Drobul de pui cu măsline verzi este o rețetă tradițională pentru cei care nu agreează gustul și mirosul cărnii de miel. În plus, este o variantă mai slabă și mai ușor de digerat.

Drob de pui cu măsline verzi - o variantă de drob mai slabă și mai ușor de digerat

Ingrediente

  • 500 g de ficăţei de pui
  • un piept de pui dezosat
  • 200 g de măsline verzi fără sâmburi
  • 2 cepe
  • 4 ouă
  • un pachet de foi de plăcintă
  • sare
  • piper alb
  • 4 linguri de ulei

Mod de preparare

Pentru acest tip de drob, se fierb ficățeii și pieptul de pui, iar atunci când se răcesc, se dau prin mașina de tocat.

Următorul pas este ca ceapa curățată și tăiată mărunt să se călească în ulei, iar când este gata, se adaugă măslinele mărunțite, carnea tocată și ouăle. Se amestecă și se adaugă sare și piper în funcție de preferințe.

Foile de plăcintă se întind și se așează compoziția în mijloc. Aici trebuie atenție, deoarece colțurile se strâng în așa fel încât să acopere întreaga compoziție. Apoi, se pune cu grijă într-o tavă rotundă, pe hârtie de copt.

După ce o aranjați, o introduceți la cuptor aproximatic 30-40 minute până se rumenește. Și se poate servi cald!