Timp total 2 ore
Ingrediente
- 1 kg cotlet fara os
- 1/2 l suc de portocale
- coaja rasa de la o portocala
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita ghimbir ras
- 2 linguri sos Worcestershire
- 1 cub zahar brun
- - pentru crusta :
- 3 felii paine mai uscata
- 1 ceapa
- 2 linguri boabe porumb Sun Food
- 5 catei usturoi
- 80 g ciuperci taiate Sun Food
- 1 fir rozmarin
- 1 lingura mustar
- 70 g unt
- - pentru cartofi :
- 700 g cartofi
- 1 fir rozmarin
- 60 g unt
- 2-3 linguri ulei
- 2 catei usturoi
- sare
- piper macinat Kamis
- 150 ml supa carne
- -pentru sos Bordelaise :
- 100 ml vin rosu
- 1 fir cimbru
- 1/2 ceapa rosie
- 1/2 lingurita piper boabe Kamis
- 300 ml supa carne
- 1 lingurita amidon
- 50 g unt rece
- 1/2 foaie dafin Kamis
- -pentru ornat :
- o rodie