca la cuptor si cele mai gustoase retete de medalioane de crap la cuptor, saramura de crap la cuptor, file de crap la cuptor, crap la cuptor in folie de aluminiu, crap la gratar in folie de aluminiu, plachie de macrou, plachie de novac, plachie de somn, plachie de somon, ciorba de perisoare taraneasca.

Plachie la cuptor cu legume si vin

1,5 kg peste (stiuca, crap, salau etc.),7-8 cepe mari,2 cesti de ulei,3-4 rosii,1 pahar vin,patrunjel verde,sare,piper

Crap la cuptor pe pat de legume

Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.

Plachie dobrogeana (din crap sau alt peste)

1,4 kg Crap (sau alt peste) fara cap3 cepe100ml ulei Arpis100ml pasta de tomate2g boia de ardei100ml vin alb3g usturoi2g piper macinat4 foi de dafin500g rosii proaspete50g patrunjel verdesare

Plachie de crap - rețeta tradițională românească

Gustul suculent și parfumul intens al plachiei de crap te vor transporta direct în bucătăria românească tradițională!

Medalion de crap cu legume la cuptor

3 medalioane de crap. 500 gr varza noua. 500 gr ciuperci champignion. 2 rosii. 1 ceapa rosie de apa. 1 lingurita rasa de menta uscata. 2 linguri de unt. sare, fara sare(de la plafar bio) piper roz proaspat macinat.

Crap la punga maggi

6 bucati de crap 2 pungi maggi 3 catei de usturoi ulei de masline zeama de la o lamaie sos de soia sare piper macinat

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

1 crap 2-3kg, 500 ml vin alb o lamiie, 3 rosii 6 catei usturoi sare si piper

Crap in crusta de susan

6 portii de crap zeama de la o lamaie susan 2 oua faina ulei pentru prajit sare piper macinat

Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

1 crap (cca 2 kg) 2 pahare iaurt natural 50 ml ulei 1 capatana usturoi 2 inguru sare gronjoasa otet - cateva picaturi

Crap la dubletta

- un crap proaspat - un morcov - o ceapa - 3 catei de usturoi - 2- 3 linguri de ulei de masline - zeama de lamaie(1/2 lamaie) - sare piper foaie de dafin (alte condimente dupa placere) - 30 ml vin alb

Crap romanesc prajit

-o jumatate de crap romanesc -faina -sare -ulei

crap prajit

1 crap sare delicat pentru peste usturoi patrunjel faina ulei

Spaghete carbonara la cuptor

6 oua 100gr cascaval 300gr branza telemea de oaie 300gr smatana 21% grasime trei linguri de ulei de masline 600 gr kaiser sau sunculita taraneasca 4-5 catei de usturoi un pachet de spaghete cu ou

File de Crap la gratar cu legume

2 bucati file crap 2-3 morcovi 200 gr mazare 200 gr fasole verde 1 telina 1 lamaie pudra usturoi sare piper 100-150gr de unt

Crap prajit cu lamaie

4 felii de crap zeama de la o lamaie 1 lingura de ulei de masline oregano ulei pentru prajit faina sare piper macinat

Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Ingrediente 6 buc: 6 grisine lungi 3 felii cascaval afumat&nbsp 3 felii cascaval clasic&nbsp 6 felii subtiri sunculita taraneasca 1 castravete mic 1 lingurita ulei de masline 2 lingurite susan negru 2 linguri mustar boabe

Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

- 1 crap de 1- 1,5 kg - faina - malai - boia de ardei - sare - 4-5 cartofi de marime medie - 50 g smantana - ulei pentru prajit - patrunjel - 3-4 catei de usturoi - zeama de la o lamaie

Varza cu crap

2 verze murate 1 crap piper boabe ulei usturoi crengi de visin sau alte crengi cimbru sare

Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

2 rondele de crap malai 4 felii suncade Praga(sau orice alta sunca) 4 felii cascaval migdale marar verde ulei zeama de la o jumatate de lamaie sare

Crap cu sos de rosii

4 bucati crap 3 rosii 4 catei usturoi 1 ceapa 2-3 linguri ulei de masline sare, 1/2 pahar vin alb

Crap in crusta de rosii deshidratate

1 crap (2-3kg) 2 linguri ulei de masline 5 linguri cu rosii deshidratate zeama de la o lamaie 1 lamaie sare partunjel verde Pentru garnitura 3 morcovi rozmarin ulei de masline

Crap prajit cu malai.

