Timp total 1 oră și 20 minute
Ingrediente
- 2 LS (Lingura de supa) Korinthen (sunt mai mici ca stafidele se pot inlocui cu stafide),
- 2 LS Rom,
- 6 oua,
- 500 g caise proaspete (sau 1 cutie mare compot caise)+Zeama de la o lamaie (se marineaza mai tarziu caisele cu ea nu se pune in aluat),
- 150g unt moale (merge si margarina),
- 100g zahar,
- Jumatate lingurita coaja de lamaie,
- Un praf sare,
- 200g mac macinat,
- 50g migdale taiate marunt (sau nuci),
- 100g faina,
- 50g mondamin-amidon pentru prajituri-gustin,
- 1 LC (Lingurita de ceai) rasa cu praf de copt,
- 50 g pesmet (eu l-am facut din biscuiti),
- Pt „la Sfarsit"
- 250g gem de caise sau jeleu,
- 2 LS Tarie de fructe (cine nu are voie de alcool pune zeama de la compotul de caise),
- Zahar pudra,
- LS-lingura supa; LC- lingurita ceai