Timp total 1 oră și 20 minute

Ingrediente

  • 2 LS (Lingura de supa) Korinthen (sunt mai mici ca stafidele se pot inlocui cu stafide),
  • 2 LS Rom,
  • 6 oua,
  • 500 g caise proaspete (sau 1 cutie mare compot caise)+Zeama de la o lamaie (se marineaza mai tarziu caisele cu ea nu se pune in aluat),
  • 150g unt moale (merge si margarina),
  • 100g zahar,
  • Jumatate lingurita coaja de lamaie,
  • Un praf sare,
  • 200g mac macinat,
  • 50g migdale taiate marunt (sau nuci),
  • 100g faina,
  • 50g mondamin-amidon pentru prajituri-gustin,
  • 1 LC (Lingurita de ceai) rasa cu praf de copt,
  • 50 g pesmet (eu l-am facut din biscuiti),
  • Pt „la Sfarsit"
  • 250g gem de caise sau jeleu,
  • 2 LS Tarie de fructe (cine nu are voie de alcool pune zeama de la compotul de caise),
  • Zahar pudra,
  • LS-lingura supa; LC- lingurita ceai