500 kg crap malai sare ulei pentru prajit

Crap prajit cu sos gremaolata

6 felii crap sare faina si boia dulce pentru tavalit bucatile de peste ulei pentru prajit Pentru sos 1 legatura patrunjel 2 catei de usturoi coaja rasa de la 1 lam^aie 2 lingurite ulei de masline 2 lingurite zeama de lamaie

Crap prajit, cu sos de usturoi

1 crap - 1-1,5 kg 200 ml ulei 5-6 linguri faina alba 2-3 linguri boia 3-4 catei de usturoi 50 g de smantana 1 lingurita de bulion

Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras

Ingrediente: 3 bucati de crap portionat. 1 kg cartofi de salata. 200 gr cascaval delaco ras. 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt). condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.

Crap ^in crusta de nuci

4 portii de crap (sau orice alt peste) o mana miez de nuca 2 oua 2 linguri cu pesmet cimbru uscat ulei pentru prajit sare piper macinat

Crap cu marar pe cartofi noi

4 bucati de crap 1 kg cartofi noi sare piper boia de ardei iute usturoi ulei de masline

Peste la cuptor cu masline

1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite 1ceapa rosie mare taiata rondele 1lingurita paprica iute putin sare piper 1/4 pahar ulei de masline 1/2 pahar de vin alb 20 masline negre taiate in sferturi 1foaie de frunza de dafna citeva boabe de enibahar suc de la 1/2 de lamaie 1lamaie taiata felioare subtiri.

Plachie de caras

5 buc caras la 300g 3-4 rosii 1-2 ardei gras 1 morcov 2-3 cepe 4-5 catei usturoi 100g vin alb suc de rosii sare piper 1/2 lamaie

Crap pane cu pesmet

Pentru 5 portii:crap fara cap - 600 gulei - 100 mlfaina - 50 gpesmet - 100 goua - 2 bucatisare dupa gust

Saramură de crap - o explozie de arome intense

Saramura de crap - gustul autentic al bucătăriei românești într-un singur fel de mâncare!

Crap cu ciuperci in sos tomat

2 bucati mai mari de crap proaspat 7 ciuperci proaspete 3 catei de usturoi 1 canita cu vin 300-400 gr pasta de rosii de casa sare piper busuioc uscat 1 lingura ulei

Crap românesc în folie de aluminiu

Descoperă cum să gătești crap românesc în folie de aluminiu pentru un gust autentic. Urmărește rețeta noastră pas cu pas și bucură-te de o masă delicioasă!

rasol de crap cu cartofi si sos olandez

2-3 cepe 2-3 morcovi1 kg crap foaie de dafin 5-6 boabe de piper 1 radacina de patrunjel 1/2 kg cartofi patrunjel verde sare

Saramura boiereasca de crap

un crapardei rosuardei iutemalai Arpisrosiiceapa albausturoiboia dulcepatrunjelputin ulei Arpispasta de ardei kapia Ferma noastrasarepiper

Ceapa umpluta cu icre de crap

1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie

Racitura de peste

2 pesti proaspeti crap de 1,5 kg fiecare 1 peste crap de 2 kg 3 - 4 cepe mari 6 oua (3 fierte in coaja) 1 legatura de patrunjel 2 - 3 morcovi frunze de telina si patrunjel 1 plic mic de gelatina

Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

2 medalioane de crap. ulei de palmier pentru prajit. 4 sau 5 catei de usturoi pentru mujdei. 300 gr malai grisat. 200 gr faina. 2 oua. sare, proaspat macinat.

