Tiramisu la pahar

Tiramisu la pahar retete: cum gatesti tiramisu la pahar si cele mai gustoase retete de tiramisu cu fructe, tiramisu cu coniac, reteta simpla de tiramisu, reteta tiramisu fara mascarpone, tiramisu cu frisca fara mascarpone, tiramisu cu fructe de padure congelate, pui la protap, pilaf la multicooker, pui la rotisor, saratele la presa.

Tiramisu la pahar

1 pachet piscoturi 250 ml frisca lichida 250 ml mascarpone 4 galbenusuri 250 gr zahar pudra 4 pliculete ness 1 lingurita esenta rom 1 plic gelatina sticksuri cu finetti pt decor

Tiramisu cu crema Dr. Oetker

Lista ingrediente:o punga mare de piscoturi,500 de ml de lapte rece,circa un sfert de pachet mic de pudra de cacao de cea mai buna calitate,un praf de la Dr. Oetker pentru crema de tiramisucafea instant (8 lingurite).

Tiramisu cu lămâie la pahar

Descoperă rețeta de tiramisu cu lămâie la pahar! Un deliciu italian cu o notă de prospețime, perfect pentru orice ocazie. Vei adora combinația de lămâie și mascarpone.

Prajitura cu gris si cocus

4 oua despartite-albus galbenus 3/4 pahar ulei 1 pahar suc de portocale 1 pahar de gris 1 pahar de faina 1 pahar de cocus 1 plic praf de copt 3/4 pahar zahar Pentru sirop: 1 pahar apa 1 pahar zahar Pentru ornat 1/2 pahar cocos

Tiramisu Cu Cirese

250g branza 200g zahar praf 1 pahar smantana ½ lichior de cafea 30 bucati de piscot de sampanie 1 sticluta de cirese cristalizate 2 dl gem de visine

Tiramisu cu fructe de pădure, la pahar

Tiramisu este un desert pe cât de gustos, pe atât de ușor de făcut. Alături de cheesecake, este unul dintre cele mai populare deserturi fără coacere pe care le puteți prepara pentru o ocazie specială, sau pur și simplu, când aveți poftă de ceva dulce.  În afară de varianta clasică, sub formă de tort, în tavă, tiramisu poate fi servit și la pahar, într-o mulțime de forme și combinații delicioase. Astăzi vă propunem o variantă de tiramisu la pahar cu fructe de pădure. Un desert spectaculos, în straturi, cu care veți impresiona și cei mai pretențioși musafiri. 

Harise de nuca de cocos(specific arab)

Cantitati pt o tava cu diametrul de 36 cm. -1 pahar de faina -1 pahar de gris -1 pahar de nuca de cocos -1 pahar de iaurt -3/4-1 pahar de zahar(dupa gusteu pun 3/4) -1/2 pahar de ulei(nu de masline) -2 linguri de lapte praf(se poate si fara) -coaja de la o lamie -cca 1 lingura zeama de lamiie(pt.a stinge bicarbonatul) -2 oua -2 lingurite de praf de copt -un virf de cutit de bicarbonat Pt.sirop -3 pahare de zahar -2,5 pahare apa -cca 50 g unt -zeama de la cca 1/2 lamiie -niste vanilie

Tiramisu Cu Ananas

5-galbenusuri 200g zahar 500g frisca 250ml suc de ananas 1 ananas(sau o cutie de compot) -500g mascarpone -savoiardi(eu am folosit pavesinni,sunt putin mai subtiri vin ft bine in tiramisu cu fructe) -optional-nuca de cocos

Fursecuri cu merisoare

1 pahar ulei (pahar de 200 ml) 1 pahar iaurt 1,5 pahar cu zahar 2 oua 1 lingurita rasa cu bicarbonat 1 esenta de vanilie,rom un praf de sare 1 pahar merisoare,sau stafide faina cat cuprinde zeama de lamaie (circa 1 lingura)

Sumsumiot - fursecuri cu susan

1/2 pahar de faina 4 pahare si1/2 de pahar de susan crud neprajit 1 pahar zahar brun 1/3 pahar de ulei 2 oua

Fursecuri cu cocos

1 pahar si 3/4 pahar de faina 1 pahar de amidon de porumb-corn flour 1 lingurita plina de praf de copt 2 pahare si 1/4 de pahar de cocos 1 pahar de zahar brun 2 oua 1 lingura esenta de vanilie putina sare 250 de grame de unt moale

