Timp total 2 ore și 30 minute

Ingrediente

  • Pentru crusta - 6 forme mini-tarte:
  • - 188 grame faina alba
  • - 1 ou mare de casa
  • - un praf de sare
  • - coaja de la o portocala
  • - 100 grame unt nesarat la temperatura camerei
  • - 80 grame zahar brun
  • - 15 grame mac macinat
  • - 1 lingura apa rece.
  • Pentru umplutura de mere:
  • - 3 mere curatate de coaja si taiate felii
  • - 1 kaki
  • - 50 grame zahar brun sau alb
  • - 30 grame zahar muscovado
  • - 1 lingurita scortisoara
  • - un praf de sare
  • - 1/4 lingurita nucsoara
  • - 2 lingurite pline amidon de porumb (optional)
  • - zeama de la o jumatate de lamaie.
  • Ingrediente pentru crema de mascarpone:
  • - 200 grame mascarpone
  • - 1 lingura rasa zahar pudra
  • - coaja de la o portocala
  • - 1 lingurita amestec de condimente pentru turta dulce (scortisoara
  • cuisoare
  • ienibahar si/sau cardamon).
  • Pentru bezea:
  • - 2 albusuri de oua de casa proaspete
  • - 1/2 lingurita de sare
  • - 120 grame zahar pudra
  • - 1/4 lingurita cream of tartar
  • - 1 lingurita otet alb.