Ciorba de peste (crap)

Lista ingrediente:un crap de 3-4 kilograme,putina sare,o jumatate de litru bors,jumatate de litru de suc de rosii,3-4 linguri de orez alb,apa pentru fiert,3-4 morcovi,2-3 cepe potrivite,1 legatura de verdeata pentru decor,1 radacina de telina potrivita2 ardei grasi medii.

Crap in sos rosu cu usturoi

1 crap potrivit curatat 500 ml bullion de rosii 100 ml vin alb 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa 2 linguri pesto rosso 1 lingurita zahar sare de mare 4 capatani de usturoi 2 ardei grasi galbeni curatati si feliati 250 gr rosii cherry

Mici de peste picanti (crap)

- 4 kg crap proaspat. - 2 lingurite piper. - 2 lingurite boia de ardei dulce. - 2 lingurite boia de ardei iute. - 2 lingurite de bicarbonat. - sare(dupa gust). - 3 capat&acircni de usturoi (potrivite). - 3 linguri de ulei(preferabil ulei de masline). - 4 lingurite cimbru. optional - condimente mici.

Peste la cuptor cu garnitura de orez

Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa iar condimentele dupa placul fiecaruia. Deci eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente: -cca 400 g peste (eu am avut crap) -2 legaturi ceapa verde -1 ceapa mare -2 legaturi patrunjel -4 catei usturoi -sare -piper negru macinat -busuioc uscat -3 frunze de dafin -piper rosu -ulei de floarea soarelui Pentru garnitura de orez orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Reteta ardeleneasca: crap unguresc

Crap fara cap 7,500 kg Ceapa 1,000 kgBulion 1,000 kgArdei verde 0,250 kgCostita afumata sau slanina afumata 0,500 kgSmantana 1,250 kgUlei Arpis 1,000 litruBoia dulce 0,050 kgCartofi 7,500 kgRosii 2,000 kgSare 0,150 kg

Crap umplut

1 crap mare 1 mana de orez, 200 gr ciuperci2 cepe, 2 morcovi, 1 ardei gras rosu, o mana verdeata tocata,1 pahar suc de rosii,1 pahar de apa, condimente, 1 pahar mic de ulei de masline,1 cana de vin alb, cateva tomate taiate felii, cativa catei de usturoi intregi, 2 foi de dafin, lamaie.

Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Ingrediente: 3 kg crap proaspat Pt marinata: 1 lamaie mare folosim doar sucul 2 linguri ulei de masline 1 lingurita oregano uscat 1/2 lingurita sare grunjoasa 1/2 lingurita piper Pt prajit: Ulei de palmier Faina de grau sau/si faina de porumb Pt mujdeiul aromat: 1 capatana usturoi 30g frunze proaspete de salvie 1 praf sare 1 praf piper 100ml ulei Sucul de la 1/2 lamaie 50ml smantana

Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Plachie de vinete

Ingrediente:- 4 vinete- 60 g faina- 100 ml ulei- 2 cepe- 1 capatana usturoi- 5 rosii- 2 ardei grasi- 1 legatura patrunjel verde- sare, piper

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Pentru prajit 4 felii crap faina ulei sare piper macinat Pentru sos 3 linguri cu capere 4-5 rosii 2-3 catei de usturoi 1/2 zeama de lamaie 1 lingurita rasa zahar 2 foi de dafin ulei de masline sare piper macinat

Peste mediteranean la gratar

4 fileuri groase de peste-spada (se poate inlocui cu crap)1 legatura patrunjel3 catei usturoiZeama de la o lamaie4 linguri ulei de maslineSare, piper

Crap fript cu sarmouzak

Pentru 6-10 mancaciosi in functie de marimea poftei si stomacului: 1 buc. crap romanesc cca 3-4kg (sau 2 mai mici) 1kg rosii potrivite ca marime coapte dar nu moi 2-3 ardei grasi rosii sau kapia 2 ardei grasi verzi 4-5 (sau unul de portie) ardei iuti-cat va plac de iuti 2 capatani usturoi 1 legatura patrunjel optional 1 ceapa de marime medie sare dupa gust