Biscuiti "Petit-Beurre"

un pahar de smantana, un pahar de zahar pudra, un pahar de unt topit, doua galbenusuri, un praf de copt si faina cat inghite ( aprox 350-400g)* 1 pahar de 150g

Prajitura Hello Kitty

Blat: -1 ou -1 pahar zahar -1/2 pahar ulei -2 pahare faina -3 linguri de cacao - 1 plic praf de copt - 1 pahar lapte Sirop -1/2 pahar lapte -1 lingura cacao Glazura: -frisca

Inghetata De Fructe Cu Ciocolata

* 1 kg fructe (capsune fragi zmeura pepene galben etc.), * 1 pahar lapte, * 1 pahar frisca, * 1 pahar zahar.

Painicele din faina integrala

1 kg de faina cernuta 2 linguri drojdie uscata sau 50 gr proaspata 1/4 de pahar zahar brun 1 lingurita sare 2 oua 1 pahar de apa calduta 11/2 pahar apa minerala 1/2 pahar ulei

Briose cu smochine

2 pahare cu faina de cereale integrale1 pahar faina½ pahar de zahar125 g unt moale1 pahar smochine taiate marunt1 ou, batut usor1 pahar lapte1 lingurita mica (de cafea) praf de copt

Prajitura cu cocos

6oua 11/2 pahar zahar se poate si zahar brun 3/4 pahar ulei 11/2 pahar cocos 1 pahar cocos 1 pahar iaurt sau suc de portocala 1 plic praf de copt si 1 plic zahar vanilat 100 gr de picaturi de ciocolata putin fulgi de cocos

"Fatayer sabanegh"- Placinte arabesti cu spanac

Avem nevoie de: Pentru aluat -6 pahare de faina -1 pahar de lapte -1 pahar de ulei -3 lingurite drojdie instantanee - 1/2 lingurita de sare - 1/4 pahar apa pentru framantat Pentru umplutura de spanac -2 kg spanac proaspat -2 cepe taiate marunt -1/3 pahar sumac -1/3 pahar suc de lamaie -3/4 pahar ulei de masline -2 lingurite ardei iute macinat -2 lingurite de sare( sau dupa gust)

Fursecuri simple cu cocos

1/2 pahar fulgi de cocos 1/2 pahar de ulei 1 1/2 pahar faina 1/4 pahar de zahar brun 1 ou esenta de vanilie 1 plic de praf de copt Pentru ornat: nuca taiata in doua sau migdale albe taiate

Placinta lui "Pericles"

Pericles era ( nu stiu daca mai exista cu criza asta) un mic restaurant din Grecia Era numit asa dupa numele patronului. pentru placinta: 1 pachet de foi de placinta 1 phar ulei 1 pahar zahar 1 pahar iaurt gras 4 oua intregi 1 praf de copt 1/2 esenta de vanilie coaja rasa de la 2 lamai pentru sirop 3 pahare de apa 3 pahare zahar Zeama de la 2 lamai am folosit acelasi pahar ca masura de 200 ml

Desert cu fructe la Doubletta

1 pahar cu capsune 1 pahar cu lapte sau in loc de acestea puteti folosi un iaurt cu capsuni Actimel. 1 banana 1 mar rosu zahar vanilat 2 pliculete zahar normal -3 linguri faina-2 linguri zeama de la 1/2 lamaie 1 ou 1 esenta vanilie 1 esenta rom

Clatite tiramisu

aluat de clatite300g ricottasucul de la 1/2 de lamaie1 lingurita zahar vanilat2 lingurite zahar pudrapiscoturicafeacacao

Tiramisu de vara

375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric

Briose cu cereale si fulgi de ovaz

3 oua 1 pahar zahar 1 pahar ulei 1 pahar lapte prins (batut) 2 pahare ovaz 1 pahar cocos 45g cereale integrale (fitness) 2 lgt praf copt 1 praf sare 1 lingura amoniu stins in otet 20g cacao stafide faina cat sa iasa un aluat de compozitia unui chec

Paella cu piept de pui

1 piept pui 1 ardei gras (preferabil verde eu n-am avut) 1 ceapa 1 rosie mare sau 2 mai mici 2 catei de usturoi piper 1 cub de concentrat de gaina orez (cica un pahar pentru fiecare 2 persoane eu am pus ochiometric) apa fierbinte (cica un pahar si jumatate de apa la fiecare pahar de orez am pus la fel de ochiometric ca si orezul) ulei de masline SOFRAN!!! (fara sofran nu e paella)

