Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Pâine și produse de patiserie
Pâine
Paine cu sunca
Timp total
1 oră și 45 minute
Ingrediente
500 g faina, 25 g drojdie proaspata, 1 lingurita cu sare, 1/2 lingurita cu cimbru uscat, 250 ml lapte, 6 linguri cu ulei de masline si 200 g sunca.
Recomandări
1
Gulaș de porc - rețeta tradițională ungurească
2
Prajitură cu foi de napolitane - 15 rețete super delicioase pe care le poți face oricând
3
Napolitane cu cremă de eugenii
4
Rețeta de cozonac a lui Chef Cătălin Scărlătescu
5
Care e diferența dintre untul sărat și cel nesărat?
6
15 sosuri ideale pentru friptura de porc
7
Istoria zacuscăi. Originea și evoluția acestei delicatese românești
8
Prajitură cu foi de napolitane și cremă caramel
9
Brioșe aperitiv cu spanac și bacon
10
Sos de maioneză și ketchup - sosul perfect pentru orice garnitură
Trending
Fursecuri
Cum să faci cele mai bune fursecuri cu nuci și ciocolată
Dulciuri și prăjituri
Coajă de lămâie confiată - cum se face simplu și la ce o folosești
Pâine
Pâine cu lapte - iese pufoasă de fiecare dată și se desface în fâșii
Prăjituri
Brioșe cu ciocolată - rețetă de post
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte - rețetă egipteană
Friptură / Grătar
Frigărui de porc cu sos de lămâie și usturoi