Tiramisu usor, cu fructe

375 ml frisca lichida 250 gr mascarpone 36-40 piscoturi 3 linguri zahar pudra 75 gr ciocolata cu lapte 250-300 ml cafea la ibric

Fursecuri cu cocos si susan

3 pahare de faina 1 praf de copt 1 si 1/4 pahar de susan neprajit 1 si 1/4 pahar de fulgi de cocos 1 pahar de zahar 1 ou 1/4 pahar de vin 200 gr de unt sau margarina

Tort Cu Cafea Si Crema Tiramisu

Desertul perfect pentru iubitorii de cafea.

Tiramisu Gateau

Desertul traditional italian, sub forma unui tort fin si sofisticat.

Pasta din fasole neagra

400 gr de fasole neagra muiata peste noapte si fiarta pana devine moale. ptr pasta ne folosim de un pahar de fasole fiarta 1/3 pahar de tahini curat neprelucrat 2-3linguri de apa sucul de la o lamaie mica sau de la 1/2 mare 1-2 catei de usturoi sare, putin ulei de masline virgin

Prajitura cu gem si cocos

Pentru blat: o tava dreptunghiulara sau patrata 3/4 pahar faina 1 lingurita praf de copt 1/2 pahar zahar brun 1/4 pahar ulei 6 galbenusuri 1 lingura de coniac putina sare Pentru uns: 2-3 linguri dulceata de capsune 1 lingura de coniak 50 gr de ciocolata rasa Pentru topping: 6 albusuri 2 linguri suc de lamaie 3/4 pahar de zahar brun 1 pahar si 1/2pahar de cocus fulgi 50 gr ciocolata rasa 1/4 pahar de nuca sau migdale tocate marunt

Pandispan cu portocale

¾ pahar de suc de portocale1/3 pahar ulei1 ½ pahar zahar1 lingurita praf de copt2 pahare faina, 6 oua1 lingurita coaja de portocale

Prajitura spornica cu dovleac

2 kg dovleac ras. 1 pahar faina. 1 pahar gris. 1 pahar zahar. 4 linguri cu lapte praf. 100 gr unt. 50 ml lapte dulce(cine doreste poate sa puna mai mult lapte,dar trebuie sa stea mai mult prajitura la cuptor). zahar pentru calit dovleacul(fiecare pune cat doreste). 2 zahar vanilat Dr Oetker. 1 praf de copt Dr Oetker. 1 pliculet mic de stafide aurii. 10-12 mieji intregi de nuca. zahar pudra scortisoara esenta de lamaie coaja rasa de la o lamaie.

Pastrama de miel la cuptor cu vatra

1 kg pastrama de miel 1 pahar de vin rosu jumate de pahar ulei condimente pentru miel piper,sare usturoi granulat

Ciuperci cu nuci la cuptor

1/4 pahar unt ( = 4 linguri unt topit); 2 pahare pesmet; 1 pahar nuci tocate; 2 rosii mari; 250 g ciuperci ( proaspete, din conserva sau inghetate); 1 lingurita maghiran; sare, piper;

Muffin cu branza si porumb

1/2 pahar faina de porumb 1/2 pahar lapte 1/4 pahar apa 4 cepe verzi taiate marunt 11/2pahar faina integrala-se poate si alba 1 lingurita praf de copt 1 lingura de miere 11/2 pahar boabe de porumb-proaspat sau din conserva trebuie strecurat 1/2 pahar de ulei cannola 2 oua batute 50 gr branza sarata rasa potrivit 50 gr branza galbena sau cascaval dat pe razatoare

Inghetata cu zmeura si mure

5 pahare lapte, 3 oua, 1 pahar zahar tos, 1 lingura rasa faina, 1 pahar de zmeura zdrobita1 pahar de mure zdrobitefructe si frunze proaspete de menta pentru ornat

Painicele dulci

4 pahare de faina 25 gr drojdie-instant- daca este proaspata facem o maia mica din drojdie 2 lingurite de zahar si 1/4 pahar de apa si coboram aceasta cantitate de apa din apa care se foloseste la aluat. 100 gr unt 2 galbenusuri 1/2 lingurita de sare 1/4 pahar zahar 11/4 pahar de apa calduta ptr uns 1 ou batut putin susan si cenusca ciocolata taiat bucatele

Peste la cuptor cu masline

1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite 1ceapa rosie mare taiata rondele 1lingurita paprica iute putin sare piper 1/4 pahar ulei de masline 1/2 pahar de vin alb 20 masline negre taiate in sferturi 1foaie de frunza de dafna citeva boabe de enibahar suc de la 1/2 de lamaie 1lamaie taiata felioare subtiri.

Prajitura de ciocolata cu nuca

200 gr de unt fara sare 150 gr de ciocolata amaruie 11/2 pahar faina de copt 3/4 pahar de zahar 2 oua 3/4 pahar lapte 1/2 pahar de nuci taiate tava dreptunghiulara Pentru glazura 250 ml smantina de frisca 100 gr de ciocolata (alba cu lapte sau amaruie)

Pulpă de miel cu cartofi noi, la cuptor

Pulpa de miel cu cartofi noi la cuptor este o este o friptură delicioasă și sățioasă. Rețeta simplă și rafinată este perfectă pentru a-ți impresiona invitații sau pentru a-ți răsfăța papilele gustative.

Piine de casa speciala

6pahare de faina alba 2 pahare de faina integrala 11/2-2 pahar apa calduta 50 gr de drojdie 1/2 pahar ulei 1/2 pahar miere sau zahar-preferat miere 2lingurite sare 3oua ptr uns piinea 1galbenus

Tiramisu Rapido

1 Pachet Mijlociu de Piscoturi 8-10 pliculete de ness 10 ml de rom 1 pachetel de vanilie 100 gr 2-4 cutii de mascarpone 1 cutie mijlocie de frisca lichida 4 oua 2 lingurite de zahar pudra pt dessign: ciocolata(lichida gen topic) la tub si fulgi de drajeuri colorate

Tarta cu crema de lamaie si bezea

ptr tarta 11/4 pahar faina 100 gr de unt 1/2 pahar zahar pudra 1lingurita de sare 1ou 2galbenuse ptr crema coaja si sucul de la 2lamai potrivite dar nu mici 1pahar de zahar 250 gr smantina de frisca 4 oua ptr bezea 4albusuri la temperatura camerei 1pahar de zahar

Pizza Cu Aluat Simplu

Pentru aluat: 1 pahar cu apa 1 pahar cu ulei 20 de linguri faina Condimente: busuioc putin ulei de masline si sare Topping: ingrediente avute la indemana.

"Sfiha" sau "Lahm bi'ajin"-Placinte cu carne -specific tarilor arabe

Avem nevoie de: Pentru aluat: -6 pahare de faina cernuta -2 pahare de iaurt( scos din timp de la frigider ca sa nu fie rece) -1 pahar de ulei -3 lingurite de drojdie instantanee -1 lingurita de sare -1/4 pahar de lapte caldut( pentru framantat sau daca folosim drojdie obisnuita) Pentru amestecul de carne -3 cepe de marime medie -1/2 kg carne macinata( vita oaie) -1/2 pahar de ulei sau margarina -1 lingurita de sare -1/2 lingurita condiment" all spice" -1/2 lingurita scortisoara macinata -1/4 lingurita piper proaspat macinat -3/4 pahar de iaurt -2 linguri pasta de susan( tahini) -4 rosii de marime medie -2 linguri de otet -1/2 pahar seminte de pin( snobar)

Prajitura simpla cu prune

1 pahar si jumatate de zahar, 7 oua, 6 linguri ulei, 8 linguri apa,500 g prune sau compot, 1 pahar si o treime de pahar faina, mirodenii ( coaja lamaie, coaja portocala, zahar vanilat, esente)

Gaina cu sos de portocale

Ingrediente 1 gaina potrivita 6 ciuperci 1 ceapa 1 pahar de orez cu bob lung 1 pahar supa de carne 50 gr. Unt Un praf de curry Sos de soia Condimente pentru orez 1/2 pahar suc de portocale 1/2 pahar suc de lamaie 1 ligurita de miere 1 lingura de sos soia

Roci de ciocolata

2 pahare zahar -sau 2 pahare zahar dietetic 1/4 pahar de cacao 1/2 pahar de unt 1/2 pahar de lapte sau apa putina sare 3 pahare fulgi de ovaz fin -quaker instant 1/2 pahar unt de arahide 1 lingurita de esenta de vanilie pentru toping 100 g de ciocolata amaruie sau